archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  11 58 Fondacioni Konrad Adenauer jap bursa për studentë dhe të diplomuar me arritje të jashtëzakonshme akademike dhe angazhime të shquara politike apo sociale Programi i bursave është në kërkim të studentëve të talentuar politikisht të interesuara dhe aktiv n Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës dhe Bechtel Enka 16 mars 10 51 Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina përkatësisht Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës dhe kompanisë Bechtel Enka është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi e cila ka pwr SHËNOHET 7 MARSI DITA E MËSUESIT 06 mars 03 05 Me rastin e 7 Marsit në Fakultetin e Edukimit të Universitetit Hasan Prishtina të Prishtinës u organizua një program festiv për Ditën e Mësuesit Programin e hapi dekani i Fakultetit të Edukimit Prof dr Ethem Çeku i cili foli për sakrif 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=22 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mund të formohet edhe me më pak studentë Regjistrimi i studentëve të pranuar në vitin e parë bëhet në Administratën Qendrore të Universitetit sipas orarit të përcaktuar me këtë konkurs AFATET E KONKURSIT Për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve oraret do të jenë si në vijim 1 Paraqitja e dokumenteve zgjatë prej datës 08 7 2015 deri më 16 7 2015 në ora 16 00 dokumentet do të pranohen çdo ditë me përjashtim të dielave 2 Ditën e parë të konkursit me datë 08 7 2015 aplikimi online do të funksionalizohet nga ora 10 00 ndërsa pranimi i dokumentacionit në njësitë akademike do të fillojë nga ora 13 00 Me rastin e paraqitjes kandidatët duhet t i sjellin këto dokumente Certifikatën e lindjes origjinal Dëftesat e të gjitha klasave të shkollës së mesme origjinal ose të noterizuara Diplomën e kryerjes së shkollës së mesme ose dëftesën e maturës nëse ka pasur provim të maturës origjinal ose të noterizuar Kopjen e letërnjoftimit Fletëparaqitja e plotësuar shkarkohet gjatë aplikimit online nga interneti Vegza Linku për konkurrim online përmes Internetit është http apliko uni pr edu Pagesën prej 2 5 Euro Forma e pagesës shkarkohet dhe shtypet nga ueb faqja e Universitetit të Prishtinës ndërsa pagesa bëhet në bankë Vendimin mbi njohjen e shkollimit jashtë vendit Njoftimet dhe oraret për vendin ku do të mbahen provimet pranuese mund të merren në fakultetet përkatëse si dhe në ueb faqet e këtyre fakulteteve Datat e mbajtjes së provimeve pranuese në fakultetet e ndryshme janë të shpallura në vijim 3 Provimi pranues do të mbahet më 20 7 2015 dhe 21 7 2015 sipas orarit si në vijim 1 Fakulteti Filozofik 20 7 2015 në ora 9 00 2 Fakulteti i SHMN 20 7 2015 në ora 9 00 3 Fakulteti i Filologjisë 20 7 2015 në ora 9 00 4 Fakulteti i Juridik 20 7 2015 në ora 9 00 5 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 20 7 2015 në ora 9 00 6 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike 20 7 2015 në ora 11 00 7 Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike 20 7 2015 në ora 11 00 8 Fakulteti i Arteve të Bukura 20 7 2015 në ora 9 00 9 Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinës 20 7 2015 në ora 9 00 10 Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit 20 7 2015 në ora 9 00 11 Fakulteti i Edukimit 20 7 2015 në ora 9 00 12 FSHA Ferizaj 20 7 2015 në ora 9 00 13 Fakulteti Ekonomik 21 7 2015 në ora 9 00 14 Fakulteti i Mjekësisë 21 7 2015 në ora 9 00 Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet ta posedojnë letërnjoftimin pa të cilën nuk mund t i nënshtrohen provimit pranues Në kohën e mbajtjes së provimit pranues ndalohet përdorimi i telefonave celularë 3 Shpallja e rezultateve të provimit pranues do të bëhet më së voni deri më 23 7 2015 në fakultetet përkatëse si dhe në ueb faqen e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-pranimin-e-studenteve-ne-vitin-e-pare-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mundësi të barabarta për të gjithë në pajtim me vlerat e lirisë dhe të demokracisë Përcaktimi i juaj për të ardhur në Universitetin e Prishtinës më bën të ndjehem përgjegjës që të gjithë t ia dalim së bashku ta përmbyllim me sukses projektin e universitetit veror Ju dëshiroj punë të mbarë dhe qëndrim të këndshëm në vendin tonë Këtë vit UVP mbledhë pothuaj 300 studentë nga vendi dhe nga bota dhe dymbëdhjetë profesorë ndërkombëtarë nga SHBA Anglia Franca Polonia Bullgaria Maqedonia Shqipëria dhe Bosnja dhe Hercegovina që do të bashkë ligjërojnë me po aq profesorë nga vendi Studentët vijnë nga vendet e rajonit si Shqipëria Bosnja dhe Hercegovina Maqedonia dhe nga mbarë bota Anglia Brazili Danimarka Finlanda Gana Greqia Holanda Norvegjia Polonia Rumunia Rusia Serbia Spanja Suedia dhe Turqia Ata do të ndjekin kurse nga disiplina të ndryshme që do të trajtojnë tema aktuale si demokratizimi dhe integrimet evropiane ndërmarrësia dhe zhvillimi ekonomik financat dhe bankat evropiane ekonometria përkthimologjia e Drejta Ndërkombëtar politika e jashtme e SHBA së jeta në Dardaninë e lashtë e te tjera dhe do të përcjellin debate me figura të shquara publike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Edicioni-i-15-te-i-Universitetit-Veror-te-Pr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  will publicize the call for applications for the 2016 Master s Degree Program scholarships of the Transformational Leadership Program Scholarships and Partnerships The event will bring together TLP SP partners and stakeholders including USAID University of Prishtina and Ministry of Education Science and Technology as well as prospective scholarship applicants for the Master s Degree Programs It will serve as an informative session where prospective Master s candidates will have the possibility to ask questions and get first hand information The Transformational Leadership Program Scholarships and Partnerships TLP SP has full scholarships on offer for Kosovo citizens wishing to pursue master level studies in the U S TLP SP is implemented in partnership with World Learning United States Agency for International Development USAID and the Ministry of Education Science and Technology For more information on the program please visit www usaid tlp sp org Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Call-for-Applications-for-the-2016-Master%E2%80%99s-Degree.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pagesa e semestrit për vitin akademik 2014 2015 njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina se ka shqyrtuar të gjitha ankesat që janë parashtruar këtij komisioni dhe ka marrë vendim se për studenti që i ka plotësuar kriteret e parapara sipas konkursit të lirohen nga pagesa e semestrave për vitin akademik 2014 15 Studentët e liruar në bazë të këtij vendimi duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës për të bërë kërkesë për kthimin e mjeteve të paguar për semestër Mungojnë ankesat e Fakultetit të Edukimit që do te shpallen edhe ato nderkohë Fakulteti i Arteve FEFS FSHMN Fakulteti Ekonomik Gjilan Fakulteti Ekonomik Prishtine Fakulteti i Filologjise Fakulteti i Filolozofik Fakulteti i Mjeksise FIM FIEK FNA Fakulteti i Bujqësisë Fakulteti i Edukimit Fakulteti Juridik FSHA Ferizaj Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-per-studentet-e-Universitetit-te-Prishtine.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  05 Këshilli Drejtues i UP së në mbledhjen e mbajtur me datë 23 02 2015 mori vendim për publikim të njoftimit për lirim nga pagesa e semestrave për studentët e UP së për vitin akademik 2014 2015 sipas kategorive si në vijim 1 Studentët e tri U realizua vizita studimore në Universitetin e Edinburgut Skoci 24 shkurt 04 53 Në kuadër të Projektit Tempus Mbështetje ndërkombëtarizimit të Sistemit të Arsimit të Lartë në Kosovë përmes themelimit të Unionit të Studentëve të Kosovës z Esat Kelmendi Sekretar i Përgjithshëm Prof But Dedaj Profesor në Fakultetin E Universiteti i Prishtinës është i përkushtuar në ngritjen e cilësisë së studimeve 24 shkurt 02 15 Është obligim i tërë komunitetit tonë profesorëve studentëve dhe stafit që të kujdesemi që diplomat UP së të shënojnë ngritje në vlerë E kjo nuk do të jet e mundur nëse funksionimi i UP së ç rregullohet për çfarëdo arsye Duke e pa 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=23 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vendimin e Senatit për shpalljen e zgjedhjeve për zgjedhjen e pesë 5 anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP së nga radhët e personelit akademik të UP së 11 qershor 08 32 Senati i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e datës 1 6 2015 bazuar në nenin 19 pika 1 të statuti dhe të nenit 17 24 të Rregullores së punes së Senatit nr 1 131 të datës 1 6 2015 merr vendim shkarko vendimin Shkarko Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendimin-e-Senatit-per-shpalljen-e-zgjedhjeve-per-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Arteve të Bukura të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Kësaj radhe mysafir në manifestim ishte edhe Kolegji universitar AAB Fakulteti i Arteve Dekani nikoqir Adem Rusinovci para të pranishmëve në hapjen e kësaj ekspozite tha se duhet të ndjehen krenarë si pedagogë të studentëve të cilët kanë arritur aq shumë Të ju them të drejtën duke parë urën që po e merr vetën po i shohë kolegët e mi duke u plakur më shumë por kjo më me bënë të ndihem mirë pasi që po vije një gjeneratë që po na befason edhe neve dhe është në të mirë të Fakultetit të Arteve tha ndër të tjera dekani i Fakultetit të Arteve të Bukura të Universitetit të Prishtinës Adem Rusinovci Gjithashtu edhe prorektorja i Universitetit të Prishtinës Eda Vula pati lëvdata për manifestimin në fjalë dhe për punimet e studentëve artistë Në manifestim të pranishmëve iu drejtuan edhe profesori Artan Peqini nga Universiteti i Arteve në Tiranë dhe profesori Myftar Mehmeti nga Fakulteti i Arteve të Universitetit Shtetërorë të Tetovës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mbahet-manifestimi-tradicional---Ura-ne-Tre-Harqe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive