archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  përfunduar të paktë një semestër Fushat e mobilitetit për Master dhe Doktoratë janë Shkencat Politike Shkencat Shoqërore Kohëzgjatja e bursave Master në kohëzgjatje prej afërsisht 5 muaj Doktoratë në kohëzgjatje prej afërsisht 6 muaj Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 800 EUR në muaj për studentët Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentet e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master dhe Doktoratë Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Studentët e doktoratës duhet të kenë edhe një Plan hulumtues Mobility Plan Afati për aplikim për vitin akademik 2016 2017 është deri më 20 mars 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze Dokumentet me titull Ghent University Application duhet të dërgohen të skanuara tek blerande dragusha uni pr edu labinot hajdari uni pr edu Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë Luteni që të gjitha dokumentet t i dërgoni të bashkangjitura në një e mail Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në e mail ose të na vizitoni në Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-G.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Keni të drejtë të përzgjidhni vetëm ato kurse që ofrohen për semestrin pranveror spring semester Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Nysa University Poloni lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Plani i Mobilitetit për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së shkëmbimit Për të shkarkuar formatin e Planit të mobilitetit klikoni këtu Aplikimi për studentët bëhet online në https erasmus pwsz nysa pl page id 27 Aplikimi për staf akademik bëhet online në https erasmus pwsz nysa pl page id 39 Për të siguruar akomodimin në konviktet e universitetit ku pagesa është rreth 75 euro për muaj në momentin e aplikimit duhet ta plotësoni në pyetjen e parashtruar në aplikacionin online Afati për aplikim për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---%282%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  aplikimi kanë vetëm studentët të cilët të paktën kanë të përfunduar të paktë një semestër Master studentët duhet të jenë të regjistruar në studimet Master në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në programe të ngjajshme për të cilat aplikoni Të drejtë aplikimi kanë studentët të cilët kanë të përfunduar të paktë një semestër Kohëzagjatja e bursave Bachelor 5 muaj shkurt qershor 2016 Master 5 muaj shkurt qershor 2016 Staf akademik 5 deri në 30 ditë Bursat përfshijnë Kompensimin 800 EUR në muaj për studentët Kompensimin 140 EUR në ditë për stafin Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar Një letër motivimi në gjuhën angleze Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së i cili mund të shkarkohet online në momentin e aplikimit Certifikata e gjuhës angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së i cili mund të shkarkohet online në momentin e aplikimit Certifikata e gjuhës angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Projekt Propozimi Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Middle East Technical University Turqi ju lutem vizitoni uebfaqet zyrtare si më poshtë http www metu edu tr faculties institutes schools https catalog metu edu tr Akomodimi nuk përfshihet në bursë Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik CV në gjuhën angleze Planin për mësimdhënie shkarko këtu Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së shkarko këtu Certifikata e gjuhës së huaj Niveli minimal i gjuhës angleze B2 Plani për mësimdhënie për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kreyni gjatë periudhës së shkëmbimit Për të shkarkuar formatin e Planit të mobilitetit klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin pranverorë spring semester shkurt qershor 2016 është deri më 15 dhjetor 2015 Aplikimi për studentët bëhet online në erasmus ico metu edu tr Ndërsa stafi akademik duhet t i dërgojnë dokumentet e skanuara me titull Middle East Technical University në emailat labinot hajdari uni pr edu blerande dragusha uni pr edu Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë Luteni që të gjitha dokumentet t i dërgoni të bashkangjitura në një email Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në email ose të na vizitoni në Zyra për Marrëdhënie

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-M.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e mobilitetit për BA MA dhe PhD Economics Electrical Electronics Engineering Computer Engineering Kohëzagjatja e bursave Bachelor 6 muaj Master 6 muaj PhD 6 muaj Bursat përfshijnë Kompensimin 1200 EUR në total për periudhën 6 mujore për Bachelor Kompensimin 2400 EUR në total për periudhën 6 mujore për Master Kompensimin 2400 EUR në total për periudhën 6 mujore për PhD Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Learning Agreement Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master dhe PhD Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Learning Agreement Për programet e ofruara në gjuhën angleze ose turke kërkohet niveli I gjuhës B1 Për programet e studimit dhe kurset ofruara në gjuhën angleze në Anadolu University Turqi ju lutem klikoni këtu Për kurset e ofruar në gjuhën turke vizitoni linkun më poshtë http abp anadolu edu tr en Dokumenti Learning Agreement Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Anadolu University lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në semestrin e dytë në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni Nëse lëndët e përzgjedhura ndryshojnë nga ata që do të zhvillonit në fakultetin tuaj semestrin e dytë atëherë kur të ktheheni ju duhet të zhvilloni lëndët që nuk përshtaten në Universitetin e Prishtinës Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin verorë 2016 është 22 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-A.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Nigde University Turqi 06 nëntor 09 47 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nigde University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Lodz University Poloni 30 tetor 10 06 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Lodz University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfs Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus Mobility në Riga Technical University Latvi 29 tetor 02 49 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Riga Technical University Latvi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilite Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus International Credit Mobility në Justus Liebig Universität Giessen Gjermani 27 tetor 03 46 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Justus Liebig Universität Giessen Gjermani në kuadër të programit Erasmus International Credit Mobility të Komisionit Europian 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--.aspx?page=2 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Vilnius University Lituani 22 tetor 03 54 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Vilnius University Lituani në kuadër të programit Erasmus të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Universitetin e La Sapienzës të Romës Itali 22 tetor 03 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzes në Itali në kuadër të programit Erasmus të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--.aspx?page=3 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Ndërto ura jo mure Na gjej në Facebook Konferenca në Novi Pazar Universitetet në ndërtimin e paqes Ndërto ura jo mure në Mostar dhe Novi Pazar Ueb konferenca për studentët Për të shkarkuar dokumentin klikoni në titullin e dokumentit ose në ikonën përkatëse Informata rreth programit 29 01 2013 Qëllimi i programit 09 01 2013 Informata të përgjithshme për projektin 09 01 2013 Propozimi i kurrikulave 09 01 2013 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Build-Bridges,-not-Walls.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bërthamë Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Competence UP Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Quota Scholarship Programme Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit EUA European commission Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Tempus/Competence@-UP.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive