archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aplikacion punësimi Njoftim 13 nëntor 03 16 Njoftohen dekanët dhe stafi akademik se duke filluar nga data 16 11 2015 do të bëhet monitorimi i rregullshmërisë së mësimdhënies nëpër të gjitha njësitë akademike Komisionet me rastin e monitorimit do të përgatisin raport me shkrim i cili do të publikohet në web faqen e UP së kurse për gjetjet eventuale do të merren masa në përputhje me dispozitat e Rregullores për të ardhura personale Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2819%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u themelua Trupi Këshillëdhënës i cili ka për qëllim ta inciojë dialogun publiko privat në mes të Fakultetit Ekonomik kompanive private dhe shoqatave t Spring 2016 Fellowship Opportunities at the Gender Research Institute at Dartmouth College Call for Applications for academic staff of University of Prishtina 14 tetor 10 52 Fellowship Dates March 28 June 2 2016 Deadline for Applications November 1 2015 GRID welcomes applications from interested members of the University of Pristina Faculty who share these interests and wish Themelohet Trupi Këshillëdhënës në Fakultetin e Filologjisë 14 tetor 09 32 Më 12 tetor 2015 në sallën e dekanatit të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina duke u mbështetur në Rregulloren e UP së për themelimin dhe parimet e funksionimit të Trupit Këshillëdhënës u themelua Trup 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=12 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Poloni Anna Opalka e cila do të informoj studentët dhe stafin e UP së për mundësitë e shkëmbimit në Universitetin e Nysa në kuadër të projektit Erasmus përkatësisht partneritetit që ka me UP në Erasmus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mobility mundësohet lëvizshmëria shkëmbimi i studentëve dhe stafit akademik në fushën e arsimit të lartë Më 16 nëntor 2015 Ora 11 00 12 00 Vendi Amfiteatri i Madh i Bibliotekës Kombëtare E ftuar Anna Opalka nga Universiteti i Nysa Poloni Ju mirëpresim Zyra për marrëdhënie me jashtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mbahet-dita-informuese-per-bursa-ne-kuader-te-Eras.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  abstrakteve dhe materialeve të shumta nga disiplina të ndryshme shkencore Personeli akademik dhe studentë janë informuar përmes e mailit zyrtar për mënyrën e qasje në EBSCO ndërsa në rast nevoje udhëzimet mund të merren nga Zyra për Zhvillim Akademik përmes e mailit zzha uni pr edu Abonimi në EBSCO është bërë edhe në vitet e mëhershme por ishte ndërprerë nga që shfrytëzimi nuk ka qenë i kënaqshëm Menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës ka vënë kontakt me botuesin e njohur Elsevier Publishing për të negociuar qasjen në bazën më të madhe të të dhënave në fushën e shkencës SCOPUS Abonimi në këtë bazë të të dhënave do të siguronte qasje të pjesshme në 22 000 revista me impakt faktor anekënd botës si dhe qasje të plotë në 3 200 revista të të gjitha disiplinave që publikohen nga Elsevier Nëse sigurohen mjetet pritet që qasja në këtë bibliotekë të bëhet e mundur nga fillimi i vitit 2016 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-me-qasje-ne-biblioteka-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  rifilloi trajnimet profesionale të mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve nga të gjitha institucionet e Arsimit te Lartë në Kosovë Po në këtë ditë u mbajt trajnimi për Modulin e parë Mësimdhënia në Arsimin e Lartë nga trajnerët Prof Asoc Dr Naser Zabeli dhe Prof Dr Jeffrey A Anderson ku morën pjesë 25 mësimdhënës Në ditët në vijim do të vazhdojmë me modulet Vlerësimi dhe Standardet e Vlerësimit në Institucionet e Arsimit të Lartë 17 Nëntor 2015 dhe Udhëheqja dhe Mentorimi i Tezave Master dhe PhD në javën e parë të Dhjetorit Dr Fatlume Berisha Koordinatore e QPM Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rifillojne-trajnimet-ne-Qendren-per-Persosmeri-ne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Learning Agreement Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master dhe PhD Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Learning Agreement Për programet e ofruara në gjuhën angleze ose turke kërkohet niveli I gjuhës B1 Për programet e studimit dhe kurset ofruara në gjuhën angleze në Anadolu University Turqi ju lutem klikoni këtu Për kurset e ofruar në gjuhën turke vizitoni linkun më poshtë http abp anadolu edu tr en Dokumenti Learning Agreement Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Anadolu University lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në semestrin e dytë në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni Nëse lëndët e përzgjedhura ndryshojnë nga ata që do të zhvillonit në fakultetin tuaj semestrin e dytë atëherë kur të ktheheni ju duhet të zhvilloni lëndët që nuk përshtaten në Universitetin e Prishtinës Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin verorë 2016 është 22 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze ose turke Dokumentet me titull Aplikim Anadolu University duhet të dërgohen të skanuara tek blerande dragusha uni pr edu labinot hajdari uni pr edu Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë Luteni që të gjitha dokumentet t i dërgoni të bashkangjitura në një email Për më shumë informata rreth bursave mund të na

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-A.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  rektorit 06 tetor 10 20 Unë e lexova me keqardhje letrën e senatorëve ku kërkohej shkarkimi im Sikur të njëjtit të kishin punuar ose ta kishin ngritur zërin për ta mbrojtur UP në sa herë që universiteti ynë sulmohet përmes korrupsionit plagjiaturës e sjelljeve joetike institu Vendimi i Komisioni për ankesa në nivelin Master 05 tetor 01 24 Komisioni për shqyrtimin e ankesave sipas vensimit nr 1 997 i datës 25 09 2015 në mbledhjen e mbajtur më 30 09 2015 shqyrtoi ankesat e kandidatëve për regjistrim në studimet e niveli Master për vitin akademik 2015 2016 dhe duke u bazuar në raporte e SQARIM PËR OPINION LIDHUR ME KËRKESAT E STUDENTËVE TË UP 05 tetor 01 00 Të dashur studentë duke ju dëshiruar një fillim të mbar të vitit akademik 2015 2016 dhe duke marrë në konsideratë shqetësimet e juaja ju sqarojmë sa vijon 1 Afatet e provi 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=13 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe procesi i integrimeve evropiane Ligjërata mbahet në Amfiteatrin e Departamentit të Shkencave Politike të hënën duke filluar nga ora 17 00 Jeni të mirëseardhur që të merrni pjesë në këtë ligjëratë dhe të diskutoni rreth temës me nënkryetaren LUNACEK Zyra e BE së në Kosovë Përfaqësuesi Special i BE së INVITATION Dear students The Vice President of the European Parliament and Rapporteur for Kosovo Ulrike LUNACEK is visiting Kosovo on Monday On this occasion she will hold a lecture at the University of Pristina on Kosovo and the European integration process in the Amphitheatre of the Department of Political Sciences on Monday at 17 00 hrs You are warmly welcome to attend this lecture and engage in discussion with the Vice President LUNACEK The EU Office in Kosovo EU Special Representative Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nenkryetarja-e-Parlamentit-Evropian-dhe-Raportuesj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive