archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dy ditore do të mbahet me 12 dhe 13 maj në Prishtinë Punëtoria është e udhëhequr nga David Hayward ekspert ndërkombëtar në fushën e Medies dhe të Drejtave të Fëmijës organizuar nga Departamenti i Gazetarisë të Fakultetit Filologjik Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina dhe organizata Save the Children Përgjatë dy ditëve gazetarë studentë dhe profesorë të departamenteve të gazetarisë private dhe publike do t i kontribuojnë diskutimit dhe do të hartohet një material që do të paraqes në mënyrë specifike se si fëmijët duhen të portretizohen I njëjti material do të përdoret dhe bëhet pjesë integrale e lëndës Etika në Medie në Departamentin e Gazetarisë të Fakultetit Filologjik Universiteti i Prishtinës Punëtoria ka për qëllim përkrahjen në krijimin e një trashëgimie të fuqishme në portretizimin etik të fëmijëve në medie duke ofruar këtë fillimisht tek studentët që në të ardhmen do të jenë pjesë e botës së medies Gjithashtu duke i dhënë pjesëmarrësve aftësitë dhe njohuritë mbi portretizimin etik të fëmijëve në media ajo do të lejojë shpërndarjen më të madhe dhe tek një audiencë shumë më e gjerë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Portretizimi-etik-i-femijeve-ne-medie--Si-duhet-te.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  07 53 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina ka shënuar 45 vjetorin e themelimit përmes një mbledhje solemne të Senatit në të cilën përpos senatorëve ishin prezent edhe Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Këshilli Drejtues i UP së dh Faculty of Economics University of Ljubljana partner in Erasmus Mundus Western Balkan projects 07 shkurt 09 47 We are very pleased to announce that the Faculty of Economics University of Ljubljana is one of the EU partner universities in Erasmus Mundus GreenTech Bursa studimi për nivelin Master nga Qeveria e Hungarisë 07 shkurt 09 42 Mundësi për vazhdimin e studimeve master në gjuhën angleze në Hungari për vitin akademik 2015 2016 në këto universitete partnere Kaposvár University University of Pannonia Georgikon Faculty Szent István University Faculty of Economics and Social Scien 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=24 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për punëtorët e Administratës së Universitetit të Prishtinës UP 2 Rektori prorektori dhe sekretari i përgjithshëm të angazhohen për realizimin e pikës 1 të dërgohet një shkresë zyrtare Ministrisë së Financave Ministrisë së Administratës Publike dhe Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë 3 Këshilli Drejtues do të vendosë për miratim të Kontratës Kolektive pas heqjes së masës së pezullimit të Kontratës së Përgjithshme Kolektive nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale Në ndërkohë do të punohet në vlerësimin e provizioneve që dalin nga Kontrata Kolektive e propozuar për miratim Këshilli Drejtues ka formuar komisionin që do të merret me vlerësimin e provizioneve të Kontratës Kolektive në këtë përbërje dy anëtarë nga KD dy anëtarë nga Menaxhmenti i UP së dhe një anëtar nga SUSHK u Këshilli Drejtues 7 5 2015 Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Arrihet-marreveshje-mes-Keshillit-Drejtues-te-Univ.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  përmes Programit të Lidershipit Transformues TLP program i World Learning Partneriteti më i madh i USAID në fushën e arsimit të lartë në evropë do të lidhë fakultetet e UP së me partnerët si Universiteti Shtetëror i Arizonas Universiteti i Indianas Kolegji Dartmouth dhe Universiteti i Minesotas Ky bashkëpunim do të mundësoj shkëmbimin e stafit akademik dhe studentëve si dhe rrjedhjen e ideve dhe praktikave më të mira në mes të universiteteve Partneriteti katër vjeçar do të ngritë cilësinë e studimeve për studentët e Universitetit më të madh publik duke e shndërruar UP në në model për të gjitha institucionet e arsimit të lartë në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Lansohet-partneriteti-i-UP-se-permes-programit-te-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  in their assignments whilst at ECMI Kosovo Some of the regular duties of interns include but are not limited to the following Conducting research on minority issues in Kosovo Contributing to drafting editing proofreading and formatting publications and materials developed by ECMI Kosovo Monitoring news and developments related to minority issues in Kosovo Contributing to drafting and compiling ECMI Kosovo s monthly newsletter Attending and reporting on ECMI Kosovo s conferences workshops and other events Contributing to the ongoing operations of ECMI Kosovo implementation of project activities and development of new projects Fulfilling other tasks as needed Internship positions are unpaid ECMI Kosovo is not in the position to cover travel or any other costs related to the internship Interns Profile Students or recent graduates in human rights international relations political science conflict studies or other relevant areas Demonstrable affinity to human rights minority rights and gender issues Excellent editing writing and research skills in English Good interpersonal and communication skills Strong organizational skills ability to multi task and work under time pressure Motivation positive work attitude professionalism and reliability Practical experience working in relevant areas is an asset Knowledge and understanding of Kosovo and the Western Balkans is an asset Knowledge of Albanian and or Serbian is an asset Internship Periods Internship applications are accepted on a rolling basis but applicants are required to specify their availability preferred time period in their applications Internships usually last for three to four months and are generally allocated around academic terms ECMI Kosovo may occasionally advertise specific internship opportunities to support particular areas of work e g Communications Internships Such opportunities will be advertised on ECMI Kosovo s website Application Procedure In order to apply for an internship at ECMI Kosovo please send the following documents to info ecmikosovo org Curriculum Vitae CV Covering Letter specifying inter alia your relevant qualifications for this specific position your motivation to work on minority issues at ECMI Kosovo in Pristina or Mitrovica North Short unedited writing sample e g an essay or research paper in English 2 5 pages preferably on a relevant topic Contact information for 2 references A complete Application Form available here All documents must be submitted in English preferably in pdf format Please use Internship application Period from month to month and location Pristina or North Mitrovica as the subject line of your e mail Kindly not that only complete applications will be reviewed and only shortlisted candidates will be contacted Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/ECMI-Kosovo-Internship-Programme.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të projektit Ndërto ura jo mure Roli i Universiteteve në Ndërtimin e Paqes të Komitetit Norvegjez të Helsinkit financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Norvegjisë në të cilin partner është edhe Universiteti i Prishtinës Hasan Prishti ERAWEB Erasmus Mundus ofron bursa për studime në Mjekësi 23 janar 04 41 Programi ERAWEB pjesë e programit Erasmus Mundus ka hapur thirrjet për aplikim për bursa në shkencat mjekësore Eraweb është progam që mundëson shkëmbime ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 universiteve të shteteve të U Prof Asoc Dr Gjyljeta Mushkolaj emërohet U D i Dekanit të Fakultetit Juridik 22 janar 10 14 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Prof Dr Ramadan Zejnullahu duke u bazuar në Kompetencat e tij të përcaktuara në Statutin e Universitetit të Prishtinës ka emëruar Prof Asoc Dr Gjyljeta Mushkolaj U D të Dekanit të 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=25 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  In the Program Guidelines you find a list of all programs offered e g l Exhibition Abroad Support Program l Support Program for Translation and Publication on Japan l Japanese Language Program for Specialists in Cultural and Academic Fields l Japanese Studies Fellowship Program l Grant Program for Intellectual Exchange Conferences and others The application forms are available for download on the above mentioned website if you click on Program list Attached we also forward you the application forms and instructions for the Fellowship program for Intellectual Exchange Please advise them that the application deadline is in principal December 1 2011 Note The applications should arrive at the Japanese Embassy in Austria by the deadline But since there are different deadlines for some programs they should carefully read through the guidelines and application instructions For more information please on the links below Program Guideline Application Instructions Application Form Reference Form Letter of Affiliation Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Fondacioni-Japonez-ofron-programe-ne-fusha-te-ndry.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e këtyre kandidatëve për pranim në studimet master deri në numrin e përcaktuar sipas këtij konkursi bëhet sipas ranglistës prioritare të notës mesatare të arritur gjatë studimeve Në rast kur numri i kandidatëve është më i vogël se numri i paraparë me konkurs atëherë mund të pranohen edhe kandidatë me notë mesatare më të ulët se 7 50 por ata do t i nënshtrohen provimit pranues Kriteret dhe kushtet e provimit pranues i përcaktojnë fakultetet Kandidatët të cilët nuk janë pranuar në vitin e parë të studimeve postdiplomike master mund të ankohen kundër vendimit brenda tri ditëve të punës pas shpalljes së rezultateve të zgjedhjes Vendimi përfundimtar rreth ankesës merret nga komisioni 5 anëtaresh kryesuar nga prorektori për çështje akademike dhe me anëtarë të tjerë të emëruar nga rektori Për më shumë shkarkoni dokumentin këtu KORRIGJIM KONKURSI Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-studime-Master.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive