archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ndërkaq ministri Jagxhillar tha se fillimisht do të ndërtohet një objekt për nevojat e fakulteteve ekzistuese që veprojnë në kuadër të UP së Mitrovicë Po nisim një objekt për të krijuar kushte më të mira për punë për fakultetet ekzistuese ndërsa për themelimin e universitetit fillimisht do të merret vendim në mekanizmat e nevojshëm tha ai Ai tha se për këtë objekt do të investohen 1 milion e 600 mijë euro përderisa i gjithë projekti që parashihet të realizohet në Mitrovicë do të kushtoj 14 milionë euro Ky objekt që po nis sot do të përfundoj brenda 2 3 vitesh tha ai I kënaqur me fillimin e ndërtimit të këtij objekti universitar u shpreh kryetari i komunës Avni Kastrati Është një ditë e shënuar për Mitrovicën dhe për gjithë rajonin meqë do të lehtësoj shumë punën për studentët tha Kastrati Ai tha se për ndërtimin e universitetit publik që parashihet të ndërtohet në Mitrovicë janë ndarë 15 hektarë tokë në vendin më të mirë të qytetit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-perfaqesues-te-institucioneve-lo.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  studentë Projeki SIGMA e ka zgjatur afatin e aplikimit deri më 17 shkurt 2013 Po ashtu ky projekt ka shtuar edhe mundësinë e aplikmit për Drejtimin e Arkitekturës në kuadër të Universitetit të Varshavës Korrigjim i Konkursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina me datë 22 1 2012 29 janar 12 00 Në konkursin e publikuar nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina më datë 22 1 2013 janë përvjedhur dy gabime teknike në pozitën me numër rendor 9 dhe 13 Titulli i pozitës me numër rendor 9 duhet të jetë Asistent e e Prorektorja Tahiri priti Juha Lavikainen 25 janar 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri u takua me z Juha Lavikainen udhëheqës i projektit të EU së në kuadër të projekteve të paraakcesionit që synon krijimin e institutit të psikiatrisë forensike në Kosovë U diskutu 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=114 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  asoc dr Lindita Tahiri dhe këshilltari i rektorit Ardian Kastrati pritën në një takim ambasadorin e Hungarisë z Lóránt Balla Rektori Gashi e falënderoi ambasadorin Balla për vizitën e bërë dhe e informoi se UP ja është e interesuar për bashkëpunim të ngushtë dhe të vazhdueshëm me Ambasadën dhe me universitetet e Hungarisë z Balla shprehu gatishmërinë për bashkëpunime konkrete dhe me këtë rast ia konfirmoi rektorit Gashi lajmin se Qeveria e Hungarisë ka vendosur të ndajë disa bursa për studentët Universitetit të Prishtinës të cilët dëshirojnë t i vijojnë studimet e nivelit master në universitetet hungareze në drejtimet e bujqësisë dhe të studimeve evropiane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Qeveria-hungareze-ndan-bursa-per-studentet-e-Unive.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Qeverinë dhe popullin e Amerikës që përmes USAID it vazhdon të japë një kontribut të jashtëzakonshëm për reformimin e arsimit të lartë me theks të veçantë në programet zhvillimore që pikënisje kanë pasur reformimin e UP së Si rezultat i këtij bashkëpunimi të arriturat konkrete nuk mungojnë sepse sot Universiteti i Prishtinës është lider në arsimin e lartë në Kosovë dhe konkurrues me institucionet e arsimit të lartë në rajon Përmes kësaj Marrëveshjeje UP ja do të përfitojë asistencë teknike nga ekspertët amerikanë lidhur me zhvillimin e kapaciteteve njerëzore dhe institucionale me qëllim të rritjes së efikasitetit në Administratën e UP së në përputhje me strategjinë për arsim të USAID it e cila përkon me frymën e dokumenteve strategjike për arsimin e lartë të Republikës së Kosovës tha rektori Gashi duke shtuar se menaxhmenti i ri i UP së konsideron se ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit me USAID in në kuadër të përpjekjeve dhe dinamikës së punës për vazhdimin e reformave në UP Në këtë kontekst UP ja do t i mobilizojë të gjitha kapacitetet e saj humane që në bashkëpunim me USAID in të realizojë sa më shumë projekte nga fondi i përbashkët për Programin për Lidership Transformues i nënshkruar nga ish ambasadori i SHBA së Kristofer Dell dhe kryeministri Thaçi në korrik të vitit 2012 në emër të dy qeverive respektive Rektori Gashi e falënderoi edhe drejtoreshën e USAID it për Kosovë znj Maureen Shauket për kontributin dhe dedikimin e saj që përmes programeve të USAID it t i ndihmojë reformat dhe zhvillimin e programeve të reja në UP Ndërkaq znj Shauket tha se me këtë marrëveshje vihen themelet e punës që USAID do ta bëjë në fushën e arsimit të lartë Asistenca teknike për zyrën e rektorit është një bazament i mirë i vazhdimësisë së bashkëpunimit tonë duke e konsideruar këtë si marrëveshjen e parë më të madhe të këtij lloji ku do të kontribuojmë në zhvillimin dhe reformimin e administratës së UP së shtoi znj Shauket Ajo konkludoi se pikërisht UP ja është partner i vërtetë me të cilin do të bashkëpunojë USAID në përforcimin e kapaciteteve njerëzore në sferën e arsimit të lartë në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/UP-ja-dhe-USAID-i-nenshkruajne-marreveshje-bashkep.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  punonjës 7 Vozitës në Rektoratin e UP 1 punonjës 8 Bibliotekar 1 punonjës në FSHTA Ferizaj 1 në FSHMN 1 në Fakultetin Filozofik dhe 1 në Fakultetin e Mjekësisë 9 Asistente e dekanit 1 punonjës në Fakultetin Filozofik dhe 1 në Fakultetin Ekonomik 10 Zyrtar i lartë i shërbimit të studentëve për studime themelore në Fakultetin Filozofik 1 punonjës 11 Zyrtar për logjistikë dhe asete në Fakultetin Filozofik 1 punonjës 12 Zyrtar i lartë i shërbimit të studentëve për studime MA dhe Dr në Fakultetin Ekonomik 1 punonjës 13 Zyrtar për mësim me kohë të caktuar 9 muaj në Fakultetin Ekonomik 1 punonjës 14 Zyrtar i shërbimit të studentëve 1 punonjës në Fakultetin e Mjekësisë dhe 1 punonjës në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike 15 Zyrtar i teknologjisë së informacionit në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike 1 punonjës 16 Laborant i Veterinarisë në Fakultetin e Mjekësisë 1 punonjës dhe 17 Zyrtar për arkiv shërbime postare dhe fotokopje në Fakultetin Juridik 1 punonjës Për më shumë shkarkoni dokumentin këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines--Hasan-Prishtina-shpall.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Si t i qasemi tregut të punës 28 Janar 2013 e hënë në ora 10 00h Përpilimi i CV së dhe letrës motivuese 30 Janar 2013 e mërkurë në ora 10 00h Përgatitja për intervistë të punës 1 Shkurt 2013 e premte në ora 10 00h Pjesëmarrjen tuaj mund ta konfirmoni direkt në zyret e QZhK së ose përmes telefonit në nr 038 248 926 Data e fundit për aplikim 24 Janar 2013 e enjte Numri i pjesëmarrësve është i limituar Punëtoritë do të mbahen në zyren e QZhK së Adresa Biblioteka Kombëtare dhe Universitare kati I Prishtinë Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ftese-per-pjesemarrje-ne-trajnimet-qe-organizon-Qe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shkurt 12 00 Universiteti i Prishtinës në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare Universitare të Kosovës i është ofruar qasje pa pagesë në burimet elektronike BioOne eIFL IOP Pediatric Neurology Briefs International Monetary Fund eLibrary New England Journal of Med Në fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë organizohen aktivitete shkencore në kuadër të projektit TEMPUS 11 shkurt 12 00 Nga e hëna 11 02 2013 deri të premten 15 02 2013 në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë do të organizohen aktivitete të rëndësishme shkencore shihni agjendën bashkëngjitur Këto aktivitete janë pjesë e realizimit të Projektit TEMPUS Rektori Gashi u prit nga presidenti i GateWay Community College 08 shkurt 12 00 Gjatë vizitës së tij në Arizona SHBA delegacioni i UP së kryesuar nga rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi vizitoi kolegjin GateWay Communite College në Phoenix ku u pritën nga presidenti i këtij universiteti dr Eugene Gi 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=111 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universiteti të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi priti të premten në Rektorat doktorantët e rinj të Fakultetit Juridik Ekonomik Filozofik dhe të Fakultetit të Mjekësisë të cilëve u siguroi mbështetje institucionale për një fillim të Rektori Gashi takoi udhëheqësit e organizatave studentore dhe anëtarët e Parlamentit Studentor 01 shkurt 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi priti në një takim udhëheqësit e organizatave studentore të UP së dhe anëtarët e Parlamentit Studentor të cilët i informoi për gjithë punën që ka bërë dhe po bën menaxhmenti i ri si d Këshilli Botues i UP së mbajti takim konstituiv 01 shkurt 12 00 Këshilli Botues i Universitetit të Prishtinës mbajti të enjten takim konstituiv ku anëtarët e Këshillit morën mbështetjen e plotë të rektorit të Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe të manaxhmentit të UP në përgjithësi 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=113 (2016-02-16)
  Open archived version from archive