archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të intelektuales mjekes gjinekologes dhe pedagoges Sehadete Mekuli Prof dr Mekuli me punën dhe me veprën e saj la gjurmë të përjetshme në shoqërinë shqiptare në përgjithësi emri i së cilës do të kujtohet me respekt për kontributin e saj të çmuar që ka dhënë si gjinekologe si humaniste por edhe si pedagoge në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës Me mendje e zemër në këto ditë aq të hidhura jemi pranë familjarëve e gjithë miqve të saj U prehtë në paqe shpirti i saj Prof dr Ibrahim Gashi Rektor i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Telegram-Ngushellimi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  postdiplomike master në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Programi Konstruktiv për vitin akademik 2013 2014 04 nëntor 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina pas Vendimit të Agjensionit për Akreditim të Kosovës shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Pr Njoftim 02 nëntor 12 00 Përzgjedhja e kandidatëve për studime të doktoratës me propozimin e njësive akademike bëhet nga Senati i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Njoftojmë të gjithë kandidatët që kanë konkuruar për studime të Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2 01 nëntor 12 00 Erasmus Mundus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mundus A 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=79 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  the Heart of Higher Education në Fakultetin Filozofik me datën 20 nëntor 2013 mbahet punëtoria International Human Rights Law and the Protection of Human Rights at the International Level Punëtoria është e hapur për të gjithë studentët e interesuar Punetoria udhëheqet nga Dr Karen da Costa University Fellow in Human Rights Irish Centre for Human Rights National University of Ireland NUI Galway Vendi Salla 127 Instituti për Studime Sociale dhe Humanistike Fakulteti Filozofik Koha 09 00 12 00 International Human Rights Law and the Protection of Human Rights at the International Level Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/TEMPUS---punetori-ne-Fakultetin-Filozofik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të hënën më 11 nëntor 2013 Rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi i shoqëruar nga kryetari i Këshillit Drejtues të UP së Muharrem Nitaj dhe dekani i Fakultetit të Arteve prof asoc Adem Rusinovci ka takuar prof Kaçamaku për tu informuar më detajisht për dhunën e ushtruar ndaj tij dhe për t i uruar shërim sa më të shpejtë Rektori Gashi konsideron se ky është sulm direkt ndaj Universitetit prandaj Rektorati i UP së u ka dërguar letër autoriteteve kompetenteve duke kërkuar ndriçimin e plotë të këtij sulmi dhe vënien para drejtësisë personat përgjegjës Njëkohësisht rektori Gashi bën thirrje për mospërsëritjen e dhunës ndaj stafit akademik të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-denon-sulmin-fizik-ndaj-prof--Kacama.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të zgjasë nga data 11 nëntor 2013 deri më 1 shkurt 2014 Programi JoinEU SEE PENTA koordinohet nga Universiteti i Gracit në bashkëpunim me 10 universitete të rajonit dhe 10 universitete nga BE ja dhe nga 8 partnerë të asocuar Për informacione të mëtejshme dhe për mënyrën e aplikimit vizitoni faqen zyrtare të projektit www joineuseepenta eu Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me partnerët evropianë më 21 nëntor 2013 do të organizojë ditën informuese për të gjithë të interesuarit për bursa Erasmus Mundus Action 2 Për më shumë informacione rreth projekteve Basileus dhe JoinEU SEE PENTA dhe rreth mënyrës së aplikimit do të informoheni gjatë ditëve në vazhdim JoinEU SEE PENTA Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sot-nis-aplikimi-per-programin-JoinEU-SEE-PENTA.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prof dr Beqir Sadikaj dhe prof asoc Ajvaz Berisha Ky turne do të mbahet nga data 14 deri më 17 nëntor në Romë të Italisë EURO ROMA 2013 është një turne i sporteve si futboll meshkuj futsal meshkuj dhe femra basketboll meshkuj dhe femra volejboll meshkuj dhe femra atletikë meshkuj dhe femra tenis meshkuj dhe femra pingpong meshkuj dhe femra dhe shah Në këtë turne ndërkombëtar do të marrin pjesë universitete nga Evropa nga Afrika e Veriut nga Lindja e Mesme nga Azia nga Amerika e Veriut dhe nga Amerika e Jugut me rreth 2 000 studentë sportistë Ekspedita udhëhiqet nga profesori i volejbollit prof dr Musa Selimi dhe nga asistenti i tij Bahri Gjinovci të cilët po punojnë në komponimin e ekipit universitar dhe përfaqësimit sa më të denjë të sportit kosovar Është hera e parë që në një ngjarje kaq madhore merr pjesë një ekip i studentëve të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina dhe të barabartë me studentët e tjerë do të zhvillojnë gara në Romë për tri ditë rresht Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines--Hasan-Prishtina%E2%80%9D,-pjese.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Kosovë 29 tetor 04 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof dr Lindita Tahiri dhe prorektori për kërkime shkencore prof dr Avdulla Alija pritën në një takim Jeffrey M Jami Universiteti i Prishtinës dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi 28 tetor 04 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi me qëllim të funksionalizimit të arsimit të lartë në këtë qendër Nënshkrimi i marrëveshjes u Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina dhe PTK ja përuruan pullën postare 27 tetor 04 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina dhe Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës përuruan pullën postare me emrin e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Në ceremoninë e promovimit të edicionit të jashtëzakonsh 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=80 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Berisha Telemjekësia solli në qendrat tona një bibliotekë virtuale që de fakto u bën të mundur mjekëve profesorëve studentëve praktikantëve dhe studiuesve të tjerë të njihen online me çdo studim çdo botim kërkim shkencor në të gjitha fushat e mjekësisë tha kryeministri Berisha duke e vlerësuar projektin e Telemjekësisë në Kosovë dhe në Shqipëri si një avantazh të jashtëzakonshme në komunikimet e reja në fushën e mjekësisë dhe në tërësi në shkencat biologjike Punimet e Kongresit i ka përshëndetur edhe rektori i UP së prof asoc dr Ibrahim Gashi i cili në fjalimin e tij theksoi se ky kongres dhe tema e cila trajtohet që ka për qëllim të kontribuojë në rindërtimin e sistemit të mjekësisë në vendet në zhvillim është një mundësi e madhe për shkencëtarët dhe për profesionistët kosovarë për të marrë pjesë për t i paraqitur rezultatet e tyre për të ngritur dhe për të debatuar tema si dhe për të gjetur zgjidhje për problemet urgjente dhe nevojat e shoqërisë Kjo ngjarje është e rëndësishme edhe për neve si institucioni më i madh i arsimit të lartë dhe kërkimit në Republikën e Kosovës Universiteti i Prishtinës është duke synuar që të kontribuojë në thellimin e njohurive nga kërkimet shkencore dhe shpërndarjen e tyre përmes arsimit tha rektori Gashi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-mori-pjese-ne-Kongresin-Nderkombetar.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive