archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mësimdhënien e anglishtes si gjuhë e dytë ESL në Iowa i njohtoi për procedurat e zhvillimit të standardeve të ESL it dhe të licensimit të mësimdhënësve në këtë shtet Përfaqësuesit e UP së i priti Gjeneral Majori i shtetit Iowa Timothy Orr dhe bashkëpunëtorë të tij për të diskutuar mundësitë e partneritetit me institucionet amerikane në arsimin e lartë por edhe në të gjitha nivelet e fushës së arsimit me institucionet arsimore të Kosovës Gjenerali Orr tanimë ka krijuar reputacionin e mikut të Kosovës dhe ka kontribuar me iniciativa të shumta bashkëpunimi si për shembull me nismën për partneritetin e Pejës me një qytet të Iowas Gjenerali Orr do të jetë musafir i UP së gjatë vizitës së ardhshme në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Gjeneral-Majori-Timothy-Orr-i-priti-Profesoret-e-U.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pritën në një takim ambasadorin e Kroacisë në Kosovë z Zoran Vodopija ish ministrin kroat të Arsimit dr Dragan Primorac dhe konsullin e nderit kroat në Izrael z Ran Fuchs Rektori Gashi i njoftoi mysafirët për aktivitetet akademike dhe shkencore të UP së duke theksuar nevojën e bashkëpunimit akademik dhe shkencor me universitetet e Kroacisë por edhe me institutet dhe asociacionet e tjera shkencore rreth mundësive të aplikimit të përbashkët në programet e Bashkimit Evropian dhe në ato ndërkombëtare në fushën e kërkimeve shkencore Mysafirët nga Kroacia shprehën gatishmëri që t i përcjellin në UP përvojat kroate tyre në ndërmarrësinë e arsimit të lartë përmes prezantimeve të ekspertëve të tyre Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Alija-priten-nje-dele.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija pritën në një takim ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë z Jan Braathu ku u diskutua për mbështetjen që Norvegjia ia ka dhënë dhe po i jep arsimit në përgjithësi në Kosovë dhe në veçanti UP së Rektori e falënderoi ambasadorin Braathu për mbështetjen ndërkaq ia paraqiti prioritetet dhe sfidat me të cilat ballafaqohet UP ja Me këtë rast theks të veçantë iu vë mobilitetit të studentëve dhe stafit kërkimeve shkencore dhe infrastrukturës Ambasadori shprehu gatishmërinë për t i shqyrtuar të gjitha mundësitë që qeveria norvegjeze ta përkrahë UP në në këto fusha përfshirë edhe investimet në infrastrukturë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ambasadorin-e-Norvegjise-ne-Ko.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe Universitetit të Sofjes 18 mars 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc dr Ibrahim Gashi dhe rektori i Universitetit të Sofjes prof dr Ivan Ilchev nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi e cila parasheh krijimin e lidhjeve të efektshme akademik Ditë informuese rreth shërbimeve të QZHK së në Fakultetin Filozofik dhe në FSHS 17 mars 12 00 Të martën më 19 mars 2013 nga ora 10 00 deri në 14 00 stafi i Qendrës për Zhvillim të Karrierës i Universitetit të Prishtinës do t i promovojë shërbimet e QZHK së në Fakultetin Filozofik dhe në Fakultetin e Shkencave Sportive Qëllimi i këtij akt Prorektorja Tahiri priti drejtorin e Qendrës Melikian nga Universiteti i Arizonës 16 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri priti prof Stephen K Batalden drejtor i Qendrës Melikian nga Universiteti i Arizonës dhe prof Shahin Berisha nga Gateway Community College për të diskutuar lidhur me bashkëpunimin e U 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=100 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Francë 26 shkurt 12 00 Ambasada Franceze në Kosovë do të organizojë një aktivitet në Bibliotekën Kombëtare më 27 shkurt 2013 nga ora 10 00 deri me 14 00 i cili ka të bëjë me informimin e studentëve për mundësitë e studimit në Francë dhe ofrimin e bursava nga Qeveria franceze Në këtë ditë informative e pranishme do të jetë edhe ambasadorja e Francës në Kosovë Maryse Daviet si dhe znj Combarnous shefe e Shërbimit për Bashkëpunim dhe Veprimtari Kulturore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Dite-informuese-per-mundesi-studimi-ne-France.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri u takua me përfaqësuesit e Rondine Cittadella della Pace që po e bëjnë përzgjedhjen e studentëve të UP së të cilët mund t i ndjekin studimet në nivelin bachelor ose master në Itali në përputhje me marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet Rondine Cittadella della Pace dhe UP së Po ashtu studentët e UP së do të kenë mundësi të marrin pjesë në programin muzikor të Rondine Cittadella della Pace ku studentë nga vendet e paskonfliktit do të performojnë në një ansambël të përbashkët Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-perfaqesuesit-e-Rondine-C.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e projektit të Unionit Europian znj Evgeniya Tabova dhe bashkëpunëtorët e saj lidhur me projektin dyvjeçar që sapo e ka filluar punën për çështjet e pronës intelektuale dhe ligjeve për garantimin e kësaj prone dhe ndëshkimin e shkeljeve të këtij ligji Ky projekt ka për qëllim forcimin e legjislacionit dhe trajnimin e stafit në Ministrinë e Kulturës dhe në atë të Industrisë lidhur me pronën kulturore dhe industriale dhe po ashtu ka për qëllim vetëdijesimin e studentëve të UP së për këtë çështje përmes diskutimeve publike por edhe përmes trajnimeve dhe lëndëve që do të mund të përfshiheshin brenda kurrikulit të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/The-Rector-of-the-University-of-Prishtina--Hasan-P.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vardari Kesler nga Universiteti Ben Gurion në Izrael 22 shkurt 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri u takua me profesoreshën Alma Vardari Kesler nga Universiteti Ben Gurion në Izrael me të cilën diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit mes të dyja universiteteve Prof Kesler e cila njëkohësisht është menaxhere e projektit në Qendrën për studime të politikës dhe shoqërisë evropiane tanimë ka përvojë në bashkëpunim me UP në përmes Universitetit Veror dhe përmes projekteve me Fakultetin Filozofik të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-ne-nje-takim-profesoreshe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive