archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 17 shtator 11 07 Sot në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës FNA në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina u formua Trupi Këshillëdhënës i këtij fakulteti Konstituimi u bë bazuar në Rregulloren e UP së dhe miratimin e Këshillit të Fakultetit du Qeveria zvicerane ofron bursa pasuniversitare për studiues dhe kërkues të huaj 12 shtator 02 01 Qeveria zvicerane nëpërmjet Komisionit Federal ofron bursa pasuniversitare për studiues dhe kërkues të huaj Këto bursa të destinuara për të diplomuarit në të gjitha fushat ofrojnë mundësi për të ndjekur kërkime të doktoratës ose hulumtime në Zvicër në n Pse e ndërpreva mbledhjen e Senatit 11 shtator 02 50 Para gati katër muajsh ju drejtova publikut të gjerë me një shkrim ku e përshkrova në hollësi problemin e respektimit të kritereve akademike me rastin e avancimeve të stafit në Universitetin e Prishtinës Në këtë shkrim theksova se të merituarit në Univer 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=15 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të paraqiten në amfiteatrin 105 në hapësirën e Dekanatit të Fakultetit Filologjik më 7 dhjetor duke filluar nga ora 10 00 Po të njëjtën ditë më 7 dhjetor përfaqësuesit e Asociacionit Rondine Citadella Della Pace do ta bëjnë prezantimin e veprimtarisë së asociacionit e me pas do t i intervistojnë dhe përzgjedhin kandidatët duke u bazuar në dokumentet e tyre të bashkangjitura Edhe studentët e tjerë të pranishëm në sallë do të mund të aplikojnë duke ia dorëzuar delegacionit dokumentet si vijon Aplikacionin elektronik sharko këtu CV dhe letrën motivuese Kopjen e pasaportës Prioritet do të kenë ata studentë të cilët kanë respektuar afatin e aplikimit 30 nëntor Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftime-te-fundit-nga-Asociacioni-Rondine-Citadel.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  studentë 29 mars 12 00 Universiteti i Prishtinës në bashkëpunimin me Ambasaden Gjermane do të organizojnë një ditë informative për mundësi bursash Thirrje për aplikim për bursa 28 dhjetor 12 00 CALL FOR SCHOLARSHIPS AT THE ERASMUS MUNDUS PROGRAM WOP P Master on Work Organizational and Personnel Psychology 2011 2012 SCHOLARSHIPS FOR STUDENTS AND SCHOLARS Take advantage of this opportunity and join the Master on Work UP shpall konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2010 2011 28 dhjetor 12 00 Në bazë të Vendimit të Këshillit Drejtues të datës 18 11 2010 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2010 2011 Bursa universitare do të ndahen për studentët e studimeve themelore Bachelor 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=175 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  një ligjëratë me temën Drejt bashkimit etnik Toward an ethnic reconciliation të cilën do ta mbajë ambasadori japonez Shigeo IWATAN i c Vende të lira pune në UP 05 tetor 12 00 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës UP Zyrtar i Teknologjisë së Informacionit në UP 3 punonjës Praktikë në Bundestag un Gjerman 29 shtator 12 00 Ambasada Gjermane mban ditë informative për studentët e Universitetit të Prishtinës lidhur me mundësitë për punë praktike në Parlamentin Gjerman Ligjërata do të mbahet në Sallën e Kaltër të Fakultetit të Filologjisë më 5 10 2011 në orën 9 30 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=167 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Fondacioni Konrad Adenauer ofron bursa për të gjitha nivelet e studimit Afati i fundit përaplikim është deri më 30 shtator 2011 Për informata mëtë hollësishme klikoni këtu Universiteti i Prishtinës shpall konkurs plotësues për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve për vitin akademik 2011 2012 19 shtator 12 00 Universiteti i Prishtinës në vitin e parë të studimeve në afatin e parë të konkursit për vitin akademik 2011 2012 do të regjistrojë 7423 studentë prej të cilëve 4299 studentë të rregullt dhe 3124 studentë Qeveria zvicerane ofron bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës 12 shtator 12 00 Qeveria zvicerane ofron bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës Swiss Government scholarships for university fin 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=168 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  lira të punës në Fondacioni Heinrich Böll ofron Bursa 23 gusht 12 00 Fondacioni Heinrich Böll ofron bursa për të gjitha nivelet e studimit Afati i fundit për aplikim është deri më 1 shtator 2011 Për informata më të hollësishme klikoni këtu Mbahet Kongresi i Dytë Botëror për Përsosshmëri në Sport dhe Jetë 10 gusht 12 00 Universiteti Ndërkombëtar i Skandinavisë me kryetar z Lars Eric Unestalh profesor i njohur i psikologjisë dhe trajnimit mental e organizon këtë Kongres prej datës 22 gusht deri më 26 gusht 2011 në Prishti Njoftim 09 gusht 12 00 Në bazë të nenit 39 të Statutit të Universitetit të Prishtinës u d Sekretari i Përgjithshëm i Universitetit lëshon këtë njoftim I Të gjithë maturantët të cilët kanë aplikuar për regjistrim në Universitetin e Prishtinës dhe nuk janë pra 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=169 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Rezultatet e provimit pranues mund ti gjeni në ueb faqen e Fakultetit të Mjekësisë http mjekesia uni pr edu Konkurs 05 gusht 12 00 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës 1 Zyrtar i lartë i zyrës për administratë 1 punonjës 2 Zëvendës i sekretarit të përgjith KAEF Bursa 28 korrik 12 00 Kosovo American Education Fund Graduate Fellowship Program ofron bursa për studime Master Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për pranimin e studentëve 12 korrik 12 00 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=170 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  datën 18 qershor 2011 Fillon aplikimi për bursa në kuadër të partneritetit me DAAD dhe Paktin e Stabilitetit të Evropës Juglindore 30 qershor 12 00 Aplikoni për burse në kuadër të kornizës Zhvillimi i Ri Akademik në Evropën Juglindore me programin e ofruar International Masters and Postgraduate Programme in Materials Science and Catalysis Aplikoni në programin JFDP përmes American Councils for International Education 28 qershor 12 00 Softueri për Aplikim Online për Maturantët 23 qershor 12 00 Zyra e Teknologjisë Informative në UP ka përgatitur Softuerin për Aplikim Online të Maturantëve që do të aplikojnë për regjistrim në UP në vitin Akademik 2011 12 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=171 (2016-02-16)
  Open archived version from archive