archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  semester Fushat e studimit Social and behavioural sciences Business and administration Law Kohëzagjatja e bursave Bachelor 1 semester 5 muaj Master 1 semester 5 muaj Shkëmbimi i stafit akademik për mësimdhënie 7 ditë 5 ditë plus dy ditë udhëtim Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 750 EUR në muaj për studentët 100 EUR në ditë për stafin Kostot e udhëtimit 275 euro në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët Learning Agreement Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopje e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Leternjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Certifikata e gjuhës angleze Për programet e ofruara në gjuhën angleze kërkohet niveli B1 Dokumenti Learning Agreement Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju studentët duhet të plotësoni vetëm seksionin e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Vilnius University lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në semestrin e dytë në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni Për programet e studimit dhe kurset të ofruara në Vilnius University ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare http www vu lt en studies exchange students courses taught in foreign languages Pasi të plotësohet document Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni në adresën Learning Agreement for Studies Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik CV lista e publikimeve në gjuhën angleze Kopje e mjetit të identifikimit ID pasaport Një letër motivimi në gjuhën angleze Diploma e nivelit të fundit të studimeve Certifikata e gjuhës së huaj Niveli minimal i gjuhës angleze B2 Plani i mobilitetit Plani i Mobilitetit për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kreyni gjatë periudhës së shkëmbimit Ky dokument duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe personat përgjegjës për mobilitetet në Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë në UP Për të shkarkuar formatin e Planit të mobilitetit klikoni këtu Staff mobility for teaching

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  stafit akademik për mësimdhënie 7 ditë 5 ditë plus dy ditë udhëtim Bursat përfshijnë Kompensimin mujor 850 EUR në muaj për studentët 140 EUR në ditë për stafin Kostot e udhëtimit në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni http ec europa eu programmes erasmus plus tools distance en htm Studentët që përfitojnë nga mobiliteti Erasmus janë të liruar nga pagesa për shkollim në universitetin pritës Studentët do të vazhdojnë të paguajnë shkollimin e tyre dhe ose tarifat e regjistrimit në universitetin e tyre të origjinës pra në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentet e nevojshme për aplikim për studentët Certifikata e notave Transkripta CV në gjuhën angleze Kopja e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Letërnjoftimit Një letër rekomandimi në gjuhën angleze Një letër motivimi në gjuhën angleze Learning Agreement Vërtetim studenti i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj dhe vitin e studimit gjatë këtij viti akademik Çertifikata e gjuhës së huaj Për programet e ofruara në gjuhën italiane niveli i kërkuar i gjuhës është B1 Për programet e ofruara në gjuhën angleze kërkohet niveli B1 Dokumenti Learning Agreement Learning Agreement është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar lëndët që do të zhvilloni në universitetin pritës Ju duhet të plotësoni vetëm pjesën e parë Mobility Plan Në tabelën A përcaktohen lëndët dhe kreditet që do të merrni në universitetin pritës në tabelën B përcaktohet se cilat prej lëndëve të Tabelës A do të njihet në Universitetin e Prishtinës kur ju të keni përfunduar periudhën e shkëmbimit Ju duhet të përzgjidhni të kryeni në Universitetin e La Sapienza lëndë të njëjta me ato që do të kryenit në semestrin e dytë në fakultetin tuaj kjo për arsye që lëndët dhe kreditet t ju njihen kur të ktheheni Nëse lëndët e përzgjedhura ndryshojnë nga ata që do të zhvillonit në fakultetin tuaj semestrin e dytë atëherë kur të ktheheni ju duhet të zhvilloni lëndët që nuk përshtaten në Universitetin e Prishtinës Për programet e studimit të ofruara në Universitetin e La Sapienza ju lutem vizitoni Për programet në gjuhën angleze Academic Programmes 2015 2016 Për programet në italisht Offerta Formativa 2015 2016 Pasi të plotësohet dokumenti Learning Agreement tek fusha commitment duhet të nënshkruhet nga aplikanti dhe përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni në adresën Learning Agreement for Studies Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik CV lista e publikimeve në gjuhën angleze Kopja e Pasaportës faqja që përmban emrin tuaj foton dhe të dhënat personale ose Letërnjoftimit Një letër motivimi në gjuhën angleze Diploma e nivelit të fundit të studimeve Certifikata e gjuhës së huaj Niveli minimal i gjuhës angleze B2 Plani i mobilitetit Plani i Mobilitetit për stafin akademik është një dokument në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kreyni gjatë periudhës së shkëmbimit Për të shkarkuar formatin

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus---ne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Penta Basileus V SIGMA ERAWEB Ditë informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA SIGMA dhe Eraweb 13 janar 10 09 Me 15 Janar 2015 Ora 11 00 12 30 Vendi Amfiteatri i vogël në Fakultetin Juridik Mbahet Dita Informuese për Bursa në programet JoinEU SEE Penta SIGMA dhe Eraweb JoinEU SEE PENTA SIGMA dhe Erawe Fillon aplikimi për bursa edhe në programin Eraweb 06 janar 10 20 Ju njoftojm që edhe programi ERAWEB pjesë e programit Erasmus Mundus ka hapur thirrjet për aplikim për bursa në shkencat mjekësore Eraweb është një progam që mundëson shkëmbime ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 unive U mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU SEE PENTA 04 dhjetor 11 36 Sot më 04 dhjetor nga ora 11 00 12 30 në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare u mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU SEE PENTA që u organizua nga Universiteti i Prishtinës përkatësisht nga zyra për marrëdhënie me jashtë Njoftim 26 dhjetor 12 00 Në kuadër të programit Erasmus Mundus ju njoftojmë se për lëndët që i përzgjidhni dhe të cilat do t i ndiqni në universitetet partnere të BE së mund të konsultoheni me koordinatorët për zhvillim akademik në të gjitha njësitë akademike të UP së Në 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendimet e Senatit Propozimet për angazhim me honorar për vitin akademik 2015 2016 17 09 2015 Rregullorja për mbështetje të mobilitetit të stafit akademik 10 06 2015 Rregulloja e Punës së Senatit të Universitetit 10 06 2015 Vendim për caktimin e kushteve për angazhim në procesin mësimor të stafit akademik të brendshëm dhe nga jashtë UP së 10 06 2015 Formular i raportit të komisionit recenzues për angazhimin e stafit akademik 11 02 2015 Udhëzues për procedurat e zgjedhjes rizgjedhjes dhe avancimit të personelit akademik në Universitetin e Prishtinës 11 02 2015 Vendim mbi kushtet e regjistrimit të vitit shkollor dhe limitet e SEMS it 08 12 2014 Vendim mbi afatet e provimeve dhe limitet e SEMS it 08 12 2014 Vendim për pranim të studentëve 18 10 2014 Vendim mbi kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve themelore bachelor për vitin akademik 2014 2015 16 10 2014 1 2 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Vendimet/Vendimet-e-Senatit.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Buletinet Luten të gjithë të interesuarit që komentet e tyre në lidhje me raportet e publikuara t i dorëzojnë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës ose t i dërgojnë përmes e mailit rektorati uni pr edu më së voni 30 ditë pas publikimit të buletinit përkatës Të gjitha komentet do t u përcillen njësive akademike dhe Senatit të Universitetit me qëllim që të shërbejnë për marrjen e vendimeve Për të shkarkuar dokumentin klikoni në titullin e dokumentit ose në ikonën përkatëse Vërejtje Këtu mund t i shkarkoni raportet e komisioneve recensuese në kualitet të lartë Buletini Nr 14 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitektures says 03 07 2015 Buletini Nr 13 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti Ekonomik says 21 04 2015 Buletini Nr 11c Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11b Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11a Fakulteti i Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 12 Fakulteti Juridik says 10 04 2015 Buletini Nr 10 Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit says 03 04 2015 Buletini Nr 9 Fakulteti i Edukimit says 02 04 2015 Buletini Nr 8 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike says 01 04 2015 Buletini Nr 7 Fakulteti i Arteve says 31 03 2015 Lajmet 1 deri 10 prej 16 1 2 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/buletinet.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet e preleminare të votave për zgjedhjet e studentëve 13 1 2016 14 janar 09 35 Për të parë rezultatet e preleminare të votave për zgjedhjet e studentëve klikoni këu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Rezultatet-e-preleminare-te-votave-per-zgjedhjet-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Listat e studentëve me të drejtë vote për zgjedhjet e studentëve 2016 09 janar 06 12 Listat e studentëve me të drejtë vote të ndara sipas Fakulteteve Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit Fakulteti i Edukimit Pjese marrja e Organizatave Studentore me liste te kandidate ve sipas nje sise akademike pe r zgjedhjet e studente ve te UP se 13 janar 2016 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Listat-e-studenteve-me-te-drejte-vote-per-zgjedhje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shpallje Ngjarje Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 says 26 01 2016 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Rezultatet preliminare të votimit 19 01 2016 says 21 01 2016 10 59 Rezultatet preliminare të votimit 19 01 2016 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 says 19 01 2016 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 Listat e personelit akademik dhe jo akademik të cilët kanë kandiduar për anëtarë të Këshillit apo Senat të UP së për zgjedhjet e 19 1 2016 says 18 01 2016 02 21 Listat e personelit akademik dhe jo akademik të cilët kanë kandiduar për anëtarë të Këshillit apo Senat të UP së për zgjedhjet e 19 1 2016 Lajmet 1 deri 4 prej 9 1 2 3 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/shpallje.aspx?page=1 (2016-02-16)
  Open archived version from archive