archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 19 janar 10 16 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Këshilla studentore sipas njësive akademike dhe Parlament të Studentëve 2016 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Rezultatet-perfundimtare-te-zgjedhjeve-te-studente.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 26 janar 10 11 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Rezultatet-perfundimtare-per-KF-dhe-Senat-26-1-201.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës 24 dhjetor 06 40 Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Klikoni këtu për të shkarkuar dokumentin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Dinamika-e-procesit-zgjedhor-per-zgjedhjet-e-pergj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Listat e personelit akademik dhe jo akademik me të drejtë vote 17 janar 09 07 Listat e personelit akademik dhe jo akademik me të drejtë vote Administratë Qendrore Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit Fakulteti i Edukimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Listat-e-personelit-akademik-dhe-jo-akademik-me-te.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  iCEER 2014 Hamilton Ontario Canada August 24 26 2014 2014 2015 ACADEMIC CALENDAR FOR MEVLANA EXCHANGE PROGRAMME Trakya University Turkey Canrithian University of Applied Sciences can offer a scholarship for Masterstudies in Architecture in Spittal Drau in Austria MUSIC of PEACE Multicultural Ensemble of young musicians from Italy and the Balkans Scholarships for Balkan Students International Conference on WWI the Ottoman Empire and the Balkans International Summer School in Mostar Bosnia and Hercegovina May 26th June 7th 2014 Bridge Education Abroad Kosovo Summer Program APPLICATIONS ARE NOW OPEN Scholarship for incoming research mobility for Master Doctoral and Post Docs to the University of Graz 2014 2015 ACADEMIC YEAR MEVLANA Announcement for Incoming Students and Academician Programi i bursave të Fondacionit për Shoqëri të Hapur hap mundësinë për aplikim në Civil Society Scholar Awards për vitin akademik 2014 2015 Annoucement European writing competition Workshop on Reception of Law Institutional Transfer Policy Diffusion The International Forum on Agri Food Logistics Poland Türkiye Scholarships Postgraduate Programme Applications for 2014 Calling Applications from Developing Countries to the Joint Japan World Bank Graduate JJ WBG Scholarships Program XI International Conference of Food Physicists on Food Physics and Innovative technologies Plovdiv Bulgaria BASF International Summer Courses 2014 Taiwan ICDF Information ICDF FAQ International Conference Thermophysical and Mechanical Properties of Advanced Materials Turkey Coimbra Group Scholarship Programme for Young Researchers from the European Neighbourhood Scholarships offered by Beijing Institute of Technology to University of Prishtina 2014 2015 MASTER IN HUMAN RIGHTS AND MULTICULTURALISM Buskerud University College Application Form Scholarship at Volda University College Call for submissions of proposals for university courses PATTERNS Lectures 2014 2015 Master Erasmus Mundus Action 1 called EM3E Opportunity for Balkan students Erasmus Mundus Master Programme in Flood Risk Management Beijing Institute of Technology Scholarship for Students from University of Prishtina 2014 2015 Admission Book 2014 International Scholarships for Kosovo People 2014 2015 Call For Research Papers ISSN 2305 8269 20th and 21st Issue of International Journal of Engineering and Applied Sciences CALL FOR APPLICATIONS Alliance for Historical Dialogue Fellowship Program Fall 2014 August 26 2014 December 15 2014 6th International Conference Management of Technology Step to Sustainable Production Zagreb 14th January 2014 SWEDISH INSTITUTE S CREATIVE FORCE PROGRAMME FUNDING Bursa nga fondi ndërkombëtar i Visegard it Erasmus Mundus Ph D Programme in Sustainable Industrial Chemistry Preparing Global Leaders Academy Amman Jordan 16 22 March 2014 CALL FOR PAPERS 2nd Annual Indonesia International bio Medical Students Congress International Conference on Innovation Technology transfer and Education Prague Czech Republic Call for papers EJES March issue 2014 XIII MEETING OF THE GROUP OF POLYMERS ON THE SPANISH ROYAL CHEMISTRY AND ROYAL PHYSICS SOCIETIES Erasmus Mundus Masters course in Global Studies Erasmus Mundus Master Course Sustainable Constructions under natural hazards and catastrophic events Call for Internship Applications Ministry of Foreing Affairs of Kosovo 1st Mediterranean Interdisciplinary Forum on Social Sciences and Humanities MIFS 2014 Beirut Lebanon 23 26 April 2014 2014 International Medical English Conference City College Norwich UK ICELW 2014 Call for Proposals The International

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/ZMJ/Aktivitete-Hulumtues.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Ballina Universiteti Fakultetet Lajme Kërkimi Shkencor Zhvillimi i Cilësisë ZMJ QPM Projektet IPA Projekti hulumtues Ndotja e mjedisit në Kosovë efektet potenciale gjenotoksike dhe rreziqet për shëndetin e njeriut Environmental pollution in Kosova potential genotoxic effects and related human health risks Ky projekt hulumtues që zbatohet nga Universiteti i Prishtinës në partneritet me Universitetin e Salzburgut financohet nga Komisioni Evropian dhe adreson probleme të identifikuara në dy fusha prioritare në Programin Kombëtar të Shkencës 2010 2015 si Mjedisi energjia dhe burimet natyrore dhe Kërkimet mjekësore dhe shëndeti publik Në kuadër të aktiviteteve të tij parashihen hulumtime për vlerësimin e dëmtimeve të materialit gjenetik te njeriu te shtazët dhe te bimët si pasojë e ndotjes së mjedisit si dhe hulumtimi i ndërveprimeve gjen ambient në nivel të populacionit njerëzor Projekti synon që të kontribuojë edhe në rritjen e numrit dhe cilësisë së aktiviteteve hulumtuese në Universitetin e Prishtinës të instalojë pajisje dhe metoda të reja hulumtuese të forcojë lidhjen e mësimdhënies dhe të kërkimit duke i mbështetur hulumtimet e studentëve në kuadër të punimeve të tyre master dhe diplomë të forcojë partneritetet ekzistuese të zgjerojë bashkëpunimin me institucionet kërkimore evropiane si dhe t i përmirësojë kapacitetet e menaxhimit të projekteve në Universitetin e Prishtinës Ky projekt do të kontribuojë edhe në kuadër të objektivit të përgjithshëm që është përmirësimi i shëndetit të njeriut dhe të mjedisit në Kosovë dhe përmbushja e standardeve të BE së që kanë të bëjnë me ambientin dhe shëndetin publik Ky projekt zbatohet nga Universiteti ië Prishtinës dhe Universiteti i Salzburgut ndërkaq koordinator është prof dr Avdulla Alija nga Departamenti i Biologjisë ADRESA Rektorati Rr George Bush

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Projektet-ipa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Fakultetet në Universitetin e Prishtinës Universiteti i Prishtinës përbëhet prej 1 Njësive akademike dhe 2 Njësive organizative Njësitë akademike të Universiteti janë Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Teknologjisë Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit Fakulteti i Edukimit Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Mitrovicë Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj Njësia akademike vepron në kuadër të kornizës institucionale të Universitetit duke ofruar programe të arsimit të lartë kërkime shkencore ose krijimtari artistike Fakultetet e Universitetit ofrojnë këto lloje të studimeve të rregullta dhe pasuniversitare në përputhje me dispozitat e Statutit të Universitetit 1 Studime themelore bachelor 2 Studime master dhe 3 Studime të doktoratës Njësitë organizative të Universiteti janë 1 Zyra për Marrëdhënie me Jashtë 2 Biblioteka Universitare dhe 3 Zyra e Teknologjisë së Informacionit Këto njësi organizative funksionojnë në kuadër të Universitetit duke ofruar shërbime mbështetëse për punë arsimore kërkimore dhe artistike si dhe shërbime administrative për njësitë akademike të cilat janë të nevojshme për përmbushjen në mënyrë efektive dhe të dobishme të përgjegjësive dhe detyrave të Universitetit të pëcaktuara me Statutin e Universitetit Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Fakultetet-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Dega e Orientalistikës Dega e Gjuhës dhe e Letërsisë Turke Dega e Letërsisë së Përgjithshme dhe Krahasimtare Dega e Gazetarisë Studimet në degët e gjuhës dhe letërsisë Shqipe zgjasin për 4 vite deri sa studimet në degë tjera zgjasin 3 vite 4 FAKULTETI JURIDIK Studimet në Fakultetin Juridik zgjasin 3 vite 5 FAKULTETI EKONOMIK Fakulteti Ekonomik organizon studime ne këto departamente Financa Banka dhe Kontabilitet Menaxhment dhe Informatikë Marketing Ekonomiks Studimet në Fakultetin Ekonomik zgjasin 3 vite 6 FAKULTETI I NDËRTIMTARISË DHE ARKITEKTURËS Fakulteti orgainzon studime në këto seksione Ndërtimtari dhe Arkitekturë Studimet zgjasin 3 vite 7 FAKUKTETI INXHINJERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE Fakulteti organizon studime në këto departamente Telekomunikacion Elektronikë Automatikë Sistemet Elektroenergjetike Elektroenergjetikë Industriale Inxhinieri Kompjuterike Studimet në këtë fakultet zgjasi 3 vite 8 FAKULTETI INXHINJERISË MEKANIKE Fakulteti organizon studime ne këto departamente Prodhimtari dhe Automatizëm Termoenergjetikë dhe Termoteknikë Konstruktim dhe Dizajnim Komunikacion Studimet zgjasin 3 vite 9 FAKULTETI MJEKËSISË Degët Farmaci Fizioterapi Infermieri Mami Stomatologji Mjekësi e përgjithshme Studime në degë të Mjekësisë së Përgjithshme zgjasin 6 vite Në degë të Farmacisë zgasin 5 vite derisa në degë të Fizioterapisë Infiermerisë dhe Mamive zgjasin 3 vite 10 FAKULTETI ARTEVE Degët Degën e Arteve Figurative me pesë drejtime Pikturë Skulpturë Grafikë Dizajn grafik dhe Skenografi Degën e Arteve Muzikore me nëntë drejtime Teori e muzikës Kompozim Dirigjim Solokëndim Piano Instrumentet me harqe Instrumente me frymë Pedagogji e përgjithshme muzikore Muzikologji dhe Etnomuzikologji Degën e Arteve Dramatike me katër drejtime Aktrim Regji teatri Dramaturgji dhe Regji filmi 11 FAKULTETI BUJQËSISË Organizon studime në këto kurse Drejtimi Lavërtari Pemëtari Drejtimi Pemëtari Vreshtari Drejtimi Mbrojtja e Bimëve Drejtimi Blegtori Drejtimi Agroekonomi Drejtimi Mjekësi Veterinare 12 FAFULTETI XEHTARISË DHE METALURGJISË NË MITROVICË Fakulteti organizon studime ne këto departamente Departamenti i Xehetarisë Departamenti i Gjeologjisë Departamenti Materiale dhe Metalurgji Departamenti i Teknologjisë Studimet në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Studentet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive