archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  suedez 07 dhjetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi priti në një takim përfaqësuesit e KFOR it suedez të cilët edhe e monitorojnë procesin e arsimimit në UP Rektori Gashi e falënderoi KFOR in suedez për vizitën e bërë dhe për përkrahjen që i kanë dhënë Universitetit të Prishtinës duke premtuar vazhdimësi të bashkëpunimit ndërmjet UP së dhe KFOR it suedez Në këtë takim gjithashtu u diskutua edhe për intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet UP së dhe universiteteve suedeze Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-perfaqesues-te-KF.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  te mediave menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës bëri një përmbledhje mbi zhvillimet të cilat e kanë përcjellë UP në në vitin 2012 veçanërisht në muajt e fundit Rektori i UP së prof asoc dr Ibrahim Gashi para mediave tha se Univer Rektori Gashi mori pjesë në tryezën shkencore për nder të 50 vjetorit të Departamentit të Historisë 27 dhjetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi mori pjesë në tryezën shkencore Roli i Departamentit të Historisë në edukimin e gjeneratave për formimin dhe shtetndërtimin e Kosovës organizuar nga Departamenti i Histor Rektori Gashi dhe përfaqësues të institucioneve lokale dhe qëndrore vunë gurthemelin për ndërtimin e dy fakulteteve teknike të UP së në Mitrovicë 26 dhjetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi ministri i Administratës Publike Mahir Jagxhillar dhe kryetari i Komunës së Mitrovicës Avni Kastrati vunë gurthemelin për ndërtimin e një objekti për fakultetet ekzistuese në Mitrovicë 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=118 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  emër të stafit akademik dhe administrativ të Universitetit të Prishtinës të gjithë komunitetit katolik ua përcjell urimet më të përzemërta me rastin e Krishtlindjeve Festa e Krishtlindjeve e gjen Universitetin e Prishtinës më të zhvilluar në vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit ndërkombëtar me qëllim të përmbushjes së agjendës së reformave duke mbetur kështu institucion lider i arsimit të lartë në vendin tonë Prandaj edhe në këtë ditë të shenjtë urojmë që populli ynë të jetojë gjithmonë në paqe begati dhe harmoni me dëshirën që të bashkuar ta vazhdojmë punën drejt realizimit të aspiratave tona Gëzuar Krishtlindjet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-i-UP-se,-prof--asoc--dr--Ibrahim-Gashi,-ur.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc Lindita Tahiri priti në një takim rektorin e Universitetit Trakya të Turqisë Yener Yoruk prorektorin Sulejman Pishkin drejtorin e Institutit të Balkanologjisë Ithan Toksoz dhe profesorin nga Fakulteti i Sporteve Ahmet Gunsen Në takim u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit të këtij Universiteti me të cilin tanimë Universiteti i Prishtinës ka një memorandum bashkëpunimi Universiteti Trakya posedon studime në fushën e albanologjisë ku parashihet si një nga sferat e bashkëpunimit ashtu si dhe në fushat e tjera të studimit në këtë universitet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-nje-delegacion-nga-Univer.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për bashkëpunim ndërkombëtar e Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Lindita Tahiri e udhëhoqi takimin e Bordit Drejtues të projektit Instrumenti i Para aksecionit IPA i cili synon përgatitjen e përkthyesve ligjorë përmes Programit Master për Përkthim dhe Interpretim të Fakultetit të Filologjisë në UP dhe përmes Qendrës të Mësimit Tërëjetësor në Universitetin e Prishtinës Ky projekt i cili do të përmbyllet në mars të vitit 2013 parasheh forcimin e efikasitetit të gjyqësorit në Kosovë nëprmejt zhvillimit të arsimit profesional të përkthyesve ligjorë në përputhje me standardet europiane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-mbajt-takimi-per-projektin--Instrumenti-i-Paraak.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prorektori për zhvillim të cilësisë prof asoc dr Agron Bajraktari Rektori i USHT së prof dr Vullnet Ameti i ndau diplomën Honoris Causa ish rektorit të këtij universiteti dhe njëherësh rektorit të parë prof dr Fadil Sulejmani për kontributin e dhënë në ngritjen dhe zhvillim e USHT së Gjithashtu në këtë solemnitet nuk mungoi as programi artistik nga studentët dhe profesorët e Programit studimor të muzikës Gjatë takimeve që u organizuan për këtë përvjetor prorektori Bajraktari duke iu referuar historisë së zhvillimit të këtij universiteti dhe bashkëpunimit me Universitetin e Prishtinës si dhe duke e uruar për këtë përvjetor universitetin e vetëm shtetëror në Maqedoni me mësim në gjuhën shqipe tha se investimi në rrugën e pashmangshme të integrimeve evropiane do të jetë qëllimi i bashkëpunimit të vazhdueshëm që do ta kenë këto dy institucione Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektori-Bajraktari-mori-pjese-ne-akademine-sole.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Universiteti i Prishtinës i përfaqësuar nga rektori prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe USAID i në Kosovë i përfaqësuar nga drejtoresha e Misionit të USAID it Maureen A Shauket nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi ku UP ja do të përfitojë asistenc Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs për vende të lira pune në Administratë 22 janar 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës UP 1 Zyrtar për këshillim dhe informim në zyrën për marrëdhënie me jashtë Z Ftesë për pjesëmarrje në trajnimet që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës e UP së 21 janar 12 00 Ftohen studentët e Universitetit të Prishtinës që të aplikojnë për pjesëmarrje në trajnimet që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Si t i qasemi tregut të punës 28 Janar 2013 e hënë në 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=115 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Rektori Gashi dhe prorektorja Tahiri pritën rektorin e Universitetit të Kompetencave në Bruksel 17 janar 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof asoc dr Lindita Tahiri pritën në një takim rektorin e Universitetit të Kompetencave në Bruksel prof Urs Hauenstein ku diskutuan për mund Prorektorja Tahiri priti përfaqësues të kompanisë konsulente nga SHBA 15 janar 12 00 Prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof asoc dr Lindita Ttahiri priti znj Diana Marianna Osinski dhe z Edon Kurtishi përfaqësues të njërës nga kompanitë konsulente më të sukseshme në SHBA Prorektorja Tahiri diskutoi me përfaqësuesit e Deloi Prorektorët Tahiri dhe Alija pritën udhëheqësit e ADA s dhe të WUS Austria 15 janar 12 00 Prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof asoc dr Lindita Tahiri dhe pr 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=116 (2016-02-16)
  Open archived version from archive