archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  si shoqëri t i mbështesim sportistët tanë të cilët kanë arritur ta pasqyrojnë sportin e Kosovës në mënyrën më të mirë në arenën ndërkombëtare duke shpresuar se Majlinda i ka hapur dyert për medalje edhe për sportistët e tjerë kosovarë tha rektori Gashi Ai gjithashtu theksoi se dëshira e Majlindës e Norës dhe e trajnerit Kuka për t i vijuar studimet në Fakultetin e Shkencave Sportive e nderon Universitetin e Prishtinës i cili do të ofrojë mbështetjen maksimale për kampionët tanë Trajneri Kuka e falënderoi rektorin për pritjen e bërë dhe për mundësinë që së bashku me Majlindën dhe Norën t i vazhdojnë studimet në UP Ndërkaq kampionia Kelmendi e vlerësoi lart pritjen e rektorit Gashi dhe gjithashtu u ndje e ngazëllyer që në fillim të vitit akademik do të ketë mundësinë që të bëhet studente e Fakultetit të Shkencave Sportive të UP së Kjo ngjarje u përcjell me ndarje të mirënjohjeve për kampionët dhënë nga rektori Gashi dhe nga ish dekani i Fakultetit të Shkencave Sportive prof dr Ajvaz Berisha Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-kampionen-Majlinda-Kelmendi-dh.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Përfaqësuesit nga Fakulteti i Edukimit dhe ai i Filologjisë në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në vazhdim të vizitës studimore në Iowa SHBA vizituan Universitetin Graceland ku u pritën nga rektori John Sellers dhe nga mësim Rektori Gashi priti ambasadoren e Turqisë në Kosovë dhe rektorin e Universitetit të Trakias 04 prill 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc dr Ibrahim Gashi priti në një takim ambasadoren e Turqisë në Kosovë znj Songül Ozan rektorin e Universitetit Trakia të Turqisë prof Yener Yoruk dhe stafin e tij Profesorët e UP së në Iowa State University 04 prill 12 00 Përfaqësuesit nga Fakulteti i Edukimit dhe ai i Filologjisë në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në vazhdim të vizitës studimore në Universitetin e Iowas në SHBA vizituan shkollat e mesme ku vëzhguan mësimdhënien dhe po ashtu d 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=96 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ibrahimi 17 shtator 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe sekretari i përgjithshëm i UP së z Esat Kelmendi pritën në një takim kryeinspektorin e Agjencionit Ekzekutiv të Inspektoriatit të Punës të Kosovës AEIP z Basri Ibrahimi me të cilin biseduan rreth modaliteteve për trajtimin e kontratave të dyfishta të personelit akademik të UP së dhe zgjidhjen e kësaj çështje në përputhje me ligjet në fuqi Rektori Gashi falënderoj z Ibrahimi për gatishmërinë e tij dhe institucionit të cilin ai e drejton për të bashkëpunuar në këtë drejtim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-sekretari-Kelmendi-priten-ne-nje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Sportive me të cilët u diskutua për projektin e financuar nga Komisioni Evropian në kuadër të projektit IPA për këtë Fakultet Rektori Gashi e falënderoi znj Beaumont për vizitën e bërë si dhe për mbështetjen që Zyra e Komisionit Evropian i jep UP së Rektori Gashi shprehu gatishmërinë që edhe pas përfundimit të financimit nga Komisioni Evropian të gjenden mundësi vazhdimi të projektit master në Fakultetin e Shkencave Sportiv projekti për Trajnimin e Trajnerëve Gjithashtu në këtë takim u diskutua edhe për mbështetjen që KE ja po jep në zhvillimin e kurrikulës në shkolla Rektori Gashi ngriti si çështje mjaft emergjente problemin me infrastrukturë me të cilin ballafaqohet ky Fakultet si dhe informoi për premtimet e bëra nga Komuna e Prishtinës dhe nga Qeveria e Kosovës për gjetjen e një hapësire dhe për alokimin e fondeve për të ndërtuar një kampus të veçantë për këtë Fakultet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Alija-priten-ne-nje-t.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të tjerash studentët u inkurajuan të aplikojnë për të përfituar nga këto bursa Në këte takim ishin të ftuar dhe studentë të cilët më parë kishin përfituar bursa dhe ndanë me të tjerët eksperincën e tyre Ata treguan të gjitha detajet duke dhënë një tablo të qartë si funksionon procesi nga fillimi i aplikimit përzgjedhja e lëndëve koordinimi me fakultetin e deri në përvojën e paharrueshme që ata kishin përjetuar në universitetet me emër të Europës Pjesëmarrësit në takim po ashtu arritën të marrin përgjigje për shumë prej pyetjeve që ata drejtuan nga ku vlen te theksohet që përfaqësuesit e projekteve përmenden faktin që përfituesit kryesor të bursave Erasmus Mundur janë studentët e Universitetit te Prishtinës Zyra e Marrëdhënieve me jashtë në UP ka dhe koordinatoren e saj Znjsh Blerandë Dragusha e cila në muajin nëntor 2013 pritet të organizojë një sesion informativ për studentët e UP së të interesuar për bursat Erasmus Mundus Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Diten-e-premte-date-13-shtator,-zyrtare-te-ZMJ-se-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  titullohet Komb ndertimi ne perspektiven globale nga prof Dominik Schaller dhe eshte e para nga pese ligjerata qe do te mbahen ne vijim Pas ligjerates se pare me 17 shtator 2013 do te organizohet workshopi me te njejten teme me studente te Fakultetit Filozofik Ligjerata e dyte nga i njejti profesor do te mbahet ne dhjetor dhe titullohet Transitional Justice Tri ligjerata tjera do te mbahen vitin tjeter kur do te perfshihen edhe ligjerues tjere me temat nga fusha e security good governance dhe public finance Te gjitha ligjerata perkrahen nga GIZ i dhe Fakulteti Filozofik Per ndryshe prof Dominik Schaller do te merr pjese edhe ne diten e filozofise me 21 nentor ku do te prezantoje temen From Lemkin to Clooney The Study and Prevention of Mass Violence ndersa ardhjen e tij e mundeson Universiteti i Hajdelbergut Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Aktivitete-te-bashkepunimit-nderkombetar-te--Insti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina me përkrahjen e Ambasadës Amerikane gjenden në një vizitë studimore në Universitetin e Iowas në SHBA një universitet me r Mbahet ligjërata në kuadër të projektit Ndërto ura jo mure Roli i universiteteve në ndërtimin e paqes 02 prill 12 00 Në kuadër të projektit Ndërto ura jo mure Roli i universiteteve në ndërtimin e paqes të Komitetit Norvegjez të Helsinkit financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë në të cilin partner është edhe Universiteti i Prishtinës Rektori Gashi uron komunitetin akademik të besimit katolik për festën e Pashkëve 30 mars 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi uron komunitetin akademik të besimit katolik për festën e Pashkëve Kjo ditë që është simbol i paqes dhe i ngadhënjimit të jetës mbi vdekjen do të na shërbejë për t i kujtuar të 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=97 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Friedrich Ebert Stiftung në Kosovë Antoneta Coli Mehmeti dhe Besa Luzha të cilat kanë koordinuar këtë vizitë Rektori Gashi para audiencës gjermane bëri një rrumbullaksim të historikut të UP së proceseve nëpër të cilat ka kaluar dhe po kalon UP ja duke e konsideruar UP në si një promotor i zhvillimeve politike në të gjitha periudhat Rektori Gashi gjithashtu informoi edhe për problemet financiare me të cilat ballafaqohet UP ja duke vazhduar pastaj me projektet ndërkombëtare me të cilat universiteti është partner Rektori Gashi falënderoi shtetin gjerman për mbështetjën e vazhdueshme dhënë Kosovës duke e theksuar veçmas mbështetjën në fushën e edukimit ku tashmë shumë profesor dhe asistent të UP së janë kuadro të cilat kanë dalur nga universitetet gjermane Në vazhdim të takimit delegacioni nga gjermania me interes të veçantë parashtruan shumë pyetje për rektorin Gashi ku theks të vecantë zënë ato për numrin e studentëve që ka UP ja numrin e të diplomuarve gjuhët e ligjerimit në UP përbërjen e profesorëve për bashkëpunimet ndërkombëtare veçmas ato me universitetet gjermane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Bajraktari-priten-ne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive