archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  përmes programit të World Learning 24 prill 09 56 Ne jemi krenar të ju njoftojmë se sot është lansuar një partneritet i ri me Universitetin e Prishtinës përmes Programit të Lidershipit Transformues ECMI Kosovo Internship Programme 15 prill 06 09 ECMI Kosovo regularly welcomes interns to be based at its main office in Prishtinë Priština or at its secondary office in Mitrovica ë North Interns will have the opportunity to learn about ECMI Kosovo s work in the area of minority rights and to ga Profesorët e Universitetit të Prishtinës kanë vazhduar vizitën studimore në Universitetit të Dartmouth it në Hanover të SHBA ve 02 prill 10 54 Gjatë ditës së sotme profesorët e Fakultetit të Filologjisë Lindita Tahiri Muhamet Hamiti Sazana Çapriqi dhe Vjosa Hamiti mbajtën ligjërata në Departamentin e Letërsisë Krahasimtare në këto tema A e përmirëson Balllkani Perëndimor rs 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=20 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  3 2011 mori Vendim për ndarjen e bursave universitare në vitin akademik 2010 2011 Përfituesit e bursave për vitin akademik 2010 2011 janë Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Xehetarisë dhe Metalurgjisë Fakulteti i Shkencave Sportive Fakulteti i Edukimit Fakulteti i Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Teknike në Mitrovicë Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Teknike në Ferizaj Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-ndan-bursat-universitare.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Mundësi bursash për studentë 29 mars 12 00 Universiteti i Prishtinës në bashkëpunimin me Ambasaden Gjermane do të organizojnë një ditë informative për mundësi bursash Me këtë rast ju ftojmë të merrni pjesë në këtë prezantim i cili do të organizohet të martën më 5 4 2011 në Amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare në orën 10 00 Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mundesi-bursash-per-studente.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  in the second round of the WOP P Program such as the possibility to study the whole program in English and to develop exchange periods of study in the new WOP P partnership with Non European Universities Studies will be developed in at least two of any of the five universities of the consortium Universitat de València Spain Universitat de Barcelona Spain Université René Descartes Paris 5 France Alma Mater Studiorum Università di Bologna Italy and Universidade de Coimbra Portugal New partnerships have been developed with the Universidade de Brasília Brazil and University of Guelph Canada For next academic year 2011 2012 there is a new call for scholarships for students and scholars teachers from all over the world aiming to study teach at the Master in Work Organizational and Personnel Psychology WOP P Call for application for students is open from 15th November 2010 to 15th January 2011 Call for application for scholars teachers is open from 15th November 2010 to 30th September 2011 Please for further information visit our website http www erasmuswop org A new online application is ready for applicants Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Thirrje-per-aplikim-per-bursa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi UP shpall konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2010 2011 28 dhjetor 12 00 Në bazë të Vendimit të Këshillit Drejtues të datës 18 11 2010 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2010 2011 Bursa universitare do të ndahen për studentët e studimeve themelore Bachelor dhe të studimeve pasdiplomike Master Shkarko Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/UP-shpall-konkurs-per-ndarjen-e-bursave-universita.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Prishtinës kanë të gjithë kandidatët të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme në Kosovë dhe e kanë diplomën për shkollimin e kryer Në Universitet mund të pranohen edhe studentët nga shtetet e tjera në bazë të kuotave të përcaktuara nga MASHT i Kandidatët jokosovarë dhe minoritarë kanë të drejtë të konkurrojnë dhe të pranohen vetëm në kuotat e parapara për ta Kandidatë jokosovarë konsiderohen ata kandidatë që e kanë mbaruar shkollimin e mesëm jashtë Kosovës dhe me rastin e paraqitjes në konkurs duhet t i kenë të nostrifikuara dokumentet e shkollimit Njohja nostrifikimi e diplomave bëhet në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Secili kandidatë mund të konkurrojë vetëm në një Fakultet departament apo drejtim Kandidatët që refuzohen mund t i paraqesin ankesë Këshillit të Fakultetit të njëjtën ditë kur janë njoftuar për rezultatet e provimit pranues Pas këtij afati ankesat nuk do të pranohen Këshilli merr vendim për ankesën ditën e nesërme Për më shumë klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-plotesimin-e-vendeve-te-lira.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universiteti i Prishtinës në bashkëpunim me Zyrën Ndërlidhëse të Qeverisë Japoneze do të organizojë një ligjëratë me temën Drejt bashkimit etnik Toward an ethnic reconciliation të cilën do ta mbajë ambasadori japonez Shigeo IWATAN i cili përveç temës për bashkimin etnik do të flasë edhe për teknologjinë dhe kulturën japoneze Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë ligjëratë më 11 tetor 2011 në orën 10 30 në Amfiteatrin e Kaltër të Fakultetit Filozofik kati II nr 201 Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ftese.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të UP së Bënë pranimin dhe dorëzimin e mallrave të TI së në depot e TI së Kryen edhe punë të tjera që i caktohen nga udhëheqësi 2 Bibliotekar në FSHMN Të kenë të kryer Fakultetin e Bibliotekarisë Filologjisë ose Filozofik një vit përvojë pune të ngjashme të njohin punën me kompjuter e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Përshkrimi i vendit të punës E organizon punën në Bibliotekën e Fakultetit sipas nomenklaturës që aplikohet E hulumton bazën e të dhënave shkencore teknologjike I kryen edhe punët e zyrtarit të Bibliotekës në rast se në Fakultet nuk do të ketë zyrtar të Bibliotekës Kryen edhe punë të tjera të ngjashme sipas urdhrave të dekanit dhe të sekretarit të Fakultetit I kryen të gjitha punët e regjistrimit të librave broshurave dhe revistave në Bibliotekë E rregullon Bibliotekën sipas nomenklaturës që aplikohet Sipas nevojës bën kujdestari në sallën e leximit të studentëve Kryen edhe punë të tjera të ngjashme sipas urdhrave të dekanit dhe të sekretarit të Fakultetit 3 Zyrtar teknik administrativ në Fakultetin e Edukimit Të kenë të kryer shkollën e mesme të kenë njohuri të punës me kompjuter e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze si dhe të kenë një vit përvojë pune të ngjashme Përshkrimi i vendit të punës Bën fotokopje të materialeve Radhit tekste të ndryshme Shpërndan shkresa vendime dhe materiale të tjera nëpërmjet librit të protokollit I kryen punët e pranim dorëzimit të dërgesave të postës Kryen edhe punë të tjera të cilat ia cakton dekani dhe sekretari i Fakultetit Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në shtypin e përditshëm Në zbatim të nenit 11 pika 2 të Ligjit për Shërbyesit Civilë të Republikës së Kosovës ftohen që të konkurrojnë edhe kandidatët nga komunitetet minoritare në Kosovë Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në adresat si në vijim Zyrtar i TI së në UP Universiteti i Prishtinës Rektorati rr Nëna Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Bibliotekar në FSHMN Universiteti i Prishtinës Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore rr Nena Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Zyrtar teknik administrativ në Fakultetin e Edukimit Fakulteti i Edukimit Qendra në Prishtinë rr Agim Ramadani p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervista dhe testimi i kandidatëve të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vende-te-lira-pune-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive