archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pune dhe që kanë pranuar të mbajnë marrëdhënien e rregullt të punës në UP përkatësisht që kanë dhënë dorëheqje nga institucionet tjera në të cilat kanë pasur marrëdhënie të plotë pune 1 Prof as Nagip Skenderi 2 Prof asoc Mazllum Baraliu nga 1 11 2013 3 Prof ass Nuran Muhaxheri 4 Prof dr Sylë Tahirsylaj 5 Prof dr Sali Bashota 6 Prof asoc Naim Hasani 7 Prof asoc Qerim Selimi 8 Ass Bedri Bahtiri 9 Ass Qerkin Berisha 10 Ass Blerta Brovina 11 Ass Flamur Mrasori 12 Ass Xhafer Tahiri 13 Ass Besfort Rrecaj 14 Ass Elmanze Nura 15 Ass Veton Zeqiraj 16 Ass Nurten Deva Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Personeli-akademik-qe-kane-pasur-dy-marredhenie-pu.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  me kërkesat e tregut të punës apo kompanisë në fjalë Studentët po ashtu kishin mundësi që të ndjekin dy prezantime OEAK roli dhe rëndeësia në zhvillimin e studentëve prezantuar nga zinjsh Atlantida Hasani Zyrtare për Shërbime të Anëtarëve dhe Arbitrazhi zgjidhje për kontestet biznesore prezantuar nga Zt Visar Ramaj Sekretar Gjeneral i Qendrës për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve Fakti që aktiviteti Prezantimi i kompanive diskutim rreth kritereve të tregut të punës mbahet për të gjashtën herë tregon se Universiteti i Prishtinës ka potencial dhe kushte të krijojë kuadro të aftë të cilët dinë të tregojnë vetën para kompanive të interesuara për punësim Vijues të aktivitetit ishin mbi 70 studentë nga departamente të ndryshme të Fakultetit Ekonomik të cilët shfrytëzuan rastin e mirë për të parashtruar pyetje konkrete panelistëve të pranishëm rreth angazhimit dhe rolit të OEAK së në zhvillimin extra kurrikularë të studentëve me anë të aktiviteteve jo formale dhe programit të punës praktike të OEAK së Në panel ishin Zt Visar Hapçiu Menaxher për Politika dhe Marrëdhënie me Qeverinë Znj sh Atlantida Hasani Zyrtare për Shërbime të Anëtareve dhe Zt Visar Ramaj Sekretar Gjeneral i Qendrës për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Realizohet-vizita-e-studenteve-ne-Oden-Ekonomike-A.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takua me përfaqësues të ProCredit Bankës për të diskutuar pjesëmarrjen e studentëve të UP së në programin e bankierëve të rinj program ky i cili u mundëso të gjithë studentëve që gjenden në vit të tretë të studimeve apo kanë diplomu Ambasada amerikane sjell profesoreshën e gjuhës angleze në Universitetin e Prishtinës 04 tetor 12 00 Prorektorja Tahiri u takua me përfaqësuesin e Ambasadës Amerikane në Kosovë z Kanishka Gangopadhyay dhe me prof Kathleen Thomas e cila do të jetë lektore e gjuhës angleze në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze dhe Amerikane të Fakultetit Filol Shkolla verore për studime evropiane ne Universitetin e Zarës 04 tetor 12 00 Prorektorja Tahiri u takua me prof Nena Tromp nga Departamenti i Studimeve Europiane në Universitetin e Amsterdamit dhe prof Geoffrey Nice nga Kolegji Gresham në Mbretërinë e Bashkuar lidhur me mundësinë e përgatitjes të projektit të përbashkët të një p 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=86 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Raporti i Komisionit të ankesave të Fakultetit të Mjekësisë për afatin e dytë të Konkursit për studime bachelor 2013 14 21 tetor 03 00 Raporti i Komisionit të ankesave të Fakultetit të Mjekësisë për afatin e dytë të Konkursit për studime bachelor 2013 14 Kliko këtu për ta shkarkuar Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Raporti-i-Komisionit-te-ankesave-te-Fakultetit-te-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  një familje jude Në vitin 1944 Paul Lendvai për shkak të prejardhjes së tij jude u deportua nga nazistët por duke iu falënderuar një pasaporte mbrojtëse zvicerane ai arriti të shpëtojë në Budapest Është njëri ndër publicistët më të famshëm dhe më produktiv në Austri dhe njihet si komentues politik i shumë medieve botërore Që nga viti 1982 Paul Lendvai është udhëheqës i Redaksisë së Televizionit Shtetëror Austriak për çështje të Europës Juglindore dhe njihet si njohësi më i mirë i Europës Lindore dhe Juglindore Në vitin 1953 për shkak të veprimtarisë së tij ai u burgos tre vjet nga komunistët hungarezë Menjëherë pas kësaj Lendvai u largua nga Hungaria në Austri ku edhe iu ofrua shtetësia austriake Në fushën mediale ai bashkëpunoi me shumë media botërore si Die Presse Neue Züricher Zeitung Financial Times Europäischje Rundschau të cilën e themeloi vetë në vitin 1982 Posaçërisht gjatë luftës në Kosovë Lendvai njihet për kontributin e tij dhe për përkrahjen dhënë popullit të Kosovës në fushën mediale Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2810%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  përfaqësuar nga prorektori Agron Bajraktari dhe nga sekretari i UP së Esat Kelmendi Meqenëse studentët do të vazhdonin me ligjërata të rregullta mësimdhënësi Fevzi Berisha i falënderoi të gjithë për pjesëmarrjen në këtë përurim dhe më pastaj një fjalë rasti para studenteve dhe të pranishmëve mbajti edhe prorektori Agron Bajraktari i cili tha Krijimi i hapësirave të reja është qëllim i Universitetit të Prishtinës për përmirësimin e kushteve për studentët tanë me qëllim të arritjes së rezultateve më të mira dhe të krahasueshme me vendet e tjera Ndërkaq dekani i FNA së prof asoc dr Naser Kabashi duke e falënderuar menaxhmentin e UP së për përkrahje u zotua se i gjithë angazhimi do të orientohet kah studentët për ngritjen e cilësisë së studimeve që edhe UP ja të jetë pjesë e hapësirës europiane për arsimin e lartë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Perurimi-i-Amfiteatrit-ne-FNA.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të bëhet sipas fakulteteve prej 07 10 2013 deri më 10 10 2013 sipas këtij orari Fakulteti Filozofik më 07 10 2013 prej orës 9 00 15 00 në Fakultetin Filozofik Fakulteti i Bujqësisë dhe V Mësimdhënësit zviceranë vizituan Universitetin e Prishtinës 01 tetor 12 00 Rektori Gashi me Prorektorët Tahiri dhe Bajraktari priti një grup mësimdhënësish të historisë nga Zvicra të cilët po bëjnë një udhëtim studimor në Kosovë për të hulumtuar rrethanat kulturore dhe politike si dhe sistemin arsimor Rektori Gashi u uroi mir Rektori Gashi mori pjesë në manifestimin e organizuar për nder të 16 vjetorit të protestave studentore dhe për promovimin e monografisë 1 TETORI I KTHESËS Lëvizja studentore 1997 1999 01 tetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi mori pjesë në manifestimin e organizuar për nder të protestave studentore dhe për promovimin e librit 1 Tetori i Kthesës Lëvizja studentore 1997 1999 rdq 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=87 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe Lina Karlsson të cilët deri tani e kanë monitoruar procesin e arsimimit në UP Me këtë rast sekretarit Kelmendi iu prezantua edhe udhëheqësi i ri i ekipit të KFOR it italian për monitorimin e UP së Gian Luigi Iasci Me këtë rast sekretari Kelmendi u nderua me mirënjohje për bashkëpunim të shkëlqyeshëm nga ana e KFOR it suedez Sekretari Kelmendi i falënderoi përfaqësuesit e KFOR it suedez për mbështetjen që i kanë dhënë UP së duke shpresuar se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në forma të tjera Gjithashtu sekretari Kelmendi e uroi ekipin e ri të përfaqësuar nga KFOR i italian të cilëve edhe u premtoi bashkëpunim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sekretari-Kelmendi-priti-perfaqesuesit-e-KFOR--%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive