archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e afatit të dytë të provimit pranues 27 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe stafi i tij vizituan Fakultetin e Ekonomik dhe atë të Mjekësisë të cilat sot e organizuan afatin e dytë të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2013 2014 në studimet themelore bachelor Rektori Gashi u dëshiroi suksese konkurruesve me premtimin se vetëm dija rezultati i tyre në provim dhe suksesi i arritur gjatë shkollimit të tyre do të jenë kritere për pranim në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-stafi-i-tij-vizituan-Fakultetin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  së të cilat sot organizuan provimin pranues të studentëve për vitin akademik 2013 2014 në studimet themelore bachelor Kjo vizitë që kishte për qëllim informimin për së afërmi me ecurinë e provimit pranues u realizua në Fakultetin e Edukimit në Fakultetin Filozofik në Fakultetin e Filologjisë në Fakultetin Juridik Qendra në Prishtinë dhe në Mitrovicë Me këtë rast rektori Gashi së bashku me dekanët e njësive përkatëse i përshëndeti konkurruesit të cilët kanë shprehur interesimin e tyre për t u regjistruar në UP duke u dëshiruar suksese në provim me premtimin se vetëm dija performanca e tyre në provim dhe suksesi i arritur gjatë shkollimit të tyre do të jenë kritere për pranim në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-stafi-i-tij-vizituan-njesite-aka.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  26 shtator 12 00 Senati i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master dhe doktoraturë për vitin akademik 2013 2014 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina për studimet postdiplomike master për vitin akademik 2013 14 do të regjistrojë 2473 studentë Ndërsa në studimet e doktoratës në vitin akademik 2013 2014 do të pranojë 260 studentë Për më shumë informata shkarkoni konkurset komplet në linqet e mëposhtme Konkursi për pranimin e studentëve në studimet postdiplomike master Konkursi për pranimin e studentëve në studimet e doktoratës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-regjistrimin-e-studenteve-ne-vitin-e-p.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  z Christof Stock 06 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri pritën në një takim kryesuesin e operimeve në zyrën e Bashkësisë Evropiane në Kosovë z Christof Stock me të cilin u bi Universiteti i Prishtinës vë në qarkullim autobus pa pagesë për studentët e vet 10 prill 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina sot për herë të parë ka vënë në qarkullim autobusin pa pagesë i cili do të jetë në shërbim të studentëve të UP së Itinerari i këtij autobusi do të jetë nga Stacioni i Autobusëve në Prishtinë pë Rektori Gashi priti në një takim eurodeputeten Tanja Fajon 08 prill 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc dr Ibrahim Gashi priti në një takim eurodeputeten Tanja Fajon Rektori Gashi e falënderoi eurodeputeten Fajon për vizitën e bërë dhe për mbështetjen që po i 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=94 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takua me profesor Trenia L Walker nga Fakulteti i Edukimit në Texas Tech University Profesoresha Walker do te qëndrojë gjatë këtij semestri në Fakultetin e Edukimit të Universitetit të Prishtinës falë përkrahjes të Ambasadës Amerikane në Prishtinë Në takim u diskutua për mundësitë e kontributit të profesor Walker në Fakultetin e Edukimit lidhur me përgatitjet dhe reformimin e kurrikulave si dhe në fushën e edukimit qytetar dhe edukimit për media Profesor Walker po ashtu do të ofrojë trajnime për metodologji bashkëkohore të mësimdhënies për profesorët e Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasada-amerikane-sjell-eksperten-e-edukimit-ne-U.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Alija iu drejtua të pranishmëve me një fjalë rasti ku tha se kjo punëtori dhe tema e cila synon ta rrisë ndërgjegjësimin për monitorimin e përdorimit të antibiotikëve është një mundësi e mirë që profesionistët kosovarë dhe shkencëtarët të marrin pjesë me prezantimet e tyre për të diskutuar për të shkëmbyer eksperiencat e tyre dhe për të ngritur tema që kërkojnë zgjidhje për nevojat e shoqërisë Ne jemi të angazhuar për forcimin e aktiviteteve të cilat janë në funksion të rritjes së rolit tonë në nxjerrjen e të diplomuarve dhe hulumtuesve të aftë dhe të motivuar të cilët do të kontribuonin në sjelljen e risive dhe ofrimin e zgjidhjeve për sfidat lokale dhe globale Në këtë përpjekje ne jemi të vetëdijshëm se Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe temat e sotme janë jashtëzakonisht të rëndësishme prandaj ne jemi të gatshëm për bashkëpunim si partnerë strategjikë theksoi prorektori Alija Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektori-Alija-mori-pjese-ne-Punetorine-per-Rezi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  cili ligjeron ne Universitetin e Stambollit Departamenti i shkencave politike u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit të universiteteve turke me Universitetin e Prishtinës në përputhje me prioritetet dhe dobitë reciproke të të dyja palëve dhe u planifikua konsultim për përgatitje të konferencave të përbashkëta për përgatitjen e programeve të përbashkëta të nivelit Master për ofrimin e mundësisë për hulumtim gjatë periudhës të studimeve të doktoranturës për kandidatët nga Universiteti i Prishtinës në mënyrë që ata të vendosen në ndonjë universitet turk në përputhje me fushën përkatëse të hulumtimit Po ashtu u diskutua për mundësinë e bashkëpunimit me Qendrën për mësim tërëjetësor të Universitetit të Prishtinës ku do të ofrohen trajnime dhe kurse profesionale nga universitete të Turqisë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Perfaqesuesi-i-Keshillit-Kombetar-te-Arsimit-te-La.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  agjenci kjo e cila operon në mbi 40 vende të botës Rektori Gashi falënderoi z Ejup për vizitën e bërë ku edhe e informoi për bashkëpunimet që ka UP ja me universitetet turke z Ejup shprehi interesimin që rektori Gashi në një të ardhme të afërt të ftoj në një takim kryetarin e këshillit të lartë të arsimit të Turqisë për të biseduar rreth bashkëpunimeve të tjera ndërmjet UP së dhe universiteteve turke Rektori Gashi me kënaqësi pranoi për realizimin e këtij takimi Ndërkaq përfaqësuesi i TIKA s premtoi investime në infrastrukturë dhe pajisje në departamentin e Turkologjisë investime këto që do të realizohen në bashkëpunim me dekanatin e Fakultetit të Filologjisë dhe me mbështetje të rektoratit të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-udheheqesin-e-Agjencise-Turke-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive