archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  it suedez 07 tetor 12 00 Sekretari i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina z Esat Kelmendi priti në një takim përfaqësuesit e KFOR it suedez të cilët e monitorojnë procesin e arsimimit në UP Në këtë takim sekretari Kelmendi i njoftoi për zhvillimet në UP veçanërisht për procesin e regjistrimit të studentëve për vitin akademik 2013 2014 për trajtimin e kontratave të dyfishta të personelit akademik të UP së dhe për zgjidhjen e kësaj çështjeje në përputhje me ligjet në fuqi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sekretari-Kelmendi-priti-perfaqesuesit-e-KFOR-it-s.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  u mundëso të gjithë studentëve që gjenden në vit të tretë të studimeve apo kanë diplomuar të marrin pjesë në trajnime dhe punë praktike Programi për bankierë të rinj ofron mundësi trajnimi në fusha të ndryshme si parimet themelore të bankave financave dhe ekonomisë Për më shumë trajnimi zgjatë 6 muaj dhe diskutohen konceptet kryesore në zhvillimin ekonomik menaxhimin mjedisor dhe globalizimin hyrje në kujdesin për klientë dhe shërbimet bankare matematika dhe kontabiliteti detyrat specifike dhe projekte që zhvillojnë aftësitë profesionale dhe personale si individë dhe si pjesëtarë të ekipit Ky program është një mundësi e mirë për studentët pjesëmarrës të cilët dëshirojnë të punësohen në ProCredit Bank sepse ky program është e vetja pike hyrje në ProCredit Bank Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Programi-i-bankiereve-te-rinj-per-studentet-e--UP-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ambasadës Amerikane në Kosovë z Kanishka Gangopadhyay dhe me prof Kathleen Thomas e cila do të jetë lektore e gjuhës angleze në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze dhe Amerikane të Fakultetit Filologjik në UP gjatë këtij viti akademik Ambasada amerikane e ka ndihmuar këtë departament të UP së me lektor edhe vitin e kaluar akademik dhe po ashtu planifikon sërish të sjellë profesor të gjuhës angleze vitin e ardhshëm akademik Prania e lektores nga SHBA është shumë e rëndësishme për studentët e gjuhës dhe letërsisë angleze si komunikim i drejtpërdrejtë me gjuhën dhe kulturën amerikane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasada-amerikane-sjell-profesoreshen-e-gjuhes-an.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e mësimdhënësve dhe studentëve Master dhe PhD nga Universiteti i Prishtinës në shkollën verore të Zarës me temën Ligji historia politika dhe shoqëria në kontekstin e krimeve masive Në këtë shkollë dyjavore e cila planifikohet të organizohet në qershor të vitit të ardhshëm do të debatohet për ndikimin e procedurave ligjore të ndëshkimit të krimeve masive në shoqëritë e paskonfliktit për interpretimin historik të krimeve masive dhe dhunës politike të ushtruar gjatë luftës për pasojat e gjithë këtyre tek viktimat dhe tërë shoqëria Në këtë shkollë verore planifikohet të marrin pjesë studentë dhe mësimdhënës nga Fakulteti Filozofik dhe Juridik i UP së bashkë me studentë dhe mësimdhënës nga Universiteti i Amsterdamit Zarës Sarajevës Novi Sadit Shkupit dhe pritet të ligjërojnë edhe profesorë nga Universiteti i Edinburgh ut në Mbretërinë e Bashkuar dhe nga Universitetet e Michigan it dhe Iowa s në SHBA Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Shkolla-verore-per-studime-evropiane-ne-Universite.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Qendrës për mësim tërëjetësor do të organizohet për gjatë gjithë vitit Të interesuarit mjafton të lajmërohen në adresën shqipe lohaj uni pr edu dhe me formimin e grupit me 30 40 Rektori Gashi dhe sekretari Kelmendi pritën në një takim drejtorin e Inspektimit të Arsimit z Defrim Gashi 19 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe sekretari i përgjithshëm i UP së z Esat Kelmendi pritën në një takim z Defim Gashi drejtor i Inspektimit të Arsimit në Ministrinë e Arsimit S Rektori Gashi priti kampionen botërore Majlinda Kelmendi dhe trajnerin Driton Kuka 17 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe dekani i Fakultetit të Shkencave Sportive prof dr Sadik Krasniqi pritën në një takim kampionen botërore të xhudos Majlinda Kelmendi dhe trajnerin e saj 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=91 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  II të 03 tetor 04 00 Vërejtje Emrat e kandidatëve të cilët figurojnë në lista por që pas verifikimit nga shërbimi i studentëve në Administratën Qendrore konstatohet se nuk kanë aplikuar në afatin e dytë për vitin akademik 2013 2014 përkatësisht nuk kanë aplikuar fare do të konsiderohen si të pavlefshëm për regjistrim Kërkesë Rektoratit të Universitetit Hasan Prishtina 1 Lista e Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve dhe Shoqatës së Invalidëve 2 Lista e Organizatës së Veteranëve të luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-e-Shoqatave-te-dalura-nga-lufta---Afati-i-I.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prej orës 9 00 15 00 në Amfiteatrin e Fizikës së FSHMN së Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Fakulteti i Mjekësisë më 08 10 2013 prej orës 9 00 15 00 në Fakultetet teknike Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj më 08 10 2013 prej orës 10 00 14 00 në FSHTA në Ferizaj Fakulteti Juridik Qendra në Prishtinë më 09 10 2013 prej orës 9 00 15 00 në Amfiteatrin e Fakultetit Juridik Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Teknologjisë në Mitrovicë Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Mitrovicë Fakulteti Juridik Qendra në Mitrovicë Fakulteti Ekonomik Qendra në Mitrovicë dhe Fakulteti i Edukimit Qendra në Mitrovicë më 09 10 2013 prej orës 10 00 14 00 në Fakultetin e Gjeoshkencave dhe Teknologjisë në Mitrovicë Fakulteti Ekonomik Qendra në Prishtinë më 10 10 2013 prej orës 9 00 15 00 në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik Fakulteti i Edukimit Qendra në Gjakovë Fakulteti i Filologjisë Qendra në Gjakovë dhe Fakulteti i Mjekësisë Qendra në Gjakovë më 10 10 2013 prej orës 10 00 14 00 në Fakultetin e Edukimit në Gjakovë të gjitha këto drejtime nga 1 tetori do të jenë në kuadër të Universitetit të Gjakovës Fakulteti i Edukimit Qendra në Prishtinë Fakulteti i Arteve dhe Fakulteti i Shkencave Sportive më 11 10 2013 prej orës 9 00 15 00 në Fakultetin e Edukimit në Prishtinë Fakulteti Juridik Qendra në Gjilan Fakulteti Ekonomik Qendra në Gjilan dhe Fakulteti i Edukimit Qendra në Gjilan më 11 10 2013 prej orës 10 00 14 00 në Fakultetin e Edukimit në Gjilan Regjistrim të kandidatëve jashtë këtyre afateve nuk do të ketë prandaj luten kandidatët e pranuar që t i përmbahen afatit të lartshënuar Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin 1 Fletëregjistrimin e plotësuar i cili merret me rastin e regjistrimit 2 Dy fotografi formati 4 5 x 6 cm të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale 3 Pagesa për një semestër në lartësi prej 50 për studime të rregullta respektivisht 250 për studime me korrespondencë Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë e cila shkarkohet dhe shtypet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Regjistrimi-i-kandidateve-te-pranuar-ne-Universite.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  rrethanat kulturore dhe politike si dhe sistemin arsimor Rektori Gashi u uroi mirëseardhje dhe e shprehu mirënjohjen për ndihmën e vazhdueshme ndërkombëtare për Kosovën e në veçanti për sistemin e arsimit i cili ka përjetuar një periudhë të gjatë izolimi paralufte Mësimdhënësit zviceran u interesuan për çështje të ndryshme që nga informatat për fushat e studimeve në Universitetin e Prishtinës numrin e studentëve profesorëve dhe mundësitë e shkëmbimit akademik e deri te bashkëpunimi me Universitetin e Mitrovicës dhe rezultatet e negociatave Ata sidomos u interesuan për mundësinë që Universiteti i Prishtinës të përgatisë kuadër për tregun evropian të punës ku shprehet tendenca e plakjes të popullsisë dhe mungesës të fuqisë punëtore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mesimdhenesit-zvicerane-vizituan-Universitetin-e-P.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive