archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  boshnjakë romë ashkali dhe egjiptianë dhe turq Të drejtë pranimi në Universitetin e Prishtinës kanë të gjithë kandidatët të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme në Kosovë dhe e kanë diplomën për shkollimin e kryer Në Universitet mund të pranohen edhe studentët nga shtetet e tjera në bazë të kuotave të përcaktuara nga MASHT i Kandidatët jokosovarë dhe minoritarë kanë të drejtë të konkurrojnë dhe të pranohen vetëm në kuotat e parapara për ta Kandidatë jokosovarë konsiderohen ata kandidatë që e kanë mbaruar shkollimin e mesëm jashtë Kosovës dhe me rastin e paraqitjes në konkurs duhet t i kenë të nostrifikuara dokumentet e shkollimit Njohja nostrifikimi e diplomave bëhet në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Secili kandidatë mund të konkurrojë vetëm në një Fakultet departament apo drejtim Kandidatët që refuzohen mund t i paraqesin ankesë Këshillit të Fakultetit të njëjtën ditë kur janë njoftuar për rezultatet e provimit pranues Pas këtij afati ankesat nuk do të pranohen Këshilli merr vendim për ankesën ditën e nesërme Më shumë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-shpall-konkurs.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Përmirësim dhe plotësim i Konkursit 02 korrik 12 00 Përmirësim dhe plotësim i Konkursit për zgjedhjen e personelit akademik të Universitetit të Prishtinës të shpallur me datën 18 qershor 2011 Për m ë shum ë shkarkoni dokumentin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-dhe-plotesim-i-Konkursit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Fillon aplikimi për bursa në kuadër të partneritetit me DAAD dhe Paktin e Stabilitetit të Evropës Juglindore 30 qershor 12 00 Aplikoni për burse në kuadër të kornizës Zhvillimi i Ri Akademik në Evropën Juglindore me programin e ofruar International Masters and Postgraduate Programme in Materials Science and Catalysis Për me shumë informacione ju lutem klikoni në linqet m ë posht ë Application English Application English Academic Staff Equipment Books for SOE Application English Students Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Fillon-aplikimi-per-bursa-ne-kuader-te-partneritet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  learn more about the program and apply PROGRAM DESCRIPTION The Junior Faculty Development Program provides university instructors with a semester long opportunity to expand their knowledge and expertise in their academic field by attending classes and working with faculty members at universities in the United States Individuals may apply for fields in the humanities and social sciences The competition is open to citizens from Albania Armenia Azerbaijan Bosnia and Herzegovina Croatia Georgia Kazakhstan Kosovo Kyrgyzstan Macedonia Montenegro Serbia Tajikistan Turkmenistan and Uzbekistan To qualify for a JFDP Fellowship an applicant must hold a university degree be currently teaching at an institution of higher education have at least two years of teaching experience at an institution of higher education and have a mastery of the English language The primary and distinct goal of the JFDP is to provide university instructors with opportunities to engage in curriculum development and explore alternative teaching methodologies expand their knowledge in their fields of study and gather new teaching materials and resources Participants in the JFDP are also encouraged to forge relationships between U S universities and their home universities in order to support ongoing contact and collaboration JFDP Fellows work closely with faculty mentors from host universities in the United States to develop their knowledge in their fields of study gather new academic materials and resources garner new educational perspectives and enlighten U S faculty and students on education and life in their home countries Throughout their stay in the United States JFDP Fellows observe and listen to courses attend academic conferences and may be invited to teach or co teach classes at a U S university Fellows do not earn academic degrees credits or transcripts through the JFDP and must return to their home countries after completing the program Each JFDP Fellow will spend a total of five 5 months January May 2012 in the United States American Councils is responsible for placing Fellows at U S host universities and for providing logistical support for the Fellows throughout their stay in the United States The JFDP Fellowship provides round trip international and domestic transportation medical insurance monthly stipends and a professional development fund In addition ECA and American Councils sponsor events and activities for JFDP alumni after they return to their home countries Additional information including the 2011 2012 calendar academic field descriptions a list of frequently asked questions and information about past program participants and host institutions can be found at the JFDP website http www jfdp org TO APPLY In anticipation of the 2011 2012 recruitment season the JFDP application may now be downloaded as a print version at the JFDP website www jfdp org The downloaded print version of the application must be submitted to an American Councils office by the noted deadline to be eligible for the competition for applicants in Croatia to the IRO in Zagreb for applicants in Uzbekistan to the U S Embassy in Tashkent For questions about the program or application process write to JFDP americancouncils

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Aplikoni-ne-programin-JFDP-permes-American-Council.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  fillimit të Aplikimit real të Maturantëve ky Link do të jetë Test dhe kërkojmë nga ju që mundesisht ta shpërndani sa më shumë këtë Link tek të afërmit tuaj maturantët që keni njohuri se kan planifikuar të aplikojnë në UP për t u regjistruar ashtu që të kenë mundësi të ushtrojnë praktikojnë mënyrën e aplikimit dhe të kenë njohuri të mjaftueshme për procedurat e aplikimit Sa më shumë të dhëna test që na arrijnë në Bazën e të dhënave përmes Aplikimit Test na lehtësohet edhe mbajtja e trajnimeve Anëtarëve të komisioneve që do të jenë të anagzhuar nëpër Fakultete në procesin e regjistrimit të studentëve Me shumë kënaqësi presim nëse keni ndonjë sygjerim nga ana juaj për avancimin e këtij aplikacioni për aplikim Online të Maturantëve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Softueri-per-Aplikim-Online-per-Maturantet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Përparësi do të kenë kandidatët me përvojë në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës Përshkrimi i vendit të punës Verifikon dhe raporton listat e vijueshmërisë dhe përformancës së studentëve Furnizon profesorët me materiale të leximit Furnizon klasët me orar Distribuon dhe verifikon materialet për lexim të studentëve dhe profesorëve Asiston në promovimin e kurseve forumeve publike dhe aktivitetet tjera të UNVP së Përcjellë informata relevante për studentët dhe profesorët e UNVP së I asiston zyrtarit të projektit Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në shtypin e përditshëm Në zbatim të nenit 11 pika 2 të Ligjit për Shërbyesit Civilë të Republikës së Kosovës ftohen që të konkurrojnë edhe kandidatët nga komunitetet minoritare në Kosovë Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Rektoratin Universitetit të Prishtinës Rr Nëna Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës zyra nr 16 Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervista me kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-UVNP.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në MPJ në Vjenë Austri 26 maj 12 00 Ftohen studentët dhe stafi akademik i Universitetit të Prishtinës të marrin pjesë në ligjëratën e personalitetit austriak Dr Gerhard Jangl i cili aktualisht është Drejtor në Divizionin e Sigurisë në Ministrinë e Punëve të Jashtme në Vjenë Austri Tema origjinale në gjuhën angleze do të jetë Human needs the market and the crisis some thoughts from an Austrian perspective Ligjërata do të organizohet në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Ekonomik në ora 10 00 Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/LIgjerate-nga-Dr--Gerhard-Jangl,-Drejtor-ne-Divizi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  listed countries are invited to submit their applications through the specific on line procedure available on the website of the Italian Ministry for Foreign Affairs from 12 May to 12 June 2011 http borseonline esteri it borseonline it index asp IMPORTANT NOTICE To apply for the above mentioned scholarships interested candidates MUST submit the relevant form through the specific online procedure which is being open until 12 June 2011 ONLY Three grantees will be selected for each of the Countries listed above For information on the Diploma in Advanced European Studies see our website http www europeancollege it dase index php IDL 2 IDA 3 or contact the Secretariat of the European College of Parma Foundation info colleuparma org tel 39 0521 207525 HOW TO APPLY for the above scholarships To apply interested candidates must follow this procedure 1 Open the web page http borseonline esteri it borseonline it index asp 2 Register through the relevant procedure Registrati qui bottom left side of the page 3 After having registered and thus created your account log on the system and access the online form 4 After selecting the language for viewing the form the candidate must first of all select the item Collegio Europeo di Parma DASE from the menu then fill out the form complete the procedure and duly submit it within the Ministry s online system before the deadline of 12 June 2011 Please find further information on our website under the Scholarship page http www europeancollege it dase index php IDL 2 IDA 3 seq 8 IDObj 22 If necessary candidates can ask for assistance by e mail to the competent Italian Diplomatic Representation and or Istituto Italiano di Cultura Once you have made sure that you have duly and correctly submitted your application via the Ministry s online system we would be thankful if you could send you r updated CV in English to this e mail address apply colleuparma org Feel free to contact us for any further information on the course and thank y ou in advance for your cooperation in spreading this message over to potentially interested graduates Sincerely DAES Secretariat BROCHURE DASE 2010 2011 For more information www europeancollege it info colleuparma org EUROPEAN COLLEGE OF PARMA FOUNDATION Borgo R Tanzi 38 B 43125 Parma ITALY Tel 39 0 521 207525 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ministria-e-Puneve-te-Jashtme-e-Italise-ofron-burs.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive