archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  informuese për bursa në kuadër të mobilitetit Erasmus 16 nëntor 05 09 Në kuadër të projekteve të Erasmus ku Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është partner zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me zyrën për marrëdhënie me jashtë në Universitetin e Nysa në Poloni University of Prishtina Hasan Prishtina International Summer University Call for Professors 16 nëntor 09 46 Deadline 25 December 2015 Open to University professors from all around the world Remuneration Honorarium of 500 EUR travel expenses accommodation and meals Description University of Prishtina Hasan Njoftim 13 nëntor 03 16 Njoftohen dekanët dhe stafi akademik se duke filluar nga data 16 11 2015 do të bëhet monitorimi i rregullshmërisë së mësimdhënies nëpër të gjitha njësitë akademike Komisionet me rastin e monitorimit do të përgatisin raport me shkrim i cili do të p 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=7 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  elektronike 12 nëntor 02 04 Nga fillimi i kësaj jave personeli akademik dhe studentët e Universitetit të Prishtinës kanë qasje në bibliotekën elektronike EBSCO Kjo falë investimit të bërë nga Ministria e Arsimit e Shkencës dhe e Teknologjisë e cila ka paguar abonimin njëvjeçar pë Rifillojnë trajnimet në Qendrën për Përsosmëri në Mësimdhënie 12 nëntor 11 27 Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie më 11 Nëntor 2015 rifilloi trajnimet profesionale të mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve nga të gjitha institucionet e Arsimit te Lartë në Kosovë Po në këtë ditë u mbajt trajnimi për Modulin e parë ld Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Anadolu University Turqi 12 nëntor 10 59 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Anadolu University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llo 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=8 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Nigde University Turqi 06 nëntor 09 47 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nigde University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Bursa për punë kërkimore në Regensburg 05 nëntor 11 34 Qendra Kërkimore për gjuhën gjermane në Evropën Qendrore Lindore dhe Evropës Juglindore ofron bursa kërkimore për qëndrim njëmujor për studiues dhe studentët e nivelit të doktoratës në Regensburg Bursat ofrohen për individët që e kanë gjuhën gjermane si Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së mbajti ditën informuese për bursa në kuadër të mobilitetit Erasmus 30 tetor 03 16 Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në vazhdën e aktiviteteve të promovimit të programeve të financuara nga Komisioni Evropian në të cilat UP është partner në amfiteatrin e madh të Bib 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=9 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Lodz University Poloni 30 tetor 10 06 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Lodz University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfs Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus Mobility në Riga Technical University Latvi 29 tetor 02 49 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Riga Technical University Latvi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilite Ditë informuese për bursa studimi në kuadër të programit Erasmus 28 tetor 04 06 Më 30 Tetor 2015 Ora 11 00 12 00 Vendi Amfiteatri i Madh i Bibliotekës Kombëtare Mbahet Dita Informuese për Bursa në programet Erasmus Erasmus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsi 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=10 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njoftime të fundit nga Asociacioni Rondine Citadella Della Pace 24 dhjetor 12 00 Të gjithë kandidatët të cilët tanimë kanë aplikuar online për bursën e Asociacionit Rondine Citadella Della Pace në adresën elektronike duhet të paraqiten në amfiteatrin 105 në hapësirën e Dekanatit të Fakultetit Filologjik më 7 dhjetor duke fillua 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=176 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Kerkimi Shkencor Grupi Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Projektet shkencore Pjesëmarrja në programet e BE së Fondet Strukturore Europiane Thirrje për projekte shkencore Thirrje për punime shkencore Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Projektet shkencore hulumtuese në Universitetin e Prishtinës Universiteti i Prishtinës është i përkushtuar në krijimin e një lidhjeje më të mirë në mes mësimdhënies dhe kërkimit zhvillimit të një infrastrukture më të mirë kërkimi për fusha të veçanta si dhe përpjekje për të zënë hapin me përparimet shkencore Lista e projekteve shkencore sipas Fakultetit 1 Lista e projekteve në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë 2 Lista e projekteve në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike 3 Lista e projekteve në Fakultetin Arteve 4 Lista e projekteve në Fakultetin e Filologjisë 5 Lista e projekteve në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 6 Lista e projekteve në Fakultetin e Shkencave Matematiko Natyrore Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Kerkime-Shkencore/Projektet-hulumtuese/Projektet-shkencore-hulumtuese-ne-Universitetin-e-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Kerkimi Shkencor Grupi Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Projektet shkencore Pjesëmarrja në programet e BE së Fondet Strukturore Europiane Thirrje për projekte shkencore Thirrje për punime shkencore Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Pjesëmarrja në programet e BE së Universiteti i Prishtinës është aktiv në punën kërkimore shkencore dhe zhvillimit të programeve arsimore Vitet e fundit Universiteti i Prishtinës ka bashkëpunuar me partner të ndryshëm në shumë projekte të BE së në disa prej tyre edhe si koordinator si FP7 IPA Tempus dhe në projektet e tjera të financuara nga USAID etj Universiteti i Prishtinës është gjithashtu shumë aktive në projektet e financuara nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë në Republikën e Kosovës Ajo mban të paktën 20 projekte shkencore të financuara nga MASHT i gjatë vitit 2011 Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Kerkime-Shkencore/Projektet-hulumtuese/Pjesemarrja-ne-programet-e-BE-se.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Grupi Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Kerkimi Shkencor Grupi Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Projektet shkencore Pjesëmarrja në programet e BE së Fondet Strukturore Europiane Thirrje për projekte shkencore Thirrje për punime shkencore Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Fondet Strukturore Europiane Fondet strukturore luajnë një rol të rëndësishëm në përkrahjen e të gjitha rajoneve në ndërtimin e kapaciteteve kërkimore shkencore të cilat korrespondojn me prioritetet dhe gjendjen e tyre Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Kerkime-Shkencore/Projektet-hulumtuese/Fondet-Strukturore-Europiane.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive