archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e mirë e gjuhës angleze Dokumentet për aplikim CV në gjuhën shqipe kopja e diplomës ose certifikatës kopja e letërnjoftimit Formulari i plotësuar të cilin mund ta merrni në zyren e Qendrës për Zhvillim të Karrierës Të përzgjedhurit për praktikantë do të jenë nën mbikqyrjen e këtyre katër koordinatorëve të QTZh së Koordinatorit për e learning dhe trajnime të TI së Koordinatorit për trajnime për shitje dhe kujdes ndaj konsumatorit Koordinatorit për trajnime dhe menaxhim të përgjithshëm dhe Koordinatorit për MCPLS dhe CISCO Trajner Praktikantët e përzgjedhur do të fillojnë praktikën njëmujore më 19 shkurt 2013 e martë dhe janë të obliguar të qëndrojnë në orar të plotë të punës Mënyra e aplikimit Dokumentet e kërkuara mund t i dorëzoni direkt në zyren e QZhK së që gjendet në BKUK ose përmes emailit në qzhk uni pr edu Dokumentet e pakompletuara nuk do të merren parasysh Afati për aplikim 14 shkurt 2013 e enjte Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Pune-praktike-ne-QTZh-te-PTK-se.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  amfiteatrin e madh të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë do të organizohen ligjërata nga prof Bajram Berisha Universitetit i Prishtinës dhe prof Antonio Sanchez Universitetit i Granadas Spanjë ndërkaq të martën me 12 02 2013 në laboratorët e FBV do të organizohet pjesa praktike ushtrimet laboratorike Projekti i përmendur TEMPUS ka investuar mbi 200 000 Euro në mbështetjen dhe përsosjen e laboratorëve të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë Në këto laboratorë për herë të parë do të bëhet analiza e ekspresionit të proteinave specifike të indeve shtazore pemës metodave të ndryshme ELISA western blot etj do të organizohen takime të partnereve të projektit dhe personave përgjegjës të Universitetit te Prishtinës në temën krijimi i bazës për reformën e kurrikulës së PhD Gjatë këtyre ditëve do të organizohen disa punëtori si ajo për letra motivuese për kandidatët PhD të programit PhD in Food Science pjesë teorike ligjërata nga partneret e projektit pjesë praktike laboratorike e punëtorisë që do të organizohet në laboratorët e FBV mbledhja e konsorciumit me partnerët e projektit TEMPUS diskutim rreth temës krijimi i bazës për reformën e kurrikulles së PhD organizohet Intervista individuale me kandidatet PhD te programit PhD in Food Science etj Agenda of the Meeting Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ne-fakultetin-e-Bujqesise-dhe-Veterinarise-organiz.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Gjilanit 22 shkurt 12 00 Në Gjilan u mbajt debat publik me rastin e iniciativës së qeverisë së Kosovës për themelimin e Universitetit Publik të Gjilanit në hapësirat aktuale të degëve të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në Gjilan K Prorektorja Tahiri priti në një takim Edmond Çalin profesor në Universitetin e Napolit 22 shkurt 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri priti në një takim profesorin Edmond Çali nga Universiteti i Napolit me të cilin diskutuan për bashkëpunimin mes Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Napolit në kuadër të ma Rektori Gashi dhe prorektorja Tahiri pritën eksperten e Komisionit Europian profesoreshën Mirela Kumbaro 21 shkurt 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr LinditaTahiri u takuan me profesoreshën Mirela Kumbaro eksperte e Komisionit Europian për projektin Master për Përkthim 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=107 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Në kuadër të planit për rregullimin e infrastrukturës në kampusin universitar rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi sot inspektoi kampusin e UP së Rektori Gashi i identifikoi prioritetet të cilat kërkojnë një zgjidhje emergjent U mbajtë aktiviteti Ditë informuese rreth punës praktike në Raiffeisen Bank 21 shkurt 12 00 Të mërkurën më 20 shkurt 2013 nga ora 13h Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës në bashkëpunim me Raiffeisen Bank organizoi Ditën informuese rreth punës praktike në RBKO Kjo ngjarje u organizua në kuadër të aktivitetit Rektori Gashi priti kryetarin e Komunës së Preshevës z Ragmi Mustafa 20 shkurt 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi priti në një takim kryetarin e Komunës së Preshevës z Ragmi Mustafa dhe bashkëpunëtorët e tij ku temë diskutimi ishin studentët e Preshevës të cilët studiojnë në UP Konkretisht në këtë takim 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=108 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Tempus it 04 shkurt 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar e Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Lindita Tahiri u takua me koordinatorët e projekteve Tempus në UP dhe me koordinatoren kombëtare të Tempusit në Kosovë znj Kimete Canaj Në këtë takim u diskutua për çështjet e menaxhimit të projekteve Tempus në mënyrë që implementimi i aktiviteteve dhe arritja e objektivave të projekteve të behet efektshëm dhe maksimalisht efikas për të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-koordinatoret-e-Tempus-it.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  tre vjet sa zgjatin studimet e doktoratës Ndër të tjera rektori Gashi tha se fillimi i studimeve të doktoratës për Universitetin e Prishtinës është një përgjegjësi e re mjaft e madhe dhe përmbushje e pjesës më të rëndësishme të misionit të Universitetit të Prishtinës Jam i bindur thellë se në frymën e një eksperience dhe tradite të gjatë dhe të suksesshme që ka UP ja si dhe bazuar në resurset dhe kapacitetet e saj me mbështetje të MASHT it dhe të ministrit Buja personalisht do t ia dalim me sukses këtij misioni theksoi rektori Gashi Ndërkaq ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë z Ramë Buja në fjalën e tij përshëndetëse u uroi doktorantëve shëndet të plotë dhe suksese në karrierën e tyre dhe ua bëri me dije se arsimi në Kosovë ka nevojë për kuadro të reja duke theksuar se cilësia e arsimit rritet duke ju shkolluar dhe duke ju avancuar juve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-doktorantet-e-rinj-te-UP-se.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e që kanë të bëjnë me përmirësimin e infrastrukturës përzgjedhjen e stafit thellimin e bashkëpunimit ndërkombëtar rritjen e veprimtarisë shkencore hulumtuese si dhe të publikimeve në UP Rektori Gashi me këtë rast kërkoi nga anëtarët e organizatave dhe të Parlamentit Studentor që të jenë më të angazhuar për t i identifikuar kërkesat dhe nevojat e studentëve dhe në bashkëpunim të ngushtë me rektorin dhe me gjithë menaxhmentin të punojnë për zgjidhjen e tyre Rektori Gashi deklaroi se nuk i takon të ndërhyjë në çfarëdo forme në organizimin studentor porse është i gatshëm të bisedojë me përfaqësuesit e të gjitha organizatave studentore qofshin ato të përfaqësuar në Senat qofshin jashtë Senatit Ndërkaq përfaqësuesit e studentëve u pajtuan që në takimin e radhës të vijnë me ide konkrete dhe në bashkëpunim me menaxhmentin t i zbatojnë ato Takimi kaloi në një frymë të punës dhe të mirëkuptimit të plotë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-takoi-udheheqesit-e-organizatave-stu.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mbajti të enjten takim konstituiv ku anëtarët e Këshillit morën mbështetjen e plotë të rektorit të Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe të manaxhmentit të UP në përgjithësi Në bazë të Statutit dhe të Rregullores për Publikime të Universitetit të Prishtinës Këshilli Botues përbëhet nga dhjetë anëtarë të fushave përkatëse akademike dhe të artit Ky Këshill i shqyrton dhe e lejon botimin e publikimeve si dhe jep ide mendime dhe pikëpamje për avancimin e publikimeve universitare Për punët e veta Këshilli Botues i përgjigjet Senatit të Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Keshilli-Botues-i-UP-se-mbajti-takim-konstituiv.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive