archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shërbimi për studentë Ky shërbim i kryen të gjitha punët rreth regjistrimit të studentëve të vitit të parë në të gjitha fakultetet e Universitetit Shërbimi është i vendosur në lokalet e Fakultetit të Arteve Në këtë shërbim punojnë Nazime Hasani u d Drejtor i shërbimit Rektorat Administratë Qendrore E mail nazime hasani uni pr edu Naim Heta Zyrtar për çështje të studentëve Rektorat Administratë Qendrore E mail naim heta uni pr edu Arbana Pllana Dibra Zyrtare për çështje të studentëve Rektorat Administratë Qendrore E mail arbana dibra uni pr edu Flora Kuqi Zyrtare për çështje të studentëve Rektorat Administratë Qendrore E mail

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Sherbimi-per-studente.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Zyra për marrëdhënie me jashtë Lumnije Bajrami Mr Sc Drejtor në ZMJ Tel 381 38 244 183 Fax 381 38 244 187 Email lumnije bajrami uni pr edu Blerandë Dragusha Zyrtare për projekte dhe programe Tel 381 38 244 183 Fax 381 38 244 187 Email blerande dragusha uni pr edu Labinot Hajdari Zyrtar për Marrëdhënie Ndërkombëtare Tel 381 38 244 183 Fax 381 38 244 187 E mail labinot hajdari uni pr edu Mirjeta Ismajli Zyrtare e programit të Universiteti Veror Ndërkombëtar Tel 381 38 246 750 Fax 381 38 244 187 Email mirjeta ismajli uni pr edu Liridona Gashi Zyrtare për verifikimin e dokumenteve Tel 381 38 246 750 Fax 381 38 244 187 Email liridona gashi uni pr edu Vërejtje Zyra e Universitetit Veror në Fakultetin Juridik kati 4 punon me palë në këtë orar E hënë e mërkurë dhe e premte Ora 10 00 12 00 13 00 15 00 Palët janë të lutura të paraqiten vetëm në ditët dhe oraret e caktuara në të kundërt kërkesat e tyre nuk do të merren parasysh Për porositë që kanë të bëjnë me marrëdhëniet me jashtë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Zyra-per-marredhenie-me-jashte.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Historiku Organet e Universitetit Administrata Qendrore Shërbimi juridik dhe i burimeve njerëzore Teknologjia e Informacionit Shërbimi për financa dhe infrastrukturë Njësia e auditimit të brendshëm Departamenti i prokurimit Shërbime për çështje akademike Zyra për zhvillim akademik Shërbimi për studentë Zyra për marrëdhënie me jashtë Qendra për Mësim Tërjetësor Biblioteka Austriake Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Fjala hyrëse Historiku Organet Drejtuese Trajnerët e QPM së Trajnimet Plani i veprimit Qendra e gjuhëve Jean Monnet Chair e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Qendra për përsosmëri në mësimdhënie Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Universiteti/Administrata-Qendrore/Qendra-per-persosmeri-ne-mesimdhenie.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Ghent University Belgjikë në kuadër të programit Erasmus Credit Mobility të Komisionit Europian Konkurs për vende të lira pune me afat të caktuar në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2016 08 shkurt 10 16 Në bazë të Nenit 12 pika 4 të Ligjit për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës Nr 03 L 149 si dhe Nenit 18 të Rregullores nr 02 2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil Njoftim Programi i BE së për bursa post diplomike Master 2016 08 shkurt 08 29 Mbahet dita informuese për Aplikim në Raundin e 10 të të Skemës së Celulës së të Rinjëve Programi i BE së për bursa post diplomike Master 2016 Në kuadër të konkursit për Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=2 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Lionit Lyon 1 nga Franca Marrëveshja do të mundësojë shkëmbime të informatave dhe përvojave si dhe të studentëve e stafit ndërmjet dy universi ERAWEB ofron bursa shkëmbimi për studentët dhe stafin e Fakultetit të Mjekësisë 28 janar 04 07 Programi ERAWEB pjesë e programit Erasmus Mundus ka hapur thirrjet për aplikim për bursa shkëmbimi në shkencat mjekësore për studentët e nivelit Bachelor Master dhe PhD si dhe për staf akademik në kohëzgjatje nga 1 deri në 11 muaj varësisht prej niv YCS Raundi X Konkursi përfundimtar dhe hapja e aplikimit 25 JAN 2016 25 janar 11 09 Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane lajmërojnë hapjen e konkusit për Raundin e 10 të të aplikimit në Skemën Young Cell programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën program i cili aktualisht është duke u i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=3 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rinjëve Programi i BE së për bursa post diplomike 2016 14 janar 05 51 Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane paralajmërojnë hapjen e konkusit për Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën program i cili a Konkurs për ndarjen e bursave për vitin akademik 2015 2016 11 janar 09 52 Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës me vendim nr 4 582 të datës 31 12 2015 mori vendim që të shpall konkurs për ndarjen e bursave për vitin akademik 2015 2016 Bursa universitare ndahen për studentët e nivelit të studimeve themelore ba Sistemi i Menaxhimit dhe Monitorimit të Cilësisë SMC SEMS 10 janar 08 04 Çka është SMC SEMS SMC është shkurtesë për emërtimin Sistemi për Menaxhimin dhe Monitorimin e Cilësisë SEMS është shkurtesë për emërtimin Sistemi Elektronik për Menaxhimin e Studentëve SMC 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=4 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Hasan Prishtina 14 dhjetor 03 20 Sot në sallën e Senatit të Universitetit të Prishtinës u prezantua Moduli për Menaxhimin dhe monitorimin e cilësisë në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Zhvillimi i këtij moduli është mundësuar me përkrahjen e Aus Ceremonia e certifikimit të mësimdhënësve në Qendren për Përsosmëri në Mësimdhënie 08 dhjetor 02 37 Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie në Universitetin Hasan Prishtina në Prishtinë me përkrahjen e programit të Lidershipit Transformues të USAID it certifikoi 24 mësimdhënës Me këtë rast rektori Zejnullahu ka falënder Global Undergraduate Exchange Program Global UGRAD competition for 2016 07 dhjetor 10 55 Please be informed that the application season for the application for the 2016 Undergraduate Exchange Program Global UGRAD in the United States NON DEGREE is now open Please note The application deadline is Friday January 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=5 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shpenzimeve për periudhën Janar Shtator 2015 24 nëntor 08 23 Bashkëlidhur gjeni raportin e përgjithshëm lidhur me shpenzimet e buxhetit të deritanishëm për vitin 2015 në nivel të projekteve për njesitë akademike saktësisht për pajisjet laboratorike Investimet kapitale dhe projektet e përbashkëta Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Nysa University Poloni 19 nëntor 05 50 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nysa University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Middle East Technical University Turqi 18 nëntor 02 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Middle East Technical University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitet 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=6 (2016-02-16)
  Open archived version from archive