archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  interesimin e tyre për trajnim profesional në modulet që do të ofrojë Qendra për Përsosmëri në Mësimdhënie http www uni pr edu qpm aspx pranë Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina si në vijim 1 Mësimdhënia dhe Etika në Arsimin e Lartë 2 Vlerësimi dhe Standardet e Vlerësimit në Institucionet e Arsimit të Lartë 3 Metodat Interaktive në Arsimin e Lartë Thirrja për aplikim është e hapur deri më 10 dhjetor 2015 në ora 15 00 Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë shprehjen e interesimit CV në dhe një letër motivuese ku do të prezantohen arsyet për aplikim dhe modulin të cilin dëshirojnë të ndjekin Aplikimi të behet në emailin qpm uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ftese-per-Aplikim-%E2%80%93Trajnim-ne-Qendren-per-Pers-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Raporti i shpenzimeve për periudhën Janar Shtator 2015 24 nëntor 08 23 Bashkëlidhur gjeni raportin e përgjithshëm lidhur me shpenzimet e buxhetit të deritanishëm për vitin 2015 në nivel të projekteve për njesitë akademike saktësisht për pajisjet laboratorike Investimet kapitale dhe projektet e përbashkëta Raporti i përgjithshëm Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Raporti-i-shpenzimeve-per-periudhen-Janar-Shtator-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  2 ditë vajtje ardhje Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 750 EUR në muaj për studentët Kompensimin mujor 140 EUR në ditë për stafin Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Keni të drejtë të përzgjidhni vetëm ato kurse që ofrohen për semestrin pranveror spring semester Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Nysa University Poloni lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Plani i Mobilitetit për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së shkëmbimit Për të shkarkuar formatin e Planit të mobilitetit klikoni këtu Aplikimi për studentët bëhet online në https erasmus pwsz nysa pl page id 27 Aplikimi për staf akademik bëhet online në https erasmus pwsz nysa pl page id 39 Për të siguruar akomodimin në konviktet e universitetit ku pagesa është rreth 75 euro për muaj në momentin e aplikimit duhet ta plotësoni në pyetjen e parashtruar në aplikacionin online Afati për aplikim për semestrin pranveror është 10 dhjetor 2015 Semestri pranveror në Universitetin e Nysa është nga 15 02 2016 deri më 12 06 2016 Për më shumë informata rreth bursave mund të na vizitoni në Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Adresa Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë ose të na kontaktoni në emailat labinot hajdari uni pr edu blerande dragusha uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---%282%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Master 5 muaj shkurt qershor 2016 Staf akademik 5 deri në 30 ditë Bursat përfshijnë Kompensimin 800 EUR në muaj për studentët Kompensimin 140 EUR në ditë për stafin Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar Një letër motivimi në gjuhën angleze Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së i cili mund të shkarkohet online në momentin e aplikimit Certifikata e gjuhës angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së i cili mund të shkarkohet online në momentin e aplikimit Certifikata e gjuhës angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Projekt Propozimi Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Middle East Technical University Turqi ju lutem vizitoni uebfaqet zyrtare si më poshtë http www metu edu tr faculties institutes schools https catalog metu edu tr Akomodimi nuk përfshihet në bursë Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik CV në gjuhën angleze Planin për mësimdhënie shkarko këtu Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Konfirmimi nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së shkarko këtu Certifikata e gjuhës së huaj Niveli minimal i gjuhës angleze B2 Plani për mësimdhënie për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kreyni gjatë periudhës së shkëmbimit Për të shkarkuar formatin e Planit të mobilitetit klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin pranverorë spring semester shkurt qershor 2016 është deri më 15 dhjetor 2015 Aplikimi për studentët bëhet online në erasmus ico metu edu tr Ndërsa stafi akademik duhet t i dërgojnë dokumentet e skanuara me titull Middle East Technical University në emailat labinot hajdari uni pr edu blerande dragusha uni pr edu Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë Luteni që të gjitha dokumentet t i dërgoni të bashkangjitura në një email Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në email ose të na vizitoni në Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-M.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Erasmus International Credit Mobility në Justus Liebig Universität Giessen Gjermani 27 tetor 03 46 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Justus Liebig Universität Giessen Gjermani në kuadër të programit Erasmus International Credit Mobility të Komisionit Europian Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Vilnius University Lituani 22 tetor 03 54 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Vilnius University Lituani në kuadër të programit Erasmus të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Universitetin e La Sapienzës të Romës Itali 22 tetor 03 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzes në Itali në kuadër të programit Erasmus të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=11 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Bursa për doktorata në Japoni 17 nëntor 10 33 Universiteti Waseda nga Japonia nëpërmjet programit të veçantë për studentët e Kosovës ofron bursa të studimit të nivelit të doktoratës Afati për aplikim zgjat deri më 29 janar 2016 Më shumë informacion mund të gjeni në faqen e internetit http web waseda jp admission en ssp kosovo Special Scholarship program for Kosovo Students Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Bursa-per-doktorata-ne-Japoni.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Poloni mbajti ditën informuese për bursa në kuadër të mobilitetit Erasmus Drejtoresha e zyrës për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Nysa Poloni Anna Opalka informoji studentët dhe stafin e UP së për mundësitë e shkëmbimit në Universitetin e Nysa në kuadër të projektit Erasmus përkatësisht partneritetit që kanë këto dy institucione Erasmus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mobility mundësohet lëvizshmëria shkëmbimi i studentëve dhe stafit akademik në fushën e arsimit të lartë Aplikimi për semestrin verorë 2016 është i hapur deri më 10 dhjetor Për informata shtesë luteni të kontaktoni zyrën për marrëdhënie me jashtë të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/UP-ne-bashkepunim-me-Universitetin-e-Nysa-ne-Polon.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  courses covering a wide range of study fields such as social sciences law economics arts education medicine engineering linguistics agronomics archaeology etc Application procedure If your department wants to be part of this program we strongly encourage you to complete the application form that you will find attached The application form should be returned to the International Relations Office not later then 25th of December 2015 Please make sure you fill out the application as completely as possible to the last detail Incomplete forms and in languages other than English will not be taken into consideration If you need help in completing the forms please contact us at pisu uni pr edu Selection criteria The hosting university University of Prishtina defines selection criteria Generally speaking course proposals matching with or adding to the course suggestions provided by the university departments based on their priorities and needs have a substantial chance of being accepted Additionally departments are especially interested in hosting international teaching faculty who have the intention to develop future institutionalized co operation with the UP Furthermore if no appropriate local counterpart i e co professor can be appointed for your course the UPISU Committee may prefer to select a different course visiting professor even though your application material is of high quality Remuneration Selected visiting professors will be paid a modest allowance 500 EUR for the whole course The UP does not cover costs for additional health molest or travel insurance The UP has no obligations concerning social and or health Please also check the validity of your health and travel insurance for Kosovo Once you have been selected as a visiting professor UPISU staff will purchase your ticket as soon as possible in order to contain the expenses made for travel reimbursements during previous years late bookings resulted in extraordinary high prices for airfare In case of impossibility of UPISU staff to provide you with tickets you can purchase your ticket Any costs that are not reasonably related to travelling to the UPISU directly will not be reimbursed e g unnecessary long stop overs and subsequently high hotel costs UPISU staff will make housing arrangements Visiting professors will stay in a dormitory Accommodation costs will be covered by the organization You will share your accommodation with other visiting professors The organization will arrange accommodation to cover your teaching period plus 3 days preceding and or following your teaching period if necessary depending on the dates of your arrival and departure Three daily meals provided at the student restaurant Sincerely PISU staff e mail pisu uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/University-of-Prishtina-Hasan-Prishtina%E2%80%9D-Inter-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive