archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Arizonës rektori Ibrahim Gashi dhe zëvendëspresidentja Elizabeth D Philips përfaqësuese e Universitetit të Arizonës arritën në një m Menaxhmenti i UP së priti në një takim rektorin e Universitetit të Stambollit ambasadoren e Turqisë në Kosovë dhe ministrin e Administratës Publike të Kosovës 11 mars 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc dr Ibrahim Gashi së bashku me prorektoren për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri dhe me prorektorin për zhvillim të cilësisë prof dr Agron Bajraktari pr Ditë informuese rreth shërbimeve të QZhK së në fakultetin tuaj 11 mars 12 00 Të mërkurën më 13 Mars 2013 nga ora 10h deri 14h stafi i Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës do të vizitojë Fakultetin e Shkencave Matematike Natyrore dhe Fakultetin e Filologjisë me qëllim të informimit të studentëve rret 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=102 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e diplomacisë dhe të marrëdhënieve ndërkombëtare të së drejtës ndërkombëtare dhe të disiplinave të tjera akademike Me këtë rast Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina dhe Akademia Diplomatike do të bashkëpunojnë në shkëmbimin e ligjëruesve në ofrimin e ligjëratave në lëmin e diplomacisë të së drejtës ndërkombëtare të historisë moderne politike si dhe në studimin dhe hulumtimin e temave me interes të përbashkët Përmes kësaj Marrëveshjeje Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina do të ofrojë ligjërues nga Fakulteti Filozofik nga Fakulteti Juridik nga Fakulteti i Filologjisë dhe nga Fakulteti Ekonomik kurse Akademia Diplomatike do të sigurojë ligjërues nga radhët e trupit diplomatik të akredituar në Republikën e Kosovës nga radhët e diplomatëve të Republikës së Kosovës si dhe nga institucionet simotra ndërkombëtare Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines--Hasan-Prishtina%E2%80%9D-dhe-Ak.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Austria 11 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri priti në një takim z Adi Kovacevic nga WUS Austria me të cilin diskutuan për aplikimet e reja Tempus për Universitetin e Prishtinës dhe për aktivitetet vijuese të projekteve Tempus të cilat i koordinon WUS i Në kuadër të projektit për kompetenca në UP të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës pritet të furnizohen me pajisje moderne për të siguruar informacione në formë elektronike për mbarëvajtjen e mësimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-Adi-Kovacevic-nga-WUS-Aus.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për barazi Gjinore Zyra e Kryeministrit Komisionit Parlamentar si dhe Rrjetit te Grave te Kosovës Pas një prezantimi i shkurtër për punën e Qendrës qe nga themelimi i saj ne Qershor 2007 pauzës për me se tri vjeçare te punës se saj dhe rifillimit te rikuperimit ne tetor 2012 te mbajtur nga Koordinatorja e QBGj se ing dipl ark Ferdane Llonçari u bashkëbisedua për vizionin e ndërtimit te konceptit te barazisë gjinore si filozofi jetësore ne shtetin tone te ri te Kosovës ne mënyrë qe ato se bashku te rrugëtojnë kah ardhmëria Duke mos e lënë anash edhe procesin e vazhdueshëm qe jemi duke udhëhequr te ndërtimit e rrjeteve te grave neper njësit akademike te fakulteteve ndërtimit te komitetit për barazi si dhe Rrjetin e Grave Akademike te UP se u diskutuan edhe projektet konkrete me te cilat do të përmirësohen kushtet e punës së mësimdhënëseve po ashtu edhe të studenteve Qendra për Barazi Gjinore tash e tutje do të jetë adresa e të gjithëve nga ku do të burojnë idetë dhe projektet me të cilat gratë do te dëshmojnë aftësitë dhe përkushtimin e tyre për avancimin e shtetit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/QBGj-e-Universitetit-te-Prishtines-solemnisht-rifi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ai mbrojti edhe identitetin kombëtar dhe ndihmoi në krijimin e një shteti të pavarur të lirë dhe demokratik Rektori Gashi tha se sakrifica e mësimdhënësve veçanërisht në vitet e 90 mbajti gjallë sistemin e arsimit në gjuhën shqipe duke krijuar një bazament të fuqishëm nga i cili u rekrutuan shumë intelektualë Prandaj i gjithë rrugëtimi ynë drejt lirisë është i lidhur drejtpërdrejt me kontributin e punëtorëve të arsimit që nga niveli fillor e deri tek ai universitar theksoi rektori Gashi Ndërkaq dekani i Fakultetit të Edukimit prof ass dr Ethem Çeku në fjalën e tij hyrëse citoi babanë e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara George Washington i cili kishte thënë se Arsimimi është çelësi i derës së artë të lirisë Ai uroi të gjithë mësimdhënësit për festën e tyre duke premtuar se Fakulteti i Edukimit do të përpiqet që të përgatisë mësimdhënës të ardhshëm të cilët do të jenë bartës së ndryshimeve dhe ndërtimit të shoqërisë sonë duke edukuar breza të rinj dhe duke krijuar një të ardhme të ndritshme për ta Në fund të programit festiv Fakulteti i Edukimit i nderoi me mirënjohje disa nga mësimdhënësit e shkollave të ndryshme të Kosovës ndërkaq studentët e këtij Fakulteti prezantuan një ekspozitë me karakter edukativ të përgatitur nga ta Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-festoi-7-Marsin-%E2%80%93-Diten-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e projektit të EU së z Juha Lavikainen 14 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc Lindita Tahiri u takua me z Juha Lavikainen udhëheqës i projektit të EU së në kuadër të projekteve të paraakcesionit që synon krijimin e Universiteti i Prishtinës promovoi 58 doktorë shkencash 13 mars 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina në një ceremoni solemne promovoi sot 58 doktorë shkencash të lëmenjve të ndryshëm të cilët i kanë përfunduar studimet dhe e kanë mbrojtur me sukses tezën e doktoratës së tyre gjatë periudhës 2008 Njoftim 13 mars 12 00 Senati i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur më datën 12 3 2013 mori vendim që të lejohet afati i prillit me 1 provim Ky afat është lejuar me insistimin e përfaqësuesve të Parlamentit 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=101 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri dhe prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Aliaj u takuan sot me znj Sophie Beaumont përgjegjëse për programet e arsimit në Zyrën e Komisionit Europian në Kosovë dhe me udhëheqësen e Zyrës Kombëtare Tempus znj Kimete Canaj për të diskutuar lidhur me mbarëvajtjen e projekteve të Komisionit Europian në Universitetin e Prishtinës me procesin e ristrukturimit të Fakultetit të Edukimit në UP si dhe me aplikimin e UP së për procesin e Bolonjës Në takim u diskutua edhe për bashkëpunimin e programeve të UP së me tregun dhe për mundësinë e ofrimit të nivelit të pestë të studimeve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Menaxhmenti-i-UP-se-u-takua-me-perfaqesueset-e-Zyr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Zyrës Kombëtare Tempus znj Kimete Canaj vizituan disa laboratorë të përfituar nga projektet Tempus në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina për të parë se sa shfrytëzohen arritjet e projekteve të Komisionit Europian pasi të përfundojnë projektet Në Fakultetin e Filologjisë u vizitua laboratori i Masterit të Përkthimit i cili njëkohësisht shërben edhe si sallë mësimi për lëndën e teknologjisë informative në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike u vizitua salla për telekonferenca me pajisje tejet moderne dhe të një niveli të lartë dhe po ashtu u vizitua edhe Fakulteti i Shkencave Sportive ku pajisjet moderne të siguruara nga projekti Tempus po shfrytëzohen maksimalisht nga stafi dhe nga studentët e këtij fakulteti Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-dhe-udheheqja-e-Zyres-Kombetare.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive