archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  jetë i Vende të lira pune në UP 01 shkurt 12 00 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës UP 1 Drejtor i zyrës për zhvillim akademik 1 punonjës 2 Koordinator i qendrës së gjuhëve në UP 1 punonjës 3 Universiteti Gjovik në Norvegji ofron bursa për studentët e FNA së Drejtimi i Gjeodezisë 26 janar 12 00 Universiteti Gjovik në Norvegji ofron bursa për studentë të Fakulteti të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Drejtimi i Gjeodezisë Vendimet e Komisionit për lirim nga pagesa e semestrit 20 janar 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 16 1 2012 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e smestrit për vitin akademik 2011 2012 Për më shumë 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=160 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit të Prishtinës Universiteti i Graz it ofron bursa për studentë të dalluar të Universitetit të Prishtinës 20 janar 12 00 Qeveria e Provincës Steiermark në bashkëpunim me Universitetin e Graz it ofrojnë bursa për studentë të dalluar t Aplikoni për bursë në kuadër të programit JoinEU SEE 17 janar 12 00 Programi për mobilitet t Programi për Avancimin e Kualifikimit te Mësimdhënësve AKM 17 janar 12 00 Këshilli Drejtues i Programit për Avancimin e Kualifikimit të Mësimdhënësve në bazë të rekomandimeve të Rektoratit të Universitetit të Prishtinës shpallë konkurs intern për plotësimin e nevojave për mësimdhënie në këtë program për vitin akademik 20 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=161 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Përmirësim i Konkursit për zgjedhjen e personelit akademik 23 nëntor 12 00 Përmirësim i Konkursit për zgjedhjen e personelit akademik të Universitetit të Prishtinës të shpallur me datën 15 nëntor 2011 Për më shumë shkarkoni dokumentin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-i-Konkursit-per-zgjedhjen-e-personelit-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës 2 Të jenë studentë të vitit të dytë e më lart 3 Të mos kenë vit të përsëritur të studimeve 4 T i kenë të dhëna të gjitha provimet e vitit paraprak përkatës të studimeve në afatin e shtatorit 5 Të kenë notë mesatare të studimeve më së paku 9 00 nëntë pikë zero Përjashtimisht nga pika 5 e këtij Vendimi studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe të Arkitekturës të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Fakultetit të Xehetarisë dhe Metalurgjisë të Fakultetit të Shkencave Teknike të Aplikuara në Mitrovicë dhe Fakultetit të Shkencave Teknike të Aplikuara në Ferizaj si dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Matematiko Natyrore Departamenti i Matematikës dhe Departamenti i Fizikës mund të konkurrojnë edhe me notë mesatare më të ulët por jo më pak se 8 tetë ndërsa për studentët e Fakultetit të Arteve të mos kenë notë mesatare më pak se 9 50 nëntë pikë pesëdhjetë II Studentët të cilët i plotësojnë kushtet nga pika një I e këtij Vendimi duhet t i paraqesin këto dokumente 1 Certifikatën e vitit të regjistruar akademik 2011 2012 duke cekur a se është student i vitit të dytë e më lart b se i ka dhënë të gjitha provimet e vitit paraprak në afatin e shtatorit c notën mesatare gjatë studimeve dhe d se nuk ka vit të përsëritur gjatë studimeve 2 Certifikatën e provimeve të dhëna me datat e dhënies së provimeve Këshilli do të emërojë komisionin për ndarjen e bursave prej 5 anëtarësh nga Universiteti i Prishtinës Lartësia e bursës do të caktohet varësisht nga buxheti i Universitetit të Prishtinës dhe numrit të studentëve që i plotësojnë kushtet për fitimin e bursës universitare Studentët bursistë do ta gëzojnë këtë të drejtë për vitin akademik 2011 2012 Dokumentet e kompletuara paraqiten në fakultete Afati i paraqitjes zgjat prej datës 12 12 2011 deri më 23 12 2011 Vendimi do të publikohet në tabelat e shpalljeve të fakulteteve në mediat e shkruara si dhe në ueb faqen e Universitetit www uni pr edu Fletëparaqitja për bursë universitare Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-ndarjen-e-bursave-universitare-per-vit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  5 Njëri nga tre ose më shumë studentët e së njëjtës familje të ngushtë që studiojnë në Universitetin e Prishtinës Të gjithë studentët duhet t i paraqesin Kërkesën për lirim nga pagesa e semestrit dhe Vërtetimin e studimeve për vitin akademik 2011 2012 1 Studentët familjet e të cilëve janë në asistencë sociale i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale të ndihmës sociale b Vërtetimin e Qendrës për Punë Sociale për familjen dhe studentin forma shkarkohet nga ueb faqja ose merret në QPS në Komunë c Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të ndihmës sociale d Kopjen e letërnjoftimit të studentit ës e Certifikatën e lindjes së studentit ës 2 Studentët që janë invalidë të luftës ushtarakë apo civilë i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale të pensionit për invalid të luftës apo invalid civil të luftës b Kopjen e letërnjoftimit të studentit ës invalid 3 Studentët që kanë mbetur pa njërin prind si pasojë e luftës i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale për njohjen e statusit të familjes së dëshmorit apo viktimës civile b Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të statusit të familjes së dëshmorit viktimës civile c Kopjen e letërnjoftimit të studentit ës d Certifikatën e lindjes së studentit ës 4 Studentët me aftësi të kufizuara fizike i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale për njohjen e statusit person me aftësi të kufizuara b Kopjen e letërnjoftimit të studentit ës 5 Njëri nga tre ose më shumë studentët e së njëjtës familje të ngushtë që studiojnë në Universitetin e Prishtinës i paraqet a Certifikatat e lindjes së studentëve b Vërtetimet e të gjithë studentëve për regjistrimin në vitin akademik 2011 2012 Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në administratën e fakultetit përkatës Kërkesat dhe dokumentacionin e pranuar fakultetet ia dorëzojnë Komisionit për asistencë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës Me rastin e paraqitjes për lirim nga pagesa e semestrit studentët duhet t i sjellin vetëm dokumentet origjinale Afati i konkurrimit është prej datës 21 11 2011 deri më 9 12 2011 Format e nevojshme për konkurrim gjenden në ueb faqen e Universitetit të Prishtinës www uni pr edu nga e cila mund të nxirren të plotësohen dhe pastaj të vërtetohen nga organet gjegjëse Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-lirim-nga-pagesa-e-semestrit-per-stude.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Përmirësim i konkursit për personel akademik 15 nëntor 12 00 Përmirësim i konkursit për zgjedhjen e personelit akademik të Universitetit të Prishtinës të shpallur me datën 20 prill 2011 Për më shumë shkarkoni dokumentin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-i-konkursit-per-personel-akademik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Ditë informative për profesorët e Universitetit të Prishtinës 11 nëntor 12 00 Ambasada Amerikane organizon një ditë informative për profesorët e Universitetit të Prishtinës e cila do të mbahet të hënën më 14 nëntor prej orës 10 00 nė Amfiteatrin e Fakultetit Filologjik gjegjësisht Salla e Kaltër Announcement for presentation Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Dite-informative-per-profesoret-e-Universitetit-te.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  studimi në Amerikë 10 nëntor 12 00 Qeveria amerikane ofron bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës për studime në universitete amerikane Informata më të hollësishme rreth mundësive dhe kushteve të aplikimit mund të gjeni këtu http www irex org application kosovo undergraduate exchange program kosovo ugrad application Po ashtu ftojmë të gjithë studentët e interesuar që të marrin pjesë në ditën e informimit më 15 nëntor në orën 14 00 në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mundesi-studimi-ne-Amerike.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive