archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe stafi i tij vizituan Fakultetin e Ekonomik dhe atë të Mjekësisë të cilat sot e organizuan afatin e dytë të provimit pranues të studentëve për vitin akademik Rektori Gashi dhe stafi i tij vizituan njësitë akademike për të përcjellë mbarëvajtjen e afatit të dytë të provimit pranues 26 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe stafi i tij i vizituan njësitë akademike të UP së të cilat sot organizuan provimin pranues të studentëve për vitin akademik 2013 2014 në studimet themelore Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master dhe doktoraturë për vitin akademik 2013 2014 26 shtator 12 00 Senati i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master dhe doktoraturë për vitin akademik 2013 2014 Universiteti i Prishtinës Hasan P 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=89 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  formën më të mirë tha presidentja Jahjaga Presidentja premtoi se do të ofrohen kushte optimale për të gjithë fëmijët për shkollë Rektori Gashi në fjalën e tij tha se Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është i përkushtuar në promovimin e praktikave më të mira të mësimdhënies në avancimin e veprimtarisë kërkimore shkencore dhe artistike zhvillimin dhe avancimin e sistemit për sigurimin e cilësisë sigurimin zhvillimin dhe përtëritjen e kuadrit cilësor funksionalizimin dhe avancimin e infrastrukturës dhe krijimin e një ambienti motivues për studentët dhe për stafin akademik Rektori Gashi më tej shtoi se UP ja do ta mbështesë projektin ATOMI në të gjitha format dhe drejtimet brenda kompetencave mundësive dhe kapaciteteve të veta duke ofruar qasje në të gjitha njësitë akademike e organizative dhe i jep të drejtë t i shfrytëzojë hapësirat universitare të UP së për aktivitetet e parapara të Projektit ATOMI UP ja do të bashkëpunojë me Qendrën ENCOMPASS dhe me MASHT in duke u mundësuar këtyre nxënësve qasje të plotë në laboratorët dhe bibliotekat e njësive akademike të UP së ku këta nxënës mund të kryejnë punë praktike studimore dhe eksperimentale nën mbikëqyrjen dhe me përkrahjen e stafit përkatës të kualifikuar të UP së tha rektori Gashi Përmbyllja e kësaj ceremonie u bë me nënshkrimin e një Memorandumi të Mirëkuptimit në mes të Universitetit të Prishtinës dhe Qendrës ENCOMPASS Projektit ATOMI Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-mori-pjese-ne-ceremonine-solemne-me-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  04 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektori për kërkime shkencore prof dr Avdulla Alija pritën në një takim prof Stephen K Batalden nga Arizona State University prof Shahin Berisha nga GateWay Communite College Jennifer Whatley dhe Sarah Havekost Hocine nga SIT Graduate Institute Rektori Gashi i falënderoi mysafirët nga SHBA ja për vizitën e bërë duke i informuar ata me zhvillimet e bëra në UP Ata biseduan për vazhdimin e komunikimit dhe bashkëpunimit me UP në nëpërmjet projekteve të USAID it dhe projekteve të tjera të përbashkëta Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Alija-priten-perfaqes.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pune me shumë ministra të arsimit dhe presidentë të universiteteve nga mbarë bota ndër ta Zimpher Nancy presidente e Universitetit Shtetëror të Nju Jorkut pastaj me presidentin e Universitetit të Teknologjisë në Delf të Holandës me kancelarin për politika të energjisë nga Ministria e Punëve të Jashtme të Italisë z Sergio Garriba me të cilët u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit veçmas në fushën e hulumtimeve shkencore dhe shkëmbimeve akademike Gjatë kësaj konference rektori Gashi së bashku me ministrin e Arsimit të Shkencës dhe të Teknologjisë z Ramë Buja u pritën nga ministri i Edukimit i Kulturës i Sportit i Shkencës dhe i Teknologjisë z Hakubun Shimomura Gjatë qëndrimit në Japoni rektori Gashi nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Kinki të qytetit të Osakës Kjo Marrëveshje parasheh bashkëpunimin universitar përmes shkëmbimit të studentëve dhe profesorëve Universiteti Kinki është njëri ndër universitetet më të ranguara në Japoni i njohur sidomos për nivelin e hulumtimeve shkencore në fushën e mjekësisë dhe teknologjisë Me këtë rast rektori Gashi mbajti një ligjëratë para studentëve dhe profesorëve të këtij universiteti me temën Arsimi i lartë në Kosovë dhe sfidat e së ardhmes I pranishëm në këtë ceremoni ishte edhe ministri Buja Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Bexheti-moren-pjese-n.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shtator 12 00 Prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija mori pjesë në hapjen solemne të Punëtorisë për Rezistencën ndaj Antibiotikëve organizuar nga Instituti Kombëtar për Shëndetin Publik në kuadër të një projekti të financuar nga Fondi për Sh Përfaqësuesi i Këshillit Kombëtar të Arsimit të Lartë në Turqi viziton UP në 24 shtator 12 00 ProrektorjaTahiri u takua me prof Mehmet Alkan këshilltar në Këshillin Kombëtar të Arsimit të Lartë në Turqi ku përfshihen rreth 200 universitete Me profesorin Alkan i cili ligjeron ne Universitetin e Stambollit Departamenti i shkencave politike Rektori Gashi priti udhëheqësin e Agjencisë Turke për Zhvillim dhe Bashkëpunim 24 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi priti në një takim udhëheqësin e Agjencisë Turke për Zhvillim dhe Bashkëpunim TIKA zyra në Kosovë z Ejup Javuz Ymytly agjenci kjo e cila operon në 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=90 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e aplikimit 31 janar 12 00 Të nderuar studentë Projeki SIGMA e ka zgjatur afatin e aplikimit deri më 17 shkurt 2013 Po ashtu ky projekt ka shtuar edhe mundësinë e aplikmit për Drejtimin e Arkitekturës në kuadër të Universitetit të Varshavës Ndërkaq edhe projeki BASILEUS e ka zgjatur afatin e aplikimit deri më 3 shkurt 2013 Për më shumë informata klikoni këtu http portal uw edu pl en web sigma jsessionid 58DB9757CAFD0ED76C19A1DE0826C92F http www basileus ugent be index asp Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Projekti-SIGMA-dhe-BASIELUS-zgjasin-afatin-e-aplik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  29 janar 12 00 Në konkursin e publikuar nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina më datë 22 1 2013 janë përvjedhur dy gabime teknike në pozitën me numër rendor 9 dhe 13 Titulli i pozitës me numër rendor 9 duhet të jetë Asistent e e dekanit Te pozita me numër rendor 13 te përgatitja shkollore hiqet Fakultetit Filozofik ose i Filologjisë ndërsa duhet të jetë si vijon Kandidatët duhet të kenë përgatitje shkollore superiore Fakultetin Kushtet e tjera mbeten të njëjta si në konkursin e publikuar më datë 22 1 2013 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Korrigjim-i-Konkursit-te-shpallur-nga-Universiteti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  5 vjetorit të pavarësisë së Kosovës 15 shkurt 12 00 Krerët e shtetit rektori i Universitetit të Prishtinës përfaqësues të partive politike ambasadorë akademikë rektor të rajonit këshilli drejtues prorektorët dekanët profesor studentë të UP së e shumë personalitete të tjera ishin mbledhur në sallë Ditë informuese rreth punës praktike në RBKO 14 shkurt 12 00 Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës në bashkëpunim me Raiffeisen Bank organizon aktivitetin Prezantimi i mundësive për punësim dhe punë praktike gjatë të cilit përfaqësuesit e Departamentit të Burimeve Njerëzore të Apliko për pjesëmarrje në punëtoritë që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës e UP së 12 shkurt 12 00 Ftohen studentët e Universitetit të Prishtinës që të aplikojnë për pjesëmarrje në punëtoritë që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Shkathtësitë e nevojshme për punësim më të lehtë 19 Shk 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=110 (2016-02-16)
  Open archived version from archive