archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof asoc dr Lindita Tahiri pritën në një takim rektorin e Universitetit të Primorskës në Slloveni prof Dragan Marušič dhe prorektoren për marrëdhënie me jas Prorektorja Tahiri priti udhëheqësen e Departamentit të Studimeve Shqipe në Universitetin Eotvos Lorand të Budapestit 14 janar 12 00 Prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof asoc dr Lindita Tahiri u takua me prof Etleva Lala udhëheqëse e Departamentit të Studimeve Shqipe në Universitetin Eotvos Lorand të Budapestit Hungari Në këtë takim u fol për bashkëpunimin mes Katedr Rektori Gashi dhe prorektori Alija vizituan Departamentin e Biologjisë në FSHMN 04 janar 12 00 Rektori i UP së prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija vizituan Fakultetin e Shkencave Matematike Natyrore përkatësisht Departamentin e Biologjisë Rektori Gashi dhe prorektori Alija 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=117 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  masakrën e 14 dhjetorit në shkollën fillore Sandy Hook të Konektikatit ku 20 prej tyre ishin nxënës Përpos studentëve dhe menaxhmentit të Fakultetit të Edukimit në këtë homazh morën pjesë edhe rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektorët prof dr Lindita Tahiri prof dr Agron Bajraktari dhe prof dr Avdulla Alija dhe me këtë rast në fjalën e tij para të pranishmëve dhe medieve rektori Gashi ndër të tjera theksoi Bashkërisht sot jemi mbledhur që të bëjmë homazhe në shenjë solidarizimi keqardhje dhe respekti për të vrarët në masakrën e 14 dhjetorit në shkollën fillore Sandy Hook të Konektikatit në SHBA me dëshirën që akte të tilla makabre të mos përsëriten askund në botë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Homazhe-per-viktimat-e-Konektikatit-para-Fakulteti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Kosovë z Melvin Asin këshilltarja e ministrit të Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë znj Drita Kadriu dhe znj Hasnije Ilazi drejtoreshë në Institutin për Studime Sociale dhe Humanistike Rektori Gashi në fjalën e tij i falënderoi donatorët e këtij projekti duke theksuar se ky projekt është në frymën e vazhdimit që ka menaxhmenti i ri i UP së që rritjen e kapaciteteve në fushën e hulumtimeve ta bëjë në partneritet me partnerët ndërkombëtarë Qëllimi i këtij projekti është që t i zhvillojë kapacitetet për hulumtime në shkencat shoqërore në Kosovë duke përgatitur dhe trajnuar hulumtuesit e rinj kosovarë nga shkencat shoqërore duke kontribuar në përmirësimin e infrastrukturës hulumtuese dhe duke lehtësuar pjesëmarrjen e hulumtuesve kosovarë në programet evropiane për hulumtime Në këtë projekt që kap shumën prej 280 mijë eurosh do të përzgjidhen 35 hulumtues për trajnimin që do të zhvillohet në tri module ku do të ofrohen trajnime për aspektet metodologjike të hulumtimeve Laboratori është pajisur me 15 kompjuterë dhe softuer për analizimin e statistikave dhe të dhënave të tjera të hulumtimeve 10 prej të cilëve janë dhuruar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ndërsa 5 të tjerë nga Dekanati i Fakultetit Filozofik Rektori Gashi në inaugurimin e Laboratorit të Shkencave Sociale Empirike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-mori-pjese-ne-ceremonine-e-inaugurim.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kompanive diskutim rreth kritereve të tregut të punës në Kosovë gjatë të cilit përfaqësuesit e Departamentit të Burimeve Njerëzore të institucionit mikro financiar FINCA do të bëjnë prezantimin e mundësive për punësim dhe punës praktike në këtë institucion Aktiviteti do të mbahet të mërkuren më 19 Dhjetor 2012 nga ora 10h në zyren e QZhK së që gjendet në Bibliotekën Kombëtare e Universitare të Kosovës kati I Qëllimi i këtij aktiviteti është prezantimi i kritereve dhe mundësive për punësim dhe punë praktike në FINCA si dhe diskutimi ndërmjet prezantuesve dhe pjesëmarrësve rreth kritereve të tregut të punës dhe shkathtësive që duhet t i zhvillojnë studentët dhe të diplomuarit më qëllim të punësimit më të lehtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Qendra-per-Zhvillim-te-Karrieres-organizon-aktivit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Universiteti i Graceland it të SHBA ve përfaqësuar nga udhëheqësi i këtij universiteti dr John Sellars dekani i Fakultetit të Biznesit Steven Anders si dhe profesori Max Pitt vizituan rektoratin e UP së ku u pritën nga prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri Prorektorja Tahiri dhe dekani i Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë të UP së prof Bedri Dragusha diskutuan me mysafirët për mundësinë e bashkëpunimit ndërmjet UP së dhe Universitetin e Graceland it që studentëve nga Kosova t ju mundësohet shkollimi në fushën e agrobiznesit në SHBA Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Menaxhmenti-i-Universitetit-te-Graceland-it-vizitu.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ja 12 dhjetor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc Lindita Tahiri u takua me eksperten e mësimdhënies së anglishtes Stephanie Drotos e cila me përkrahjen e Ambasadës Amerikane po qëndron në Kosovë gjatë vitit akademik 2012 2013 që në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë të ndihmojë rritjen e cilësisë së programeve dhe të trajnimit të arsimtarëve të anglishtes Me të ishin edhe mësimdhënës vendës dhe të huaj nga Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze i Fakultetit të Filologjisë të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-ne-nje-takim-eksperten-e-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universiteti i Iowas me përkrahjen e Ambasadës Amerikane me qëllim të ndihmës në procesin e reformimit të mësimdhënies së anglishtes në përputhje me vendimin e MASHT it për reformimin e programeve të cilat përgatisin mësimdhënës Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc Lindita Tahiri bashkë me profesoreshat nga Iowa State University takuan dekanin e Fakultetit të Edukimit dhe dekanin e Fakultetit të Filologjisë Gjatë javës së qëndrimit në Universitetin e Prishtinës mysafiret mbajtën ligjërata për studentët e këtyre dy fakulteteve Ato gjithashtu u takuan me arsimtarët e anglishtes që i ndjekin trajnimet pa shkëputje nga puna si dhe i vizituan disa shkolla fillore të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Perfundoi-vizita-e-ligjerueseve-nga-Universiteti-I.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i paraqiti rektorit Gashi vullnetin e shprehur nga Universiteti de Reims për të ofruar dy vende për studentët e UP së në Departamentin e Integrimeve Evropiane ndërkaq Ambasada Franceze premtoi mbështetje financiare për të mundësuar studimet në këtë universitet për dy studentët e UP së Me këtë rast rektori Gashi e falënderoi fillimisht Ambasadën Franceze për mbështetjen e vazhdueshme që i bën UP së dhe gjithashtu e falënderoi edhe Universitetin de Reims për gatishmërinë e tyre për të edukuar të rinjtë tanë në fushën e integrimeve evropiane e cila edhe ashtu është mjaft e nevojshme për të ardhmen e Kosovës duke shpresuar se ky bashkëpunim mjaft i shëndetshëm do të vazhdojë dhe në të ardhmen Njëkohësisht përfaqësuesi i Universitetit de Reims shprehu gatishmërinë e hyrjes në një program të përbashkët me UP në në Integrime Evropiane ndërkaq rektori Gashi udhëzoi që kjo mundësi e bashkëpunimi të diskutohet me Dekanatin e Fakultetit Juridik dhe me Dekanatin e Fakultetit Filozofik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektorja-Tahiri-priten-ne-nje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive