archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Prishtinës 2011 me a LIgjëratë nga Dr Gerhard Jangl Drejtor në Divizionin e Sigurisë në MPJ në Vjenë Austri 26 maj 12 00 Ftohen studentët dhe stafi akademik i Universitetit të Prishtinës të marrin pjesë në ligjëratën e personalitetit austriak Dr Gerhard Jangl i cili aktualisht është Drejtor në Divizionin e Sigurisë në Ministrinë e Punëve të Jashtme në Vjenë Austri Te Ministria e Punëve të Jashtme e Italisë ofron bursa 25 maj 12 00 Study Europe in the Heart of Italy Diploma and University Master in Advanced Konkurs 12 maj 12 00 Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës shpall konkursin për Programin për Aftësim Profesional të Profesorëve të Universitetit 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=172 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi KONKURS 06 maj 12 00 Ftohen profesorët për të ligjeruar në Universitetin Veror të Evropës Juglindore 27 prill 12 00 Profesorët e Fakultetit Ekonomik Bursa për studime në Japoni 19 prill 12 00 A jeni të interesuar për studime në Gjermani 13 prill 12 00 Shoqata OWL ofron bursa për studentë të dalluar nga Kosova 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=173 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Qeveria Italiane ofron bursa 12 prill 12 00 Qeveria Italiane ofron bursa si një kontribut në drejtim të studimeve dhe kërkimeve shkencore me qëllim të promovimit të gjuhës italiane kulturës dhe bashkëpunimit në fusha të ndryshme me pjesëmarrësit nga mbarë bota Për më shumë informacione Aplikoni në programin Quota 2011 për studime në Universitetin Hedmark në Norvegji 12 prill 12 00 Aplikoni në programin Quota 2011 për studime në Universitetin Hedmark në Norvegji Prishtina International Summer University Apply NOW for students 04 prill 12 00 The 11 th edition of the PISU is open to all students and will help all participants to gain from new methods of lecturing and research as well as enjoying the international atmosphere As set by the traditional p 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=174 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Music Mechanical Engineering Electrical and Electronics Engineering Kohëzagjatja e bursave Bachelor 5 muaj 12 shkurt 2016 deri më 12 qershor Master 5 muaj 12 shkurt 2016 deri më 12 qershor Bursat përfshijnë Kompensimin 457 EUR për semester Kostot e udhëtimit deri në 275 EUR Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar CV në gjuhën angleze Foto e Pasaportës e bërë jo më vonë se 6 muaj Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer nga përkthyes të licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Nigde University Turqi ju lutem klikoni këtu Kostoja e akomodimit në Nigde University është 150 Eur për një semester Akomodimi nuk përfshihet në bursë Afati për aplikim për semestrin verorë shkurt qershor 2016 është 15 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-N.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe MA Law Sociology Economics Management Kohëzagjatja e bursave Bachelor në kohëzgjatje prej 5 muaj Master në kohëzgjatje prej 5 muaj Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 750 EUR në muaj për studentët Kompensimin i shpenzimeve të vizës deri në 60 EUR Kostot e udhëtimit në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni linkut si më poshtë http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj të studimeve dhe vitin akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B2 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Aplikacioni i plotësuar shkarko këtu Certifikata e notave Transkripta e studimeve Master Diploma e Bachelor dhe Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj të studimeve dhe vitin akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Master kërkohet niveli B2 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Lodz University Poloni shkarkoni dokumentin këtu Keni të drejtë të përzgjedhni vetëm ato kurse që ofrohë edhe për semestrin verorë summer semester Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Lodz University Poloni lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Afati për aplikim për semestrin verorë shkurt qershor 2016 është 5 nëntor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-L.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e dytë të studimeve Master studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Master në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në programe të ngjajshme për të cilat aplikoni Të drejtë aplikimi kanë studentët të cilët kanë të përfunduar të paktën një semester Fushat e mobilitetit Business administration Information and Communication Technologies Engineering and engineering trades Languages Kohëzagjatja e bursave Bachelor në kohëzgjatje prej 3muaj e 10 ditë Master në kohëzgjatje prej 3muaj e 10 ditë Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 750 EUR në muaj për studentët Kostot e udhëtimit në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni linkut si më poshtë http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Bachelor Certifikata e notave Transkripta në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Bachelor kërkohet niveli B2 Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët për nivelin Master Certifikata e notave Transkripta Master në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar Diploma e Bachelor dhe Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze ose i përkthyer te një përkthyes i licencuar që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze për nivelin Master kërkohet niveli C1 Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Riga Technical University ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare http fsd rtu lv uploads Courses 2015 2016 pdf Pasi të pranohëni ne RTU plotësohet dokument Learning Agreement ku ju do të specifikoni kurset me qëllim që të keni mundësi t i transferoni kur të kthehëni në UP Afati për aplikim për semestrin pranverorë është 5 Dhjetor 2015 Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare dhe njohuritë e juaja në gjuhën angleze Dokumentet duhet të dorëzohën tek Zyra për Marrëdhënie me Jashtë Biblioteka Universitare Rr Eqrem Çabej Prishtinë Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në labinot hajdari uni pr edu blerande dragusha uni pr edu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---Mob.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  euro në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët Learning Agreement Certifikata e notave Transkripta Diploma e studimeve paraprake CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj dhe semestrin vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze kërkohet niveli B1 për programet në gjermanisht ose B2 për programet në anglisht Dokumenti Learning Agreement Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Justus Liebig Universität Giessen lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Justus Liebig Universität Giessen ju lutem vizitoni uebfaqet zyrtare https www uni giessen de cms fbz fb09 studium msc pdf engl modultitel msc https www uni giessen de cms fbz fb09 studium msc pdf mp en pdf http www unigiessen de cms mug 7 pdf 7 36 09 4 7 36 09 4 2ae ANL2 http www agrobiotechnology de studying courses html Ndërkaq për modulet në gjuhën gjermane vizitoni uebfaqen https www uni giessen de cms fbz fb09 studium msc mv Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni këtu Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik CV lista e publikimeve në gjuhën angleze Kopje e mjetit të identifikimit ID pasaport Një letër motivimi në gjuhën angleze Diploma e nivelit të fundit të studimeve Certifikata e gjuhës së huaj Niveli minimal i gjuhës angleze B2 Plani i mobilitetit Plani i Mobilitetit për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kreyni gjatë periudhës së shkëmbimit Ky dokument duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe personat përgjegjës për mobilitete në Zyrën

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-J.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Gent University Belgjikë 09 shkurt 10 42 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Ghent University Belgjikë në kuadër të programit Erasmus Credit Mobility të Komisionit Europian Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Nysa University Poloni 19 nëntor 05 50 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nysa University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Middle East Technical University Turqi 18 nëntor 02 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Middle East Technical University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitet Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Anadolu University Turqi 12 nëntor 10 59 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Anadolu University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llo 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive