archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  N K U R S i brendshëm rishpallje Për këtë vend të lirë pun Urimi i Rektorit në Përvjetorin e 46 të të Universitetit të Prishtinës Universiteti i Prishtinës ka qenë sinonim i progresit dhe aspiratave të popullit tonë Në të kaluarën më të largët ky institucion i ka kontribuar popullit Programi i bursave hungareze Stipendium Hungaricum për studentët kosovarë Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria për Kapacitete Njerëzore e Hungarisë kanë nënshkruar marrëveshjen e l Ceremonia e certifikimit të mësimdhënësve në Qendren për Përsosmëri në Mësimdhënie Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie në Universitetin Hasan Prishtina në Prishtinë me përkrahjen e programit të Lidershipit Transformues të U Erasmus Mundus Action 2 Zgjedhjet në UP 2016 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/ (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  N K U R S i brendshëm rishpallje Për këtë vend të lirë pun Urimi i Rektorit në Përvjetorin e 46 të të Universitetit të Prishtinës Universiteti i Prishtinës ka qenë sinonim i progresit dhe aspiratave të popullit tonë Në të kaluarën më të largët ky institucion i ka kontribuar popullit Programi i bursave hungareze Stipendium Hungaricum për studentët kosovarë Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria për Kapacitete Njerëzore e Hungarisë kanë nënshkruar marrëveshjen e l Ceremonia e certifikimit të mësimdhënësve në Qendren për Përsosmëri në Mësimdhënie Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie në Universitetin Hasan Prishtina në Prishtinë me përkrahjen e programit të Lidershipit Transformues të U Erasmus Mundus Action 2 Zgjedhjet në UP 2016 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Ballina.aspx?lang=sq-AL (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Home
  25 JAN 2016 The European Union Office to Kosovo and the Ministry for European Integration announce the opening of the 10th Round of applications to the Young Cell Sch Professors of The University of Prishtina have continued their study visit in the University of Dartmouth in Hanover USA Today professors of the Faculty of Philology LinditaTahiri Muhamet Hamiti Sazana Çapriqi and Vjosa Hamiti gave lectures in The Department of Comparat The ambassador Geci Sherifi and the vice rector of the University of Prishtina Tahiri held a meeting with the dean of the Faculty of Philosophy University of Zagreb Prof Dr Vlatko Previshiq In accordance with the previous discussions between ministers of Education of both countries Kosovo and Croatia including here the rector of the Univer E4E Competition British Council in Kosovo invites all under graduates post graduates and young professionals to participate in E4E Competition as a proposal of SEE Into t Erasmus Mundus Action 2 Vegza Relevante Related Documents Statute of University Monografy of University University Overview ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Ballina.aspx?lang=en-US (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Home
  25 JAN 2016 The European Union Office to Kosovo and the Ministry for European Integration announce the opening of the 10th Round of applications to the Young Cell Sch Professors of The University of Prishtina have continued their study visit in the University of Dartmouth in Hanover USA Today professors of the Faculty of Philology LinditaTahiri Muhamet Hamiti Sazana Çapriqi and Vjosa Hamiti gave lectures in The Department of Comparat The ambassador Geci Sherifi and the vice rector of the University of Prishtina Tahiri held a meeting with the dean of the Faculty of Philosophy University of Zagreb Prof Dr Vlatko Previshiq In accordance with the previous discussions between ministers of Education of both countries Kosovo and Croatia including here the rector of the Univer E4E Competition British Council in Kosovo invites all under graduates post graduates and young professionals to participate in E4E Competition as a proposal of SEE Into t Erasmus Mundus Action 2 Vegza Relevante Related Documents Statute of University Monografy of University University Overview ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Ballina.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - University
  PRISHTINA Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - History
  of Prishtina the following departments were established Department of Philosophy Department of Law and Economics Department of Engineering and the Department of Medicine Now the University of Prishtina has 17 departments where 14 of them are academic department and 3 are departments of applied sciences Upon entry into the Statute of the University of Prishtina on July 9 2004 the rights and responsibilities of the students and the personnel of the Department of Teaching and High Pedagogical Schools were transferred to the Department of Education In the academic year 2009 2010 the University of Prishtina had 41 833 students enrolled 37 839 of the students were in their Bachelor studies and 3 544 in their Master studies The University of Prishtina has the following academic units 1 Department of Philosophy 2 Department of Mathematics and Natural Sciences 3 Department of Philology 4 Department of Law 5 Department of Economics 6 Department of Engineering and Architecture 7 Department of Electrical and Computer Engineering 8 Department of Mechanical Engineering 9 Department of Medicine 10 Department of Arts 11 Department of Agriculture 12 Department of Geosciences and Technology 13 Department of Sport Sciences 14 Department of Education 15 Department of Applied Sciences and

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Historiku.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - University Governance
  Aplikacion punësimi Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Organet-e-Universitetit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Central Administration
  artistic work 2 3 Personnel Management 4 Legal aspects 5 University development plan 6 Accounting and finance 7 Maintenance and documentation of property 8 Records 9 Movement of goods 10 Management of information system 11 Central data base 12 Other general aspects of the University Administration All of these are coordinated by Secretary General of the University The rector shall issue regulations on the suggestion of Secretary General about the systematization of job positions within the Central Administration of the University More detailed description of the work of Central Administration is provided in Regulation on the Internal Organization of the University Central Administration Within the Central Administration operate these services 1 Legal and juristic services and human recourses 2 Academic affairs service 3 Office of academic development 4 Finance and Accounting Service 5 Procurement Department 6 Internal Audit Unit 7 Services for students 8 Information Technology Service 9 Office for International Relations 10 Centre of languages 11 Centre for excellence in teaching 12 Centre for Human Rights 13 Centre for Gender Equality 14 The Publishing House of the University Central Administration should create opportunities for the University to be able to fulfill the duties that it has undertaken in the field of teaching and scientific research Central Administration employees should be aware and work taking into account the economic effect and must be careful in saving available tools All employees must ensure that the Central Administration should be transformed into a modern administration Accountability communication and transparence should be the motto of progress of the Central Administration The Central Administration compiles long term plans manages the annual budget oversees the activities in faculties and organizes daily management For all job positions more detailed description of works and duties is provided in Regulation on organization and systematization of job positions which

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive