archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Meny Studentët e rinj Studentët vijues Procedura e konkurimit pranimit dhe regjistrimit në Universitetin e Prishtinës Përgatiti dokumentet e nevojshme Certifikatën e lindjes Dëftesat e shkollës së mesme Diploma e shkollës së mesme 4 fotografi Formati 4 5x6cm Letërnjoftimin Pas shpalljes së Konkursit për pranimin e studentëve të rinj aplikoni Online këtu Pasi te keni aplikuar online shtypni Fletëparaqitjen dhe 4 kopje të Fletëpagesës me të cilat paguani 10 euro në bankë dhe shkoni në fakultet të konkurroni për provim pranues ku paraqitni dokumentet në vijim Fletëparaqitjen e plotësuar Certifikatën e lindjes Dëftesat e shkollës së mesme Diplomën e shkollës së mesme Fletëpagesën prej 10 Ditën e paraparë për provim pranues me veti duhet të keni vetëm Letërnjoftimin dhe Një mjet për shkrim Pas shpalljes së rezultateve të Provimit pranues kandidati i pranuar përgatitet për regjistrim dhe plotëson Fletëregjistrimin formulari duhet të jetë me ngjyra dhe Paguan shumën prej 50 për studime të rregullta respektivisht 250 për studime me Korrespodencë Fletëpagesa merret Online këtu Ditën e paraparë me konkurs për regjistrim paraqiteni në vendin e caktuar dhe dorëzoni Fletëregjistrimin e plotësuar Fletëpagesën

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Studentet/Studentet-e-rinj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Edukimit Fizik dhe i Sportit Fakulteti i Edukimit Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj Lajme Kërkimi Shkencor Grupi Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Meny Studentët e rinj Studentët vijues Informata rreth regjistrimit të semestrtit për studentët vijues Pregatiti informatat dhe dokumentet Formulari i regjistrimit të semestrit Fletëpagesa e regjistrimit të semestrit shkarkoni Online ketu Referenti verifikon a i keni plotësuar kushtet për regjistrimin e semestrit Paguaj regjistrimin e semestrit në bankë Regjistro semestrin në fakultet ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Studentet/Studentet-vijues.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Galeria.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Kontakt Universiteti i Prishtinës Rektorati Rr Nëna Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu Emri dhe Mbiemri E mail Subjekti Mesazhi Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Kontakt.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti FAQ s GENERAL INFORMATION ELIGIBILITY APPLICATION PROCEDURE AFTER APPLYING Required form faq does not exist ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/FAQ.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Ballkanit L Tahiri Diskurset politike dhe kulturore për shtetin dhe kombin në Kosovë M Hamiti Dimensioni gjinor i identitetit ballkanik S Çapriqi dhe Ideologjia në tekstet shkollore të historisë në Kosovë V Hamiti Të pranishëm në këtë aktivitet ishin profesorë dhe studentë të Dartmouthit të cilën shprehën interesim për zhvillimet kulturore në Kosovë në sfondin e lindjes së një shteti të ri Prorektorja e UP së për bashkëpunim ndërkombëtar Lindita Tahiri zhvilloi takim me prorektoren për zhvillim akademik të Dartmouthit Denise L Anthony me të cilën bisedoi për mundësitë e krijimit të partneritetit më afatgjatë në fushat e shkencave shoqërore Dartmouthi ka tashmë një traditë bashkëpunimi me Kosovën në fushën e mjekësisë dhe është në dobi të dyanshme që ky bashkëpunim të zgjerohet edhe në fusha të tjera konstatuan Tahiri dhe Anthony Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Profesoret-e-Universitetit-te-Prishtines-kane-vazh.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prishtinës sot realizuan një takim pune me dekanin e Fakultetit Filozofik të Universitetit të Zagrebit Prof Dr Vlatko Previshiq për të diskutuar modalitetet e bashkëpunimit të ndërsjellë lidhur me themelimin e studimeve të Albanologjisë dhe atyre të gjuhës kroate në fakultetet përkatëse në Prishtinë dhe Zagreb Në takim gjithashtu u diskutua edhe për zgjerimin e bashkëpunimit përkatësisht për mundësitë e mentorimit të kandidatëve të doktoraturës të Universitetit të Prishtinës nga profesorë eminentë kroatë Dekani Previshiq shprehu gadishmëri të plotë për bashkëpunim të ndërsjellë dhe ofroi përkrahjen e parezervë në realizimin e partneritetit dhe zgjerimin e bashkëpunimit reciprok duke iu referuar edhe traditës së bashkëpunimit të dikurshëm e cila duhet të forcohet dhe të vazhdojë Palët u dakorduan që hapat konkret rreth këtij bashkëpunimi marrë për bazë përkrahjen e deklaruar institucionale të ndërmirren nga njësitë përkatëse akademike në të dyja universitetet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasadorja-Geci-Sherifi-takon-dekanin-e-Fakulteti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  need English for your Employment as a comment entry at Learn English British Council Facebook page https www facebook com LearnEnglish BritishCouncil The winner of the competition will be eligible to attend a 2 week English course at Nottingham Language Academy in United Kingdom The prize covers the following expenses Travel to the UK Accommodation The training course itself Visa costs Travel within country to get to the airport Travel within the UK to get from the airport but does not cover Meals during the stay in the UK Travel expenses to get the visa getting the visa in a different town Local travel in the UK every day from the place of accommodation to the school Application deadline March 31 2015 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/E4E-Competition.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive