archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  bazën e këtij memorandumi të bashkëpunimit studentët e Universitetit të Prishtinës do të përfitojnë mundësi për promovimin e aftësive profesionale të tyre në fushat që lidhen me Ministrinë e Financave dhe agjencitë e saja Ministria e Financave do të marrë në punë praktike nga 150 studentë në çdo tre muaj dhe atë 100 studentë nga Fakulteti Ekonomik 30 studentë nga Fakulteti Juridik 10 studentë nga Shkenca Kompjuterike dhe 10 studentë nga fushat tjera të studimit Universiteti i Prishtinës do të bëjë përzgjedhjen dhe në çdo tre muaj i ofron Ministrisë së Financave listën e studentëve përfitues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtine-dhe-Ministria-e-Finan-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Raundin e 10 të të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve programi i BE së për bursa post diplomike për Kosovën program i cili aktualisht është duke u implementuar nga British Council Aplikimi do të jetë i hapur nga 25 Janar 2016 deri më 4 Mars 2016 dhe kandidatëve të suksesshëm do t iu ofrohet mundësia të aplikojnë për Programe Master në univerzitete të shteteve anëtare të BE së Programi i Bursave gjuha e punës e së cilit është vetëm gjuha Angleze do të ofroj deri në 32 bursa të plota numrireal i bursave të ofruara mund të jetë më i vogël varësisht nga përshtatshmëria e kandidatëve dhe fondet në dispozicion Për më shumë informata ju lutem klikoni këtu Bursa Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Para-lajmerim-i-Fteses-per-Aplikim-ne-Raundin-e-10.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universiteti të Prishtinës me vendim nr 4 582 të datës 31 12 2015 mori vendim që të shpall konkurs për ndarjen e bursave për vitin akademik 2015 2016 Bursa universitare ndahen për studentët e nivelit të studimeve themelore bachelor Studentë tëcilë i plotësojnë kushtet duhet t i paraqesin këto dokumente 1 Kërkesen për aplikim dhe 2 Fletëparaqitjen shkarko këu Afati i paraqitjes zgjat prej datës 11 01 2016 deri më 25 01 2016 në orën 15 00 Për kushtet dhe detaje tjera të konkursit klikoni këtu Vërejtje Shkarkoni këtu përmirësimin e konkursit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konbkurs-per-ndarjen-e-bursave-per-vitin-akademik-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  tjerë do ti shërbejnë Universitetit të Prishtinës për ngritjen e vazhdueshme të cilësisë Përmes SMC mundësohet Vlerësimi elektronik nga studentët për lëndën mësimdhënien dhe mësimdhënësit Vlerësimi elektronik nga studentët personeli akademik dhe administrativ për cilësinë e gjithëmbarshme të shërbimeve që ofrohen nga Universiteti i Prishtinës Vlerësimi elektronik nga përfaqësuesit e tregut të punës për të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës Shfrytëzoni të drejtën tuaj të vlerësimit Kështu do të kontribuoni në rritjen e cilësisë së Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Orari i vlerësimit on line për lëndët e ofruara në semestrin dimëror të vitit akademik 2015 2016 është 11 Janar 2016 15 Janar 2016 Udhëzim për plotësimin e pyetësorit Kur ta hapni llogarinë e juaj në SEMS në faqen kryesore 1 Klikoni në vegzën Pyetësori për vlerësimin e lëndës dhe vazhdoni të plotësoni pyetësorin 2 Kur ta përfundoni plotësimin e pyetësorëve klikoni tek fjala Dërgo Për çdo paqartësi gjatë procesit ju lutemi të na drejtoheni në adresën elektronike zzha uni pr edu Ju faleminderit për kontributin e juaj Zyra për Zhvillim Akademik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sistemi-i-Menaxhimit-dhe-Monitorimit-te-Cilesise-S.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  filluar sot do të përfundoj me datën 15 mars 2016 kur të gjitha strukturat e reja që dalin nga rezultati i zgjedhjeve do të marrin mandatet e tyre Këshilli Drejtues sipas kompetencave dhe përgjegjësive që dalin nga Statuti i UP së dhe dispozitat e UA 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës do të mbikëqyrë punën e Komisionit Qendror Zgjedhor dhe zgjedhjet në përgjithësi për të siguruar mbarëvajtjen e gjithë procesit Për të siguruar një transparence të plotë Këshilli Drejtues bën ftesë për shprehje interesi për të gjitha institucionet dhe organizatat për monitorimin e procesit të zgjedhjeve Këshilli Drejtues është i përkushtuar dhe angazhuar për një proces zgjedhor korrekt dhe të besueshëm siç i ka hije institucionit më të madh dhe më të vjetër të arsimit të lartë në Kosovë Vendimi për shpallje të zgjedhjeve Aprovimi i vendimit nga Ministri i MASHT Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishitina 23 12 2015 Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim---Keshilli-Drejtues-i-Universitetit--Hasan.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Menaxhimin dhe monitorimin e cilësisë në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Zhvillimi i këtij moduli është mundësuar me përkrahjen e Austrian Development Agency ADA përmes projektit partner Higher KOS WUS Austria dhe është udhëhequr nga prorektorja Prof Asoc Dr Lindita Tahiri Sistemi elektronik i vlerësimit do t i mundësoj Universitetit të Prishtinës të përmbushë kriteret dhe standardet Evropiane të Sigurimit të Cilësisë në fushën e Arsimit të Lartë Ky sistem do të mundësoj Vlerësimin online të performancës së mësimdhënësve Vlerësimin e cilësisë nga Personeli Akademik Administrativ dhe Studentët Hulumtimin e nevojave të tregut të punës Hulumtimin e nevojave të studentëve në raport me tregun e punës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prezantohet-Moduli-per-Menaxhimin-dhe-monitorimin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për të promovuar kulturën e përsosmërisë në mësimdhënie në fakultetet e Universitetit të Prishtinës dhe institucionet e tjera të Arsimit të Lartë Ndër të tjera ai shtoi se duke ofruar një mësimdhënie të cilësisë sa më të mirë për aq sa na lejojnë kushtet tona dhe dija që posedojmë vet ne ushqejmë shpresat te studentët tanë për një Universitet që duhet të jetë Qendër që prinë në nxitjen e zhvillimit të përgjithshëm shoqëror Prandaj duhet të punojmë së bashku në këtë drejtim sepse në kontekstin tonë çdo përmirësim sado i vogël i gjendjes në Universitet është kontribut për përmirësimin e gjendjes në shoqëri Edukimi është mekanizmi më i mirë për të përcaktuar koordinatat e vetes tonë në hapësirën e një shoqërie që synon të bëjë përparime në një kohë kur gara për dije po bëhet gjithnjë më e vështirë dhe gjithnjë më e pa arritshme Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ceremonia-e-certifikimit-te-mesimdhenesve-ne-Qendr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  States NON DEGREE is now open Please note The application deadline is Friday January 1 2016 The Embassy of the United States in Kosovo is pleased to announce the Global Undergraduate Exchange Program Global UGRAD competition for 2016 2017 This program offers one semester scholarships for non degree full time study at accredited four year institutions of higher education in the United States combined with community service professional development workshops and cultural enrichment activities For more information about 2016 Undergraduate Exchange Program Global UGRAD please visit http pristina usembassy gov ugrad html For more information regarding the application process requirements and general guidelines please visit the Global UGRAD website Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Global-Undergraduate-Exchange-Program-%28Global-UGRA.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive