archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Buletinet Luten të gjithë të interesuarit që komentet e tyre në lidhje me raportet e publikuara t i dorëzojnë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës ose t i dërgojnë përmes e mailit rektorati uni pr edu më së voni 30 ditë pas publikimit të buletinit përkatës Të gjitha komentet do t u përcillen njësive akademike dhe Senatit të Universitetit me qëllim që të shërbejnë për marrjen e vendimeve Për të shkarkuar dokumentin klikoni në titullin e dokumentit ose në ikonën përkatëse Vërejtje Këtu mund t i shkarkoni raportet e komisioneve recensuese në kualitet të lartë Buletini Nr 14 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitektures says 03 07 2015 Buletini Nr 13 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti Ekonomik says 21 04 2015 Buletini Nr 11c Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11b Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11a Fakulteti i Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 12 Fakulteti Juridik says 10 04 2015 Buletini Nr 10 Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit says 03 04 2015 Buletini Nr 9 Fakulteti i Edukimit says 02 04 2015 Buletini Nr 8 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike says 01 04 2015 Buletini Nr 7 Fakulteti i Arteve says 31 03 2015 Lajmet 1 deri 10 prej 16 1 2 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Buletinet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Fidan Hamiti Menaxher i personelit Tel fax 381 38 244 184 187 E mail fidan hamiti uni pr edu Sebahate Neziri Zyrtare për protokollim Tel fax 381 38 244 183 187 E mail sebahate neziri uni pr edu Xhevahire Alaj Zyrtare për mbikëqyrjen e ndërtimeve në UP Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail xhevahire alaj uni pr edu Drita Hyseni Asistente e Zyrës së rektorit Tel fax 381 38 244 183 187 E mail drita hyseni uni pr edu Safet Thaçi Zyrtar ligjor në Këshillin Drejtues Tel fax 381 38 244 183 ext 113 E mail safet thaci uni pr edu Vjosa Latifi Zyrtare për diploma Tel fax 381 38 225 827 187 E mail vjosa latifi uni pr edu Agron Ademi Zyrtar për diploma Tel fax 381 38 225 827 187 E mail agron ademi uni pr edu Idriz Xhemajli Zyrtar për arkiv Tel fax 381 38 225 827 187 E mail idriz xhemajli uni pr edu Hasim Rrahmani Vozitës Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 244 183 Fax 381 38 244 187 Valentina Ajzeraj Punëtore në bufe Rektorat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Sherbimi-juridik-dhe-i-burimeve-njerezore.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shërbimi për teknologji të informacionit Ky shërbim është paraparë t i kryejë të gjitha punët rreth zgjerimit të softuerit për regjistrimin e studentëve si dhe krijimin e mundësisë për lidhjen e qendrave me internet Ai do të bëjë edhe aftësimin e zyrtarëve të cilët punojnë në softuerin e digjitalizimit të njësive akademike të Universitetit të Prishtinës Në këtë shërbim punojnë Prof Dr Ass Isak SHABANI Drejtor i shërbimit për TI Rektorat Administratë Qendrore E Mail isak shabani uni pr edu Qazim TAHIRI Administrator i rrjetit kompjuterik Rektorat Administratë Qendrore E mail qazim tahiri uni pr edu Hilmi VARDARI Administrator i serverëve Rektorat Administratë Qendrore E mail hilmi vardari uni pr edu Hajrullah HAJRULLAHU Administrator i uebsajtit Rektorat Administratë Qendrore E mail hajrullah hajrullahu uni pr edu admin uni pr edu Zymber HALITI Administrator i rrjetit Rektorat Administratë Qendrore E mail zymber haliti uni pr edu Artina MUSTAFA Zyrtare për ID Kartela Rektorat Administratë Qendrore E mail artina mustafa uni pr edu Fatos HALILAJ Administrator i Databazës Rektorat Administratë Qendrore E mail fatos halilaj uni pr edu Për porositë që kanë të bëjnë me Shërbimin e teknologjisë informative

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Sherbimi-per-teknologji-te-informacionit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Ky shërbim i kryen të gjitha punët e kontabilitetit dhe të financave për të gjitha fakultetet e Universitetit Detyrat dhe obligimet e Shërbimit Financiar janë Përcaktimi i strategjisë zhvillimore dhe buxhetimi Barazimi dhe raportimi i të hyrave Procesimi aprovimi dhe raportimi i shpenzimeve Menaxhimi i pasurisë fizike dhe materialet hargjuese Menaxhimi i parave te gatshme dhe parave te imta Krijimi dhe zhvillimi i dokumentacionit Ruajtja dhe sistemimi i dokumentacionit Raportet analizat dhe pasqyrat financiare Për më shumë informata shkarkoni dokumentin Në këtë shërbim punojnë Ilir Hajdari Drejtor i Financave dhe Buxhetit Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail ilir hajdari uni pr edu Ylfete Likaj Zyrtare për certifikim Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail ylfete likaj uni pr edu Njomza Bajrami Zyrtare për paga Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail njomza bajrami uni pr edu Bekë Kuqi Zyrtar për zotime dhe buxhet Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail beka kuqi uni pr edu Osman Sertolli Zyrtar për shpenzime Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail osman sertolli uni pr edu Ganimete Paçarizi Zyrtare për asete Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail ganimete pacarizi uni pr edu Valentina Vishaj Zyrtare për të hyra Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Sherbimi-per-financa-dhe-infrastrukture.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njësia e auditimit të brendshëm Naser Hyseni Drejtor i Njësisë së Auditimit të Brendshëm Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail naser hyseni uni pr edu Arton Isufi Zyrtar i auditimit Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail arton isufi uni pr edu Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Njesia-e-auditimit-te-brendshem.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Departamenti i prokurimit Në këtë departament punojnë Afrim Bajraktari Drejtor i zyrës së prokurimit Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 073 Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail afrim bajraktari uni pr edu Selman Qorri Zyrtarë i prokurimit Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail selman qorri uni pr edu Përparim Shurdhiqi Zyrtarë i prokurimit Rektorat Administratë Qendrore Tel 381 38 247 069 Fax 381 38 244 187 E mail perparim shurdhiqi uni pr edu Hatmone Morina Zyrtare për logjistikë Rektorat Administratë Qendrore

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Departamenti-i-prokurimit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shërbimi për çështje akademike Ky shërbim i kryen të gjitha punët administrative dhe profesionale që kanë të bëjnë me personelin akademik për të gjitha njësitë akademike të Univesitetit të Prishtinës Në këtë shërbim punojnë Gazmend Shabaj Drejtor i shërbimit Tel fax 381 38 244 184 187 E mail gazmend shabaj uni pr edu Sinavere Ukshini Zyrtare për çështje shkencore Tel fax 381 38 244 184 187 E mail sinavere ukshini uni pr edu Saranda Leka Zyrtare për çështje mësimore Tel fax 381 38 244 184 187 E mail saranda leka uni pr edu Ardita Isufi Kastrati Zyrtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Sherbime-per-ceshtje-akademike.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Zyra për zhvillim akademik Zyra për zhvillim akademik ka për qëllim t i promovojë dhe t i zbatojë objektivat e procesit të Bolonjës në Universitetin e Prishtinës me qëllim të integrimit në hapësirën evropiane të arsimit të lartë Në këtë zyrë punojnë Besnik Loxha u d Drejtor i zyrës për zhvillim akademik Tel 381 38 224 780 ext 130 Email besnik loxha uni pr edu Merita Krasniqi Zyrtare për procesin e akreditimit Tel 381 38 224 780 ext 130 Email merita krasniqi uni pr edu Qendra për zhvillim të karrierës Elmedina Nikoçeviq Zyrtare për informim dhe këshillim Tel 381 38 248 926 Email elmedina nikoceviq uni pr edu Shkumbin Tafilaj Zyrtar për informim dhe këshillim Tel 381 38 248 925 Email shkumbin tafilaj uni pr edu Fatbardha Abazi Zyrtare për informim dhe këshillim Tel 381 38 225 765 Email fatbardha abazi uni pr edu Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Zyra-per-zhvillim-akademik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive