archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe Tweet Share This Page ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Cilesia/Ngjarje-dhe-aktivitete.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe CURRICULUM VITAE Anglisht CURRICULUM VITAE Shqip Formular për SYLLABUS të Lëndës Tweet Share This Page ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Cilesia/Dokumente.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe Tweet Share This Page ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Cilesia/Linqe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Erasmus Application Call 2016 Erasmus Programme Guide JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Quota Scholarship Programme Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2015 Projektet IPA Ministria e Arsimit EUA European commission Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës Zyra për marrëdhënie me jashtë Projektet ndërkombëtare në të cilat Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina është përfitues Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina me qëllim të krijimit të mundësive më të mëdha për studentët dhe stafin akademik është duke i kushtuar përparësi të madhe intensifikimit të bashkëpunimit ndërkombëtar aktiviteteve të karakterit ndërkombëtar si dhe iniciativave të lidhjes së marrëveshjeve të bashkëpunimit për shkëmbimin e studentëve dhe të stafit akademik pjesëmarrjes intensive në programet e Bashkimit Evropian si dhe bashkëpunimit me institucionet e shteteve evropiane dhe më gjerë Si rëzultat i kësaj Zyra për Marrëdhënie më Jashtë ka përmbledhur një listë të plotë më të gjitha programet të karakterit ndërkombëtar në të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Gent University Belgjikë 09 shkurt 10 42 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Ghent University Belgjikë në kuadër të programit Erasmus Credit Mobility të Komisionit Europian Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Nysa University Poloni 19 nëntor 05 50 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Nysa University Poloni në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitetit përfshijnë Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Middle East Technical University Turqi 18 nëntor 02 24 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Middle East Technical University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llojet e mobilitet Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus në Anadolu University Turqi 12 nëntor 10 59 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Anadolu University Turqi në kuadër të programit Erasmus Mobility të Komisionit Europian Llo 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Erasmus--.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bordet Industriale Njësia për mbështetjen e projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Competence UP Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Erasmus Application Call 2016 Erasmus Programme Guide JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Quota Scholarship Programme Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2015 Projektet IPA Ministria e Arsimit EUA European commission Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni pr edu LIDHJET Fakulteti Filozofik Fakulteti

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Tempus.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Penta Basileus V SIGMA ERAWEB Ditë informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA SIGMA dhe Eraweb 13 janar 10 09 Me 15 Janar 2015 Ora 11 00 12 30 Vendi Amfiteatri i vogël në Fakultetin Juridik Mbahet Dita Informuese për Bursa në programet JoinEU SEE Penta SIGMA dhe Eraweb JoinEU SEE PENTA SIGMA dhe Erawe Fillon aplikimi për bursa edhe në programin Eraweb 06 janar 10 20 Ju njoftojm që edhe programi ERAWEB pjesë e programit Erasmus Mundus ka hapur thirrjet për aplikim për bursa në shkencat mjekësore Eraweb është një progam që mundëson shkëmbime ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 unive U mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU SEE PENTA 04 dhjetor 11 36 Sot më 04 dhjetor nga ora 11 00 12 30 në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare u mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU SEE PENTA që u organizua nga Universiteti i Prishtinës përkatësisht nga zyra për marrëdhënie me jashtë Njoftim 26 dhjetor 12 00 Në kuadër të programit Erasmus Mundus ju njoftojmë se për lëndët që i përzgjidhni dhe të cilat do t i ndiqni në universitetet partnere të BE së mund të konsultoheni me koordinatorët për zhvillim akademik në të gjitha njësitë akademike të UP së Në 1 2 3 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  projekteve hulumtuese Projektet hulumtuese Dokumente në fushën e kërkimeve shkencore Ngjarje dhe aktivitete kërkimore shkencore Qasje ne burime elektronike Revista Shkencore Rregulloret Linqe Zhvillimi i Cilësisë Sigurimi i Cilësisë Zhvillimi i Kurrikulave Ngjarje dhe aktivitete Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Erasmus Application Call 2016 Erasmus Programme Guide JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Quota Scholarship Programme Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2015 Projektet IPA Ministria e Arsimit EUA European commission Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës Bursa per talente nga Universiteti i Groningenit Kosovo Amrican Education Fund Graduate Fellowship Program Tweet Share This Page Tweets by Rektorati ADRESA Rektorati Rr George Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës Tel 381 38 244 183 244 186 Fax 381 38 244 187 E mail rektorati uni pr edu web http uni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Marredheniet_me_Jashte/Bursa-studimi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive