archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Master në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në programe të ngjajshme për të cilat aplikoni Të drejtë aplikimi kanë studentët të cilët kanë të përfunduar vitin e parë Fushat e mobilitetit për BA dhe MA Business Administration Economics Music Mechanical Engineering Electrical and Electronics Engineering Kohëzagjatja e bursave Bachelor 5 muaj 12 shkurt 2016 deri më 12 qershor Master 5 muaj 12 shkurt 2016 deri më 12 qershor Bursat përfshijnë Kompensimin 457 EUR për semester Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Nigde University Turqi ju lutem klikoni këtu Kostoja e akomodimit në Nigde University është 150 Eur për një semester Akomodimi nuk përfshihet në bursë Afati për aplikim për semestrin verorë shkurt qershor 2016 është 15 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze ose turke Dokumentet duhet të dorëzohën tek Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në blerande dragusha uni pr edu labinot hajdari uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-N.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nëntor 11 34 Qendra Kërkimore për gjuhën gjermane në Evropën Qendrore Lindore dhe Evropës Juglindore ofron bursa kërkimore për qëndrim njëmujor për studiues dhe studentët e nivelit të doktoratës në Regensburg Bursat ofrohen për individët që e kanë gjuhën gjermane si gjuhë amtare gjuhë e dytë ose gjuhë e huaj në Evropën Qendrore Lindore dhe Juglindore Më shumë informacion mund të gjeni në faqen e internetit e mëposhtme në gjuhën gjermane http www uni regensburg de forschung dimos stipendien index html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Bursa-per-pune-kerkimore-ne-Regensburg.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i UP së kanë të drejtë shkëmbimi në nivelet e ndryshm të studimit por edhe të shkëmbimit të stafit akademik dhe administrativ Qëllimi i kësaj ngjarje ishte që të informohën të gjithë të interesuarit për këto mundësi të këtyre mobiliteteve dhe për rëndësinë e këtyre projekteve Universitetit i Prishtinës Hasan Prishtina me qëllim të krijimit të mundësive më të mëdha për studentët dhe stafin akademik është duke i kushtuar përparësi të madhe intensifikimit të bashkëpunimit ndërkombëtar aktiviteteve të karakterit ndërkombëtar si dhe iniciativave të lidhjes së marrëveshjeve të bashkëpunimit për shkëmbimin e studentëve dhe të stafit akademik Gjithsesi zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së është duke punuar në vazhdimësi që ky numër i projekteve të ngritët ku studentët dhe stafi i UP së të kenë mundësi më të mëdha të shkëmbimit dhe zhvillimit akademik në universitetet prestigjioze Thirrjet për aplikim në projektet aktuale janë të hapura afati kriteret e aplikimit si dhe fushat dhe nivelet e studimit dallojnë nga universiteti partner prandaj për më shumë informata shikoni thirrjen e hapur për secilin universitet ku UP është partner aktual në kuadër të Erasmus http uni pr edu Marredheniet me Jashte Erasmus aspx Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Zyra-per-marredhenie-me-jashte-e-UP-se-mbajti--%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  TETORIT 1997 01 tetor 11 54 Të dashur studentë shumë nga ju që sot studioni në Universitetin e Prishtinës keni ardhur në jetë në kohët më të vështira që përjetoi ky Universitet dhe shoqëria jonë në përgjithësi Universiteti i Prishtinës jo vetëm që përj Urimi i Rektorit Zejnullahu për fillimin e Vitit Akademik 2015 2016 30 shtator 08 05 Të nderu Të dashur studentë Me rastin e fillimit të vitit akademik 2015 2016 në Universitetin e Prishtinës kam kënaqësi t i uroj studentët dhe stafin e UP së duke iu dëshiruar atyre një vit të suksesshëm Posaçërisht i uroj studentët që Themelohet Trupi Këshillëdhënës në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë 29 shtator 02 32 Duke u bazuar në Rregulloren e UP së për themelimin dhe parimet e funksionimit të Trupit Këshillëdhënës sot në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë FBV në Universitetin e Prishtinës ldquo 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=14 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të paraqiten saktë koha e mbajtjes së kolokviumeve testeve periodike afati i dorëzimit të eseve seminareve etj 2 Orarin e ligjëratave dhe të ushtrimeve 3 Oraret e provimeve për vitin akademik 2015 2016 për afatet e rregullta dhe ato të lejuara me vendimin e Senatit 2 792 datë 8 12 2014 4 Orarin e konsultimeve për studentë II Informatat nga pika I paragrafet 2 3 dhe 4 duhet të përcillen në Rektorat në formë elektronike dhe të shtypur III Stafi akademik duhet t i informojë studentët për informatat nga pika I të paktën duke i referuar tek uebfaqet e njësive akademike përkatëse IV Për çdo shkelje eventuale nga stafi akademik dekanët obligohen të marrin masat e parapara me Statutin e UP së Kodin e Etikës dhe me kohë të njoftojnë prorektorin për çështje akademike Prof Dr Ramadan Zejnullahu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-per-njesite-akademike-te-UP--Hasan-Prishti.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B2 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta Master në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar Diploma e Bachelor dhe Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Master kërkohet niveli B2 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Lodz University Poloni shkarkoni dokumentin këtu Keni të drejtë të përzgjedhni vetëm ato kurse që ofrohë edhe për semestrin verorë summer semester Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Lodz University Poloni lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin verorë shkurt qershor 2016 është 5 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze Dokumentet duhet të dorëzohën tek Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në labinot hajdari

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-L.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në kohëzgjatje prej 3muaj e 10 ditë Master në kohëzgjatje prej 3muaj e 10 ditë Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 750 EUR në muaj për studentët Kostot e udhëtimit në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni linkut si më poshtë http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B2 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Certifikata e notave Transkripta Master në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar Diploma e Bachelor dhe Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Master kërkohet niveli C1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Riga Technical University ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare http fsd rtu lv uploads Courses 2015 2016 pdf Pasi të pranohëni ne RTU plotësohet dokument Learning Agreement ku ju do të specifikoni kurset me qëllim që të keni mundësi t i transferoni kur të kthehëni në UP Afati për aplikim për semestrin pranverorë është 5 Dhjetor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze Dokumentet duhet të dorëzohën tek Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në labinot hajdari uni pr edu blerande dragusha uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---Mob.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mobility mundësohet lëvizshmëria shkëmbimi i studentëve dhe stafit akademik në fushën e arsimit të lartë Në kuadër të kornizës Erasmus Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është partner në disa projekte të cilat impelementohën nga partnerët ndërkombëtar Thirrja për aplikim aktualisht është e hapur për këto Universitete Vilnus University Lituani Sapienza University of Rome Itali Justus Liebig Universität Giessen Gjermani Riga Technical University Latvi Programi Erasmus ofrohen vetëm shkëmbim exchange në nivelet e studimit Bachelor Master dhe PhD si dhe shkëmbim i stafit akademik dhe administrativ Ju mirëpresim Zyra për marrëdhënie me jashtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Dite-informuese-per-bursa-studimi-ne-kuader-te-pro.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive