archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri priti në një takim z Adi Kovacevic nga WUS Austria me të cilin diskutuan për aplikimet e reja Tempus për Universitetin e Prishtinës dhe për aktivitetet vijuese të projekteve Tempus të QBGj e Universitetit te Prishtinës solemnisht rifilloi punën e saj 10 mars 12 00 Qendra për Barazi Gjinore QBGj e Universitetit te Prishtinës pas emërtimit te Grupit te Grave Akademike te UP së si kontakt persona për qeshjet e barazisë gjinore nga dekanët e Fakulteteve t e Universitetit te Prishtinës ka rifilluar punën e saj me 8 Universiteti i Prishtinës festoi 7 Marsin Ditën e Mësuesit 07 mars 12 00 Me rastin e festës së 7 Marsit ditës së mësimdhënësve Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina organizoi program festiv në të cilin përveç drejtuesve të UP së dhe të njësive akademike të pranishëm ishin edhe më 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=103 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  UP laboratorët e përfituar nga projektet Tempus 06 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri dhe udhëheqësja e Zyrës Kombëtare Tempus znj Kimete Canaj vizituan disa laboratorë të përfituar nga projektet Tempus në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina për të Rektori Gashi dhe prorektorja Tahiri pritën përfaqësuesit e Fondit Arab për Zhvillim 06 mars 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri dhe këshilltari i rektorit Ardian Kastrati pritën në një takim z Abdullah M Al Shoaibi nga Rektori Gashi me bashkëpunëtorë bënë homazhe në Prekaz dhe në Gllogjan 06 mars 12 00 Me rastin e 15 vjetorit të rënies së Komandantit Legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Adem Jashari dhe 54 anëtarëve të tjerë të familjes Jashari dhe dëshmorëve të tjerë të kombit rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=104 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe dekani i Fakultetit të Arteve prof asoc Adem Rusinovci vizituan Departamentin e Arteve Muzikore ku u informuan më saktë me gjendjen e objektit dhe Organizohet vizitë e studentëve në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim të PTK së 28 shkurt 12 00 Sot më 28 Shkurt 2013 nga ora 10h është realizuar një vizitë në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim të PTK së e cila u zhvillua në kuadër të planit të bashkëpunimit ndërmjet Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës dhe QTZh së të P UP ja promovoi Sistemin Elektronik të Menaxhimit të Punëve me Studentë SEMS 27 shkurt 12 00 Në kuadër të projektit për digjitalizimin e shërbimeve akademike dhe administrative në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina sot u organizua një konferencë në të cilën u promovua Sistemi Elektronik i Menaxhimit të Punëve me 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=105 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shpallet konkursi për pozitën e zyrtarit të lartë për mbrojtjen e të dhënave personale në kuadër të UP së Për shkak të limiteve buxhetore çdo zyrtari nëpër njësitë akademike i cili është i afërt me këtë fushë do t i shtohet në përshkrimin e punës edhe pjesa për mbrojtjen e të dhënave personale Përveç tjerash rektori Gashi z Jashari dhe z Qehaja u pajtuan që shumë shpejt të nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Rektoratit të UP së Hasan Prishtina ku përveç tjerash do të planifikohen edhe trajnime nga ekspertë të fushës që vijnë nga Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për zyrtarët e UP së të cilët do t i ushtrojnë këto pozita Në kohën kur UP ja e ka nisur suksesshëm procesin e digjitalizimit mbrojtja e të dhënave personale është e një rëndësie të veçantë meqenëse është e mundur mundësia e atakimit të të dhënave personale përmes teknologjisë informative prandaj UP ja e sheh shumë të rëndësishme që të dhënat personale të mbrohen me ligjin në fuqi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-mbikeqyresit-nga-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të cilat edhe po e ngufasin kampusin universitar Rektori Gashi është zotuar në fillim të mandatit për avancim dhe për zhvillim të infrastrukturës në Universitetin e Prishtinës sepse ky institucion duke qenë lider i arsimit të lartë në Kosovë duhet të ketë edhe një infrastrukturë moderne e cila u siguron kushte të dinjitetshme stafit akademik dhe komunitetit studentor të UP së Në vazhdën e aktiviteteve të menaxhmentit të UP së gjithashtu është diskutuar edhe çështja e mirëmbajtjes së kampusit e ndriçimit dhe e rregullimit të parkingjeve brenda kampusit të UP së i cili aktualisht shfrytëzohet edhe nga qytetaret e tjerë përveç stafit të UP së Rektori Gashi ka bërë planin strategjik për realizimin e këtyre prioriteteve ku rezultatet pritet të vërehen në një periudhë shumë të shkurtër kohore me qëllimin që kampusi i UP së t i përafrohet infrastrukturës së universiteteve moderne evropiane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi,-i-interesuar-qe-UP-ja-te-kete-nje-k.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për punësim dhe punë praktike nga punëdhënësit që organizon QZhK Në aktivitetin i cili u mbajtë në Amfiteatrin e Vogël të BKUK së morrën pjesë 328 studentë dhe të diplomuar të UP së Përfaqësuesi i Departmentit të Burimeve Njerëzore në Raiffeisen Bank Z Burim Brahimi njoftoi pjesëmarrësit me programin e praktikës për studentë dhe mundësitë për përfshirjen e studentëve dhe të diplomuarve në projektet e ardhshme të kësaj banke Pjesëmarrësit patën rastin që të pyesin prezantuesin rreth çeshtjeve të ndryshme që ndërlidhen me punësimin dhe praktikën në RBKO si procedurat e aplikimit për punë dhe praktikë kriteret dhe shkathtësitë e nevojshme për aplikim detyrat dhe përgjegjësitë e pozitave të caktuara të punës etj Me këtë rast është diskutuar edhe shkalla e përgatitjes profesionale të studentëve dhe të diplomuarve në UP Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-mbajte-aktiviteti--Dite-informuese-rreth-punes-p.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  lajmërohen në adresën shqipe lohaj uni pr edu dhe me formimin e grupit me 30 40 persona do të mund të fillojnë mësimin Detajet e mëtejshme të kursit Kohëzgjatja e kursit 5 javë 45 orë Seancat 3 herë në javë nga 3 orë për cdo seancë Cmimi 50 për studentë të UP së 100 për të tjerë Përmbajtja e kursit Bashkësitë Shprehjet algjebrike Ekuacionet me një të panjohur Inekuacionet Funksionet kuadratike Sistemet e ekuacioneve Bashkësia e numrave kompleks Vargjet numerike Gjeometria elementare Trigonometria Për informacion më të detajuar për secilën nga temat e mësiperme ju lutem klikoni këtu Me formimin e grupit ju gjithashtu do të njoftoheni për procedurën e kryerjes së pagesës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Kursi--Matematika-Elementare%E2%80%9D-do-te-organizohet-gj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  z Defim Gashi drejtor i Inspektimit të Arsimit në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë me të cilin biseduan për trajtimin e kontratave të dyfishta të personelit akademik të UP së dhe zgjidhjen e kësaj çështje në përputhje me ligjet në fuqi Rektori informoi drejtorin Gashi me ecurinë e këtij procesi dhe konfirmoi se UP ja është e vendosur që t i shkoi deri në fund këtij procesi dhe njëkohësisht kërkoi mbështetje nga Inspektorati i MASHT it në këtë drejtim Drejtori Gashi premtoi mbështetje përmes mekanizmave dhe instrumenteve të cilat MASHT i i ka për të monitoruar zbatimin e vendimeve të UP së lidhur me këtë çështje dhe për të identifikuar ata të cilët nuk i kanë deklaruar kontratat e dyfishta Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-sekretari-Kelmendi-priten-ne-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive