archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Ofrohen kurse intensive të gjuhës gjermane nëUniversitetin Heidelberg 21 tetor 12 00 Ofrohen kurse intensive të gjuhës gjermane në Universitetin Heidelberg Për informata më të hollësishme klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ofrohen-kurse-intensive-te-gjuhes-gjermane-neUnive.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Konkurs për aplikim në Universitetin Albstadt Sigmaringen në Gjermani 17 tetor 12 00 Universiteti Albstadt Sigmaringen në Gjermani shpall konkurs për pranimin e studentëve nga Kosova Kushtet e pranimit i gjeni këtu http www hs albsig de studium auslandsamt Seiten Incomingstudents eng aspx Data e fundit për aplikim është 15 nëntor 2011 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-peraplikim-ne-Universitetin-Albstadt-Sigma.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Universiteti i Zagrebit ofron bursa të nivelit të doktoratës për studentët e Fakultetit të Filozofisë Dega Shkenca Politike Politika Krahasimtare Informata më të hollësishme gjeni Ligjëratë nga fusha e kardiologjisë 10 janar 12 00 Të premten më 13 1 2012 në orën 13 00 në Sallën e Telemjekësisë në QKUK do të mbahet një ligjëratë nga fusha e kardiologjisë me ligjërues profesorin e mirënjohur shqiptar me renome ndërkombëtare prof Adnan Kastrati nga Deutche HerzZentrum Munic Prishtina International Summer University 16 dhjetor 12 00 Prishtina International Summer University will be held in Prishtina from 8th 20th July 2012 gathering more than 45 professors from all around the world giving lectures in the fields of law economics social sciences natural sciences engineering 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=162 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Bolonjës ka themeluar edhe Qendrën për Mësim Tërëjetësor e cila synon rritjen e kapaciteteve për të vepruar në gjuhë të ndryshme në kontekst profesional dhe industrial Themelimi i kësaj Qendre me një fokus të fortë në arsimin ndërkombëtar do të rrisë kapacitetin e qytetarëve të Kosovës për të konkurruar në ekonominë botërore Për më shumë informata ju ftojmë që të merrni pjesë në ditën informative me rastin e hapjes solemne të Qendrës për Mësim Tërëjetësor në Universitetin e Prishtinës të premten më 16 dhjetor duke filluar nga ora 13 00 në Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Qendra-per-MesimTerejetesor.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi NJOFTIM 14 dhjetor 12 00 Zyra për Marrëdhënie me Jashtë e Universitetit të Prishtinës organizon ditë informative mbi projektet Erasmus Mundus 2 Partnerships financuar nga Komisioni Evropian që ndajnë bursa për studentët dhe stafin akademik të Universitetit të Prishtinës në të gjitha nivelet e studimit Dita informative do të mbahet në Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë më 22 12 2011 E Enjte në ora14 00 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/NJOFTIM-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  online org kite American Councils is currently accepting applications for US Based Professional development courses Application for U S Based Professional Development Courses Deadline December 12 2011 Please complete and submit this application by December 12 2011 to be considered for a U S Based professional development course U S based professional development courses will take place during the summer of 2012 The application is available at www kaef online org kite in English If you cannot access the website e mail Gjeni Shporta at kite americancouncilssee org to request a US Based training application Submission Instructions Applications for KITE trainings will be accepted via e mail or mail Please submit applications to Gjeni Shporta Program Officer American Councils for International Education 1 Via email to kite americancouncilssee org OR 2 Via mail to American Councils Prishtina Str Fehmi Agani 46 3 10000 Prishtina Kosovo Phone 381 38 226 255 If you have any questions please contact Gjeni Shporta at kite americancouncilssee org Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Kosovo-Improvement-Through-Education-%28KITE%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Bursa nga Republika e Çekisë 25 nëntor 12 00 Për vitin akademik 2012 2013 do të jepen dy bursa për studentët nga Republika e Kosovës për programet e studimeve master në fushën e ekonomisë informatikës dhe të bujqësisë Për më shumë shkoarkoni dokumentin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Bursa-nga-Republika-e-Cekise.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e studentëve në studimet e doktoratës Univers Vendimet e Komisionit për lirim nga pagesa e smestrit sipas ankesave të studentëve 05 mars 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 27 02 2012 duke shqyrtuar ankesat e studentëve mori këtë Universiteti i Mjekësisë në Graz ofron bursa 21 shkurt 12 00 Universiteti i Mjekësisë në Graz Austri ofron bursa për doktoratë në Mjekësi Molekulare Për informata më të hollësishme Ngjarje Kulturore Japoneze 14 shkurt 12 00 Ambasada e Japonisë në Austri në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar të Kosovës organizon shfaqje tradicionale japoneze me pjesëmarrës Ansamblin Japonez WARIKI të cilët do të interpretojnë vargje me instrumente me tela Shamisen Koto W 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=159 (2016-02-16)
  Open archived version from archive