archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentet e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master dhe Doktoratë Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Studentët e doktoratës duhet të kenë edhe një Plan hulumtues Mobility Plan Afati për aplikim për vitin akademik 2016 2017 është deri më 20 mars 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze Dokumentet me titull Ghent University Application duhet të dërgohen të skanuara tek blerande dragusha uni pr edu labinot hajdari uni pr edu Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë Luteni që të gjitha dokumentet t i dërgoni të bashkangjitura në një e mail Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në e mail ose të na vizitoni në Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-G.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  aftësi të mira komunikimi njohuri të punës me kompjuter si dhe të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze 1 Detyrat përgjegjësitë për zyrtar i përkohshëm administrativ Regjistron studentët vendor në bazën e të dhënave Ndihmon në vendosjen e studentëve dhe profesorëve në konvikte Ndihmon në organizimin e ekskursioneve Ndihmon në editimin dhe përgatitjen e materialeve të ndryshme për Universitet Veror Bënë përgatitjen e forumeve dhe punëtorive Asiston në përgatitjen e hapjes dhe mbylljes së Universitet Veror të Prishtinës Kryen edhe punë të tjera që caktohen nga Drejtori i ZMJ së Konkursi mbetet i hapur 7 ditë nga dita e shpalljes në web in e UP së gjegjësisht deri më 14 02 2016 Në zbatim të nenit 11 pika 2 të Ligjit për Shërbyesit Civilë të Republikës së Kosovës ftohen që të konkurrojnë edhe kandidatët nga komunitetet minoritare në Kosovë Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës zyra nr 1 Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervistimi i kandidatëve të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-vende-te-lira-pune-me-afat-te-caktuar-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  post diplomike Master 2016 Në kuadër të konkursit për Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane program i cili aktualisht është duke u implementuar nga British Council në Bibliotekën Kombëtare Pjetër Bogdani me 18 shkurt nga ora 12 00 në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës do të organizohet dita informuese Vendi Biblioteka Kombëtare Pjetër Bogdani Datë 18 shkurt Ora 12 00 Për më shumë informata mund të gjeni në këtë link http ycskosovo eu ycs round x final announcement and opening of applications 25jan2016 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim---Programi-i-BE-se-per-bursa-post-dipl-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  15 shkurt 02 57 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina UP shpall K O N K U R S i brendshëm rishpallje Për këtë vend të lirë pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina UP Urimi i Rektorit në Përvjetorin e 46 të të Universitetit të Prishtinës 15 shkurt 08 17 Universiteti i Prishtinës ka qenë sinonim i progresit dhe aspiratave të popullit tonë Në të kaluarën më të largët ky institucion i ka kontribuar popullit tonë me kuadrot e para që janë vënë në ballë të zhvillimit ekonomik shoqëror e politik të Kosovës Programi i bursave hungareze Stipendium Hungaricum për studentët kosovarë 11 shkurt 03 08 Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria për Kapacitete Njerëzore e Hungarisë kanë nënshkruar marrëveshjen e Programit për Bashkëpunim Shkencor dhe Arsimor për vitet 2016 2018 Sipas këtij 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendim shpallja e pesë anëtarëve të Këshillit Drejtues 01 shkurt 03 34 Senati i Universitetit të Prishtinës bazuar në nenin 19 pika I të Statutit dhe të nenit 17 24 të Rregullores së punës së Senatit nr 1 131 të datës 1 6 2015 në mbledhjen e datës 5 02 2016 mori këtë VENDIM Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendim,-shpallja-e-pese-anetareve-te-Keshillit-Dre.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ndërmjet dy universiteteve Kujdes i posaçëm do t i kushtohet bashkëpunimit në fushën e matematikës Universiteti i Lionit 1 është universiteti i pestë më i madh në Francë dhe është i fokusuar në shkenca ekzakte teknologji shëndetësi dhe edukim Në kuadër të tij zhvillohen kërkime shkencore fundamentale dhe të zbatuara Universiteti i Prishtinës i shpreh mirënjohjen e vet të gjithë individëve dhe institucioneve që kontribuuan në arritjen e kësaj marrëveshje në veçanti Ambasadës së Francës në Prishtinë dhe organizatës Animath me seli në Paris Universiteti i Prishtinës si universiteti më i madh dhe më me traditë në vend mbetet i përkushtuar në avancimin e misionit për cilësi në studime dhe kërkime shkencore dhe marrëveshjet si kjo që u nënshkruan sot janë mbështetje e rëndësishme në këtë rrugëtim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-nenshkrua-marreveshje-bashkepunimi-ndermjet--%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  më shumë informata klikoni në http erasmus westernbalkans eu http erasmus westernbalkans eu files 2015 12 ERAWEB call for applications 2016 version Dec 2015 pdf Nëse keni pyetje rreth programit kontaktoni Zyrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar të UP së në emailin labinot hajdari uni pr edu ERAWEB s objectives Mobility To promote and support student and academic staff exchanges Research training To develop promote and implement joint research training in medicine and the health sciences the reason being that well educated professionals are essential to fully functioning healthcare systems Scientific development To encourage and facilitate collaborative research in disciplines related to the health sciences Capacity building To stimulate collaboration between partners to strengthen the sustainability of EU funded projects in Member States and to use student exchanges and train the trainer activities as means for building the quality and number of researchers and policymakers All these activities will ensure short mid and long term capacity in the Health Sciences Scholarships Scholarships include tuition fees at the host university where applicable travel costs a monthly subsistence allowance and insurance The exchange programme varies from one month to 11 months Scholarships will be awarded for undergraduates Master s doctorate or post doctorate students or for academic staff This is the final call for the ERAWEB programme The call for applications will close on March 20 2016 Teaching staff can start any time within the programme Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/ERAWEB-ofron-bursa-shkembimi-per-studentet-dhe-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  suksesshëm do t iu ofrohet mundësia të aplikojnë për Programe Master në universitete të shteteve anëtare të BE së Programi i Bursave gjuha e punës e së cilit është vetëm gjuha Angleze do të ofroj deri në 32 bursa të plota numri real i bursave të ofruara mund të jetë më i vogël varësisht nga përshtatshmëria e kandidatëve dhe fondet në dispozicion Kjo ftesë do të jetë e hapur për shërbyesit civil deri në 10 të numrit të përgjithshëm të bursave të ofruara për studentët e diplomuar në fakultetet si juridik shkenca politike menaxhment i biznesit histori shkenca humane marrëdhenie ndërkombëtare diplomaci kriminologji shkenca shoqërore dhe fusha të tjera akademike në përputhje me sektorët e specializimit në vijim 1 Juridik deri në 16 bursa në dispozicion 2 Administratë Publike deri në 8 bursa në dispozicion 3 Ekonomik deri në 8 bursa në dispozicion Informatat shtesë për thirrjen për aplikim janë në YCS webfaqen zyrtare http ycskosovo eu ose klikoni këu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/YCS-Raundi-X--Konkursi-perfundimtar-dhe-hapja--%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive