archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Buletinet Luten të gjithë të interesuarit që komentet e tyre në lidhje me raportet e publikuara t i dorëzojnë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës ose t i dërgojnë përmes e mailit rektorati uni pr edu më së voni 30 ditë pas publikimit të buletinit përkatës Të gjitha komentet do t u përcillen njësive akademike dhe Senatit të Universitetit me qëllim që të shërbejnë për marrjen e vendimeve Për të shkarkuar dokumentin klikoni në titullin e dokumentit ose në ikonën përkatëse Vërejtje Këtu mund t i shkarkoni raportet e komisioneve recensuese në kualitet të lartë Buletini Nr 6 Fakulteti i Ndertimtarise dhe Arkitektures says 31 03 2015 Buletini Nr 5 Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore dhe Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj says 27 03 2015 Buletini Nr 4 Fakulteti Ekonomik says 24 03 2015 Buletini Nr 3 Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë says 20 03 2015 Buletini Nr 2 Fakulteti i Filologjisë says 18 03 2015 Buletini Nr 1 Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Fakulteti Filozofik says 13 03 2015 Lajmet 11 deri 16 prej 16 1 2 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/buletinet.aspx?page=2 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Ghent University Belgjikë në kuadër të programit Erasmus Credit Mobility të Komisionit Europian Konkurs për vende të lira pune me afat të caktuar në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2016 08 shkurt 10 16 Në bazë të Nenit 12 pika 4 të Ligjit për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës Nr 03 L 149 si dhe Nenit 18 të Rregullores nr 02 2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil Njoftim Programi i BE së për bursa post diplomike Master 2016 08 shkurt 08 29 Mbahet dita informuese për Aplikim në Raundin e 10 të të Skemës së Celulës së të Rinjëve Programi i BE së për bursa post diplomike Master 2016 Në kuadër të konkursit për Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=2 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Lionit Lyon 1 nga Franca Marrëveshja do të mundësojë shkëmbime të informatave dhe përvojave si dhe të studentëve e stafit ndërmjet dy universi ERAWEB ofron bursa shkëmbimi për studentët dhe stafin e Fakultetit të Mjekësisë 28 janar 04 07 Programi ERAWEB pjesë e programit Erasmus Mundus ka hapur thirrjet për aplikim për bursa shkëmbimi në shkencat mjekësore për studentët e nivelit Bachelor Master dhe PhD si dhe për staf akademik në kohëzgjatje nga 1 deri në 11 muaj varësisht prej niv YCS Raundi X Konkursi përfundimtar dhe hapja e aplikimit 25 JAN 2016 25 janar 11 09 Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane lajmërojnë hapjen e konkusit për Raundin e 10 të të aplikimit në Skemën Young Cell programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën program i cili aktualisht është duke u i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=3 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rinjëve Programi i BE së për bursa post diplomike 2016 14 janar 05 51 Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane paralajmërojnë hapjen e konkusit për Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën program i cili a Konkurs për ndarjen e bursave për vitin akademik 2015 2016 11 janar 09 52 Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës me vendim nr 4 582 të datës 31 12 2015 mori vendim që të shpall konkurs për ndarjen e bursave për vitin akademik 2015 2016 Bursa universitare ndahen për studentët e nivelit të studimeve themelore ba Sistemi i Menaxhimit dhe Monitorimit të Cilësisë SMC SEMS 10 janar 08 04 Çka është SMC SEMS SMC është shkurtesë për emërtimin Sistemi për Menaxhimin dhe Monitorimin e Cilësisë SEMS është shkurtesë për emërtimin Sistemi Elektronik për Menaxhimin e Studentëve SMC 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=4 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Hasan Prishtina 14 dhjetor 03 20 Sot në sallën e Senatit të Universitetit të Prishtinës u prezantua Moduli për Menaxhimin dhe monitorimin e cilësisë në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Zhvillimi i këtij moduli është mundësuar me përkrahjen e Aus Ceremonia e certifikimit të mësimdhënësve në Qendren për Përsosmëri në Mësimdhënie 08 dhjetor 02 37 Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie në Universitetin Hasan Prishtina në Prishtinë me përkrahjen e programit të Lidershipit Transformues të USAID it certifikoi 24 mësimdhënës Me këtë rast rektori Zejnullahu ka falënder Global Undergraduate Exchange Program Global UGRAD competition for 2016 07 dhjetor 10 55 Please be informed that the application season for the application for the 2016 Undergraduate Exchange Program Global UGRAD in the United States NON DEGREE is now open Please note The application deadline is Friday January 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=5 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shpenzimeve për periudhën Janar Shtator 2015 24 nëntor 08 23 Bashkëlidhur gjeni raportin e përgjithshëm lidhur me shpenzimet e buxhetit të deritanishëm për vitin 2015 në nivel të projekteve për njesitë akademike saktësisht për pajisjet laboratorike Investimet kapitale dhe projektet e përbashkëta Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Nysa University Poloni 19 nëntor 05 50 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nysa University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Middle East Technical University Turqi 18 nëntor 02 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Middle East Technical University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitet 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=6 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  informuese për bursa në kuadër të mobilitetit Erasmus 16 nëntor 05 09 Në kuadër të projekteve të Erasmus ku Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është partner zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me zyrën për marrëdhënie me jashtë në Universitetin e Nysa në Poloni University of Prishtina Hasan Prishtina International Summer University Call for Professors 16 nëntor 09 46 Deadline 25 December 2015 Open to University professors from all around the world Remuneration Honorarium of 500 EUR travel expenses accommodation and meals Description University of Prishtina Hasan Njoftim 13 nëntor 03 16 Njoftohen dekanët dhe stafi akademik se duke filluar nga data 16 11 2015 do të bëhet monitorimi i rregullshmërisë së mësimdhënies nëpër të gjitha njësitë akademike Komisionet me rastin e monitorimit do të përgatisin raport me shkrim i cili do të p 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=7 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  elektronike 12 nëntor 02 04 Nga fillimi i kësaj jave personeli akademik dhe studentët e Universitetit të Prishtinës kanë qasje në bibliotekën elektronike EBSCO Kjo falë investimit të bërë nga Ministria e Arsimit e Shkencës dhe e Teknologjisë e cila ka paguar abonimin njëvjeçar pë Rifillojnë trajnimet në Qendrën për Përsosmëri në Mësimdhënie 12 nëntor 11 27 Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie më 11 Nëntor 2015 rifilloi trajnimet profesionale të mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve nga të gjitha institucionet e Arsimit te Lartë në Kosovë Po në këtë ditë u mbajt trajnimi për Modulin e parë ld Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Anadolu University Turqi 12 nëntor 10 59 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Anadolu University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llo 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx?page=8 (2016-02-16)
  Open archived version from archive