archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  V SIGMA ERAWEB U mbajt java informuese për bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 16 dhjetor 12 00 Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina organizoi javën informuese për bursat Erasmus Mundus Prezantimet e këtyre mundësive të bëra nga koordinatorja e projekteve Blerandë Dragusha u mb Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2 16 dhjetor 12 00 Në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është pjesëmarrës në këto programe programi Basileus i cili koordinohet nga Universiteti Ghent i Belgjikës programi JoinEU SEE i cili koordinohet ng Java informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 07 dhjetor 12 00 Në kuadër të skemës programore Erasmus Mundus Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina ka gjeneruar programet JoinEU SEE dhe Basileus Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet par U mbajt dita informuese për Bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 21 nëntor 12 00 Sot më 21 nëntor nga ora 11 00 12 30 në amfiteatrin e madh në Fakultetin e Edukimit u mbajt dita informuese për Bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus e cila u organizua nga Universiteti i Prishtinës përkatësisht nga zyra për marrëdhënie me 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2.aspx?page=2 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante JoinEU SEE Penta Basileus V SIGMA ERAWEB Dita informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 14 nëntor 12 00 21 Nëntor 2013 Ora 11 00 12 30 Mbahet Dita Informuese Për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus Amfiteatri i madh në Fakultetin e Edukimit ndërtesa e re pranë Bibliotekës Kombëtare dhe Uni Sot nis aplikimi për programin JoinEU SEE PENTA 11 nëntor 12 00 Në kuadër të programit për bashkëpunim dhe mobilitet në fushën e arsimit të lartë Erasmus Mundus edhe programi JoinEU SEE PENTA ka hapur sot thirrjet për aplikim që do të zgjasë nga data 11 nëntor 2013 deri më 1 shkurt 2014 Programi J Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2 01 nëntor 12 00 Erasmus Mundus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mundus A 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2.aspx?page=3 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Komiteti Norvegjez i Helsinkit dhe Community Building Mitrovica CBM i fton të gjithë individët e interesuar që të aplikojnë për pjesëmarrje në kursin Të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut i cili do të zgjasë një semestër Qëllimi i këtij kursi është që t i rrisë njohuritë e aktivistëve të të drejtave të njeriut dhe të të gjithë individëve të interesuar në të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut si dhe në ndërtimin e paqes duke përfshirë këtu edhe studentët të cilët i kanë mbaruar studimet punonjësit e arsimit institucionet fetare autoritetet lokale OJQ të gazetarët dhe agjenci të ngjashme Qëllimi i kursit është përvetësimi i njohurive në të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut dhe në zgjidhjen paqësore të konflikteve zhvillimin e kulturës demokratike të bazuar në vlerat e lartpërmendura Për më shumë informata lexo dokumentin e bashkangjitur këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/THIRRJE-PUBLIKE-PER-APLIKIM.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Call 2016 Erasmus Programme Guide JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Quota Scholarship Programme Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2015 Projektet IPA Ministria e Arsimit EUA European commission Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës Open call for students Deadline 31 May 2014 Open to Local and international students Venue Prishtina Kosovo from 7 to 18 July 2014 Description University of Prishtina International Summer University UPISU is organized by the University of Prishitna in cooperation with various donators and partners The aim of UPISU is creation of direct links to regional and international universities as well as the increase of scientific research capacities The Summer University gathers academics professors and students from all around the world aiming thus the exchange of their scientific experiences and offers the possibility to learn more about Kosova The University of Prishtina will organize the 14th edition of Prishtina International Summer University which will be held from 7 to 18 July 2014 It will be offering 19 credited courses covering a wide range of study fields such as social sciences law economics arts education medicine engineering linguistics agronomics archaeology etc The 14th edition of the ISU is open to all students and will help all participants to gain from new methods of lecturing and research as well as enjoying the international atmosphere As set by the traditional program itself this year s program also bring together regional international professors and lecturers for a period of two weeks and provide the opportunity for local and international students to learn and share their experiences Application procedure The application to the International Summer University is completely online To

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Universiteti-Veror/Open-call-for-students.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Prishtinës për studime Master në Norvegji Për informata më të hollësishme klikoni në linqet e mëposhtme Information to potential applicants for the Quota Programme Application Form Quota Programme 2015 Për informata rreth Quota Program klikoni këtu http eng hihm no studies quota programme Afati i fundit për aplikim është deri më 1 Janar 2015 Aplikacionet dhe dokumentet e tjera shtesë duhet t i dorëzoni në Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë në Rektorat Personi kontaktues Labinot Hajdari labinot hajdari uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Quota-2015/Aplikoni-ne-programin-Quota-2015-per-studime-M-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  54 Gjovik University College ofron bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës për studime Master në Norvegji në programet 1025 Master in Information Security int 1026 Master in Applied Computer Science int 1027 Master in Sustainable Manufacturing int Për informata më të hollësishme klikoni këtu Information about Quota Scholarship Programme Gjovik University College Aplikimi hapet nga 15 Dhjetori 2014 Afati i fundit për aplikim është deri më 31 Janar 2015 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Quota-2015/Aplikoni-ne-programin-Quota-2015-per-studime-Maste.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për studime në Norvegji Për informata më të hollësishme klikoni në linqet e mëposhtme Volda University College Quota Scheme 2015 Application Form Quota Program 2015 Për informata rreth Quota Program klikoni këtu http www hivolda no vuc admission quota programme 1 Afati i fundit për aplikim është deri më 1 Mars 2015 Aplikacionet dhe dokumentet e tjera shtesë duhet t i dorëzoni në Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë në Bibliotekwn Qendrore Universitare Personi kontaktues Labinot Hajdari labinot hajdari uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Quota-2015/Aplikoni-ne-programin-Quota-2015-per-studime-ne-Vo.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Vegza relevante Ftesë për Aplikim Trajnim në Qendrën për Përsosmëri në Mësimdhënie 14 korrik 09 39 Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie fton të gjithë mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët nga të gjitha Institucionet e Arsimit të Lartë në Kosovë që të shprehin interesimin e tyre për trajnim profesional në modulet që do të ofrojë Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie http www uni pr edu qpm aspx pranë Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina si në vijim 1 Mësimdhënia në Arsimin e Lartë 2 Vlerësimi dhe Standardet e Vlerësimit në Institucionet e Arsimit të Lartë 3 Udhëheqja dhe Mentorimi i Tezave Master dhe PhD Thirrja për aplikim është e hapur deri më 1 shtator 2015 në ora 15 00 Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë shprehjen e interesimit CV në dhe një letër motivuese ku do të prezantohen arsyet për aplikim dhe modulin të cilin dëshirojnë të ndjekin Aplikimi të behet në emailin qpm uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/QPM/Ngjarje/Ftese-per-Aplikim-Trajnim-ne-Qendren-per-Persosme.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive