archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Tahiri priti drejtorin e Qendrës Melikian nga Universiteti i Arizonës 16 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof dr Lindita Tahiri priti prof Stephen K Batalden drejtor i Qendrës Melikian nga Universiteti i Arizonës dhe prof Shahin Berisha nga Gateway Community College për të diskutuar lidhur me bashkëpunimin e Universitetit të Prishtinës me Universitetin e Arizonës në fushën e përkrahjes së studentëve me nevoja të veçanta sidomos studentëve të verbër dhe atyre me disleksi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-drejtorin-e-Qendres-Melik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ankesë deri më 20 mars 2013 Ankesat dorëzohen në Fakultetet përkatëse Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Prishtinë Gjilan Master Fakulteti Ekonomik pjesa e parë pjesa e dytë pjesa e tretë Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Ndërtimtari Arkitekturë Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Bachelor Master Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Teknologjisë në Mitrovicë Fakulteti i Shkencave Sportive Fakulteti i Edukimit Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Mitrovicë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendim-mbi-lirimin-e-studenteve-nga-pagesa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  z Mahir Yagcilar si dhe pronarin e spitaleve ndërkombëtare në Stamboll dhe në Prishtinë dr Yusof Elgormus Rektori Gashi shprehu mirënjohje për bashkëpunimin e deritashëm dhe të vazhdueshëm të universiteteve të Turqisë me Universitetin e Prishtinës i cili është një kontribut i çmuar në ndërkombëtarizimin dhe në ngritjen e cilësisë në UP Z Yunuz Soylet rektor i Universitetit të Stambollit një universitet me njëzet fakultete dhe me më se njëqind mijë studentë shfaqi kënaqësi për partneritet me UP së me të cilin ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi dhe në kuadër të kësaj marrëveshjeje është mbajtur një konferencë ndërkombëtare e mjekësisë në Prishtinë dhe është mundësuar mobilitet i studentëve Në këtë takim u diskutuan mundësitë e mëtejme të bashkëpunimit jo vetëm për shkëmbim studentësh apo për organizim konferencash por edhe për mobilitet të dyanshëm të personelit mësimdhënës në përgatitjen e projekteve të përbashkëta hulumtuese shkencore si dhe në organizimin e programeve të përbashkëta studimore që do të rezultonin dhënien e diplomave të përbashkëta për të dyja universitetet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektoret-Tahiri-dhe-Bajraktar.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  13 Mars 2013 nga ora 10h deri 14h stafi i Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës do të vizitojë Fakultetin e Shkencave Matematike Natyrore dhe Fakultetin e Filologjisë me qëllim të informimit të studentëve rreth shërbimeve dhe aktiviteteve të ardhshme të Qendrës Gjatë këtij muaji stafi i QZhK së do të jetë edhe në fakultetin tuaj Rreth datave të promovimit të shërbimeve tona në fakultetet tjera do të informoheni me kohë Mos mungoni Shfrytëzoni mundësinë të regjistroheni në QZhK dhe të informoheni detajisht rreth shërbimeve që ofrojmë për ju Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Dite-informuese-rreth-sherbimeve-te-QZhK-se-ne-fak.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  z Juha Lavikainen 14 mars 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina prof asoc Lindita Tahiri u takua me z Juha Lavikainen udhëheqës i projektit të EU së në kuadër të projekteve të paraakcesionit që synon krijimin e institutit të psikiatrisë forensike në Kosovë U diskutua për mundësinë e përfshirjes së 9 moduleve nga fusha e psikiatrisë forensike në Qendrën e Mësimit Tërëjetësor në UP Këto module tanimë e kanë të botuar manualin në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-u-takua-me-udheheqesin-e-projek.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ibrahim Gashi në fjalën e tij tha se sot vendit tonë po i jepet një kontingjent i çmuar i njerëzve me përgatitjen më të lartë akademike dhe shkencore duke shtuar se ky kontribut i Universitetit të Prishtinës po vjen në kohën kur vendi ka më së shumti nevojë Jam i bindur thellë se në frymën e një eksperience dhe tradite të gjatë e të suksesshme si dhe bazuar në resurset dhe kapacitetet që ka universiteti ynë doktorët e rinj të shkencës që po i promovojmë sot janë përgatitur me kritere solide të cilësisë dhe titulli që tani mbajnë është shprehje ekuivalente e dijes dhe e shkathtësive të tyre teorike dhe praktike nga fushat studimore që u përkasin theksoi rektori Gashi Në fund të kësaj ceremonie u organizua edhe një koktej për të gjithë të pranishmit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-promovoi-58-doktore-shke.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njoftim 13 mars 12 00 Senati i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur më datën 12 3 2013 mori vendim që të lejohet afati i prillit me 1 provim Ky afat është lejuar me insistimin e përfaqësuesve të Parlamentit studentor në Senatin e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%289%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive