archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shtetasit e huaj të pranuar në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina 07 nëntor 12 00 Lista e studentëve shtetas të huaj të pranuar me Vendimin e ministrit të Arsimit të Shkencës dhe të Teknologjisë nr 5276 dt 29 10 2013 në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Kliko këtu për ta shkarkuar listën Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Shtetasit-e-huaj-te-pranuar-ne-Universitetin-e-Pri.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  më produktiv në Austri i cili njihet edhe si komentues politik i shumë medieve botërore prof Paul Lendvai më 23 tetor 2013 në orën 12 00 do të mbajë ligjëratë në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës me titull l Lista e kandidatëve të cilët kanë hyrë në test të gjuhës angleze për nivelin e doktoratës 20 tetor 03 00 Klikoni mbi linkun e mëposhtëm për të parë listat e kandidatëve të cilët kanë hyrë në test të gjuhës angleze për nivelin e doktoratës Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe i Arkitekturës përuroi Amfiteatrin e Departamentit të Arkitekturës 20 tetor 03 00 Më 21 10 2013 në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe të Arkitekturës u bë përurimi i hapësirës universitare Amfiteatri në Departamentin e Arkitekturës i cili është rinovuar me mjetet buxhetore nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina N 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=82 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Norvegjia 05 nëntor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc Lindita Tahiri dhe drejtorja e ZMJ së mrs sc Lumnije Bajrami pritën në një takim një delegacion nga Kolegji Universitar i Lillehamer nga Norvegjia Në takim u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit të këtij Universiteti me të cilin tanimë Universiteti i Prishtinës ka një memorandum bashkëpunimi Në takim u vendos që studentët e UP së të studiojnë një semestër në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare në Lillehammer ndërsa studentët nga Lillehammer të ndjekin universitetin veror në UP Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-dhe-drejtorja-Bajrami-priten-nj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Programi Konstruktiv për vitin akademik 2013 2014 04 nëntor 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina pas Vendimit të Agjensionit për Akreditim të Kosovës shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Programi Konstruktiv për vitin akademik 2013 2014 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina për studimet postdiplomike master në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Programi Konstruktiv për vitin akademik 2013 14 do të regjistrojë 30 studentë Për më shumë informata shkarkoni dokumentin këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-regjistrimin-e-studenteve-ne-vitin-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të bëhet nga komisionet për studime të doktoratës në nivelin e njësive akademike fakulteteve dhe do të dërgohen në formën e ranglistës si propozim për miratim në Komisionin për studime të doktoratës dhe Senatin e Universitetit të Prishtinës Çdo rezultat i shpallur më herët është preliminar dhe jo përfundimtar Komisionet vlerësuese në fakultetet përkatëse do të dorëzojnë listat me rezultatet preliminare në fillim të javës Komisioni për studime të doktoratës i universitetit do ta shqyrtoj atë dhe në afat shumë të shpejtë lista do të shqyrtohet miratohet nga Senati i UP së Lista e miratuar nga Senati si dhe kriteret e aplikuara të vlerësimit do të shpallen në faqen zyrtare të UP së Rrjedhimisht të gjitha ankesat mund të bëhen pas publikimit të rezultatitt final nga Senati Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2811%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ Programi BASILEUS koordinohet nga Universiteti i Ghentit në Belgjike në bashkëpunim me 10 universitete të rajonit 10 universitete nga BE ja dhe nga 8 partnerë të asocuar Thirrja për aplikim në kuadër të programit BASILEUS fillon më 1 nëntor 2013 dhe zgjat deri më 1 shkurt 2014 Për më shumë informacione mbi projektin dhe mënyrën e aplikimit vizitoni adresën elektronike www basileus ugent be Ndërsa aplikimi në kuadër të programit JoinEU SEE PENTA do të hapet më 11 nëntor 2013 dhe do të zgjasë deri më 1 shkurt 2014 Për më shumë informacione rreth projektit vizitoni adresën elektronike www joineuseepenta eu Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me partnerët europianë më datën 21 nëntor do të organizojë ditën informuese për të gjithë të interesuarit për bursa Erasmus Mundus Për më shumë informacione rreth projekteve dhe për mënyrën e aplikimit do të informoheni gjatë ditëve në vazhdim ERASMUS MUNDUS BASILEUS V Western Balkans Region Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-per-bursa-studimi-ne-kuader-te--kornizes-E.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Kosovës u mbajt Konferenca VI Ndërkombëtare e Gjermanistëve të Evropës Juglindore organizuar nga DAAD German Academic Exchange Service dhe Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Në këtë Prorektorja Tahiri drejtoresha Bajrami dhe zyrtarja për projekte në UP morën pjesë në takimin për projektin JoinEU SEE PENTA dhe në seminarin Swedish Western Balkans Contact Seminar 16 tetor 03 00 Projekti për mobilitet të studentëve Erasmus Mundus Action 2 respektivisht JoinEU SEE PENTA i financuar nga Komisioni Evropian koordinatorë të të cilit janë Universiteti Graz i Austrisë organizuan një kick off meeting për projektin JoinEU SEE P Rektori Gashi takon përfaqësuesit e London School of Economics për të diskutuar lidhur me programet e përbashkëta studimore mes dy universiteteve 15 tetor 03 00 Me ftesë të Këshillit Britanik rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi po e vazhdon vizitën e tij në Londër Pas takimeve me përfaqësuesit e Këshillit dhe të Qeverisë britanike rektori Gashi realizoi sot takim 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=83 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  uron të gjithë besimtarëve festën e Kurban Bajramit 13 tetor 04 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi ua uron të gjithë besimtarëve islamë festën e Kurban Bajramit Festa e Bajramit mbetet një nga festat që i bashkon njerëzit në harmoni midis tyre ngrit ndjenjat Ambasada e Gjermanisë ofron bursa për parlamentarët ndërkombëtarë në Parlamentin gjerman 13 tetor 04 00 Ambasada e Gjermanisë në bashkëpunim me Bundestagun gjerman ofron bursa për pjesëmarrjen e parlamentarëve ndërkombëtarë në Parlamentin gjerman Kjo bursë u jep mundësi kandidatëve të kualifikuar që të njihen me përvojën e qeverisjes parla University of Prishtina Hasan Prishtina International Summer University Call for Professors 13 tetor 03 00 Deadline 14 December 2013 Open to University professors from all around the world Remuneration Honorarium of 500 EUR travel and accommodation all provided Description University of Prishti 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=84 (2016-02-16)
  Open archived version from archive