archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendimet e Komisionit për lirim nga pagesa e semestrit 20 janar 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 16 1 2012 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e smestrit për vitin akademik 2011 2012 Për më shumë klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendimet-e-Komisionit-per-lirim-nga-pagesa-e-semes.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Përmirësim dhe plotësim i konkursit për personel akademik 20 janar 12 00 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për zgjedhjen e personelit akademik në fakultetet e Universitetit të Prishtinës Për më shumë klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-dhe-plotesim-i-konkursit-per-personel-a.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  janar 12 00 Qeveria e Provincës Steiermark në bashkëpunim me Universitetin e Graz it ofrojnë bursa për studentë të dalluar të Universitetit të Prishtinës Kjo mundësi bursash ka për qellim shkëmbin e studentëve nga universitetet e Evropës Juglindore në ato të vendeve të BE së Mundësi aplikimi kanë të gjithë studentët e semestrit të shtatë të studimeve Bachelor ose ata të semestrit të dytë në Master Kohëzgjatja e bursës është 4 muaj dhe afati i fundit për aplikim 16 Mars 2012 Informata më të hollësishme mund të gjeni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Graz-it-ofron-bursa-per-studente-te.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në të cilin UP është partner ofron bursa për studime jashtë vendit për studentë të Universitetit të Prishtinës n ë të gjitha nivelet e studimit Projekti JOIN EUSEE ka për qëllim përmbushjen e objektivave të përgjithshme siç janë promovimi i arsimit të lartë evropian për të mbështetur përmirësimin dhe zgjerimin e perspektivave të dijetarëve në karrierë si dhe promovimi i komunikimit ndërkulturor dhe mirëkuptimit përmes bashkëpunimit me vendet partnere në konsorciumin e projektit Afati i aplikimit ka filluar andaj ftohen të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës që të aplikojnë n ë adresën elektronike http www joineusee eu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Aplikoni-per-burse-ne-kuader-te-programit-JoinEU-S.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Programi për Avancimin e Kualifikimit te Mësimdhënësve AKM 17 janar 12 00 Këshilli Drejtues i Programit për Avancimin e Kualifikimit të Mësimdhënësve në bazë të rekomandimeve të Rektoratit të Universitetit të Prishtinës shpallë konkurs intern për plotësimin e nevojave për mësimdhënie në këtë program për vitin akademik 2011 2012 Për më shumë klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Programi-per-Avancimin-e-Kualifikimit-te-Mesimdhen.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mes të popujve dhe shteteve ku kufijtë nuk pengojnë lëvizjen e lirë të qytetarëve mallrave dhe ideve Jemi të vetëdijshëm se Kosova duhet të punojë shumë për të qenë pjesë e një Evrope të bashkuar por edhe Evropa duhet ta ndihmojë Kosovën dhe vendet e tjera të rajonit të integrohen në të Rektori i Universitetit të Prishtinës ritheksoi përkushtimin e UP së që të vazhdojë në kontributin e vet në integrimin evropian të Kosovës përmes implementimin e reformave të kërkuara me procesin e Bolonjës Ai gjithashtu porositi studentët që integrimit të shtetit të Kosovës duhet t i prij integrimi intelektual i shoqërisë sonë pasi dija është viza që hapë të gjitha rrugët e botës Ndërsa me një fjalë rasti të pranishmëve ju drejtua edhe shefi i zyrës së BE së në Kosovë z Samuel Žbogar i cili theksoi rëndësinë e përmirësimit të sistemit arsimor në Kosovë Unë admiroj angazhimin e rektorit z Ramadan Zejnullahu i cili është duke punuar në përmirësimin e cilësisë në Universitetin e Prishtinës Përderisa gjithashtu rikonfirmoi përkrahjen e plotë të tij ndaj rektorit dhe menaxhmentit të UP së Jam i njoftuar se njëri ndër përcaktuesit e cilësisë në UP është edhe angazhimi i stafit akademik në Universitete tjera duke bërë që ata të mos jenë në gjendje të japin kontributin e tyre maksimal në këtë institucion shtoi ai Në emër të Ambasadës së Britanisë së madhe foli ambasadori Ian Cliff i cili përshëndeti angazhimin e ish bursistëve të Bashkimit Evropian në afirmimin e vlerave evropiane dhe kontributin e tyre përmes këtij organizimi Një ndër projektet e dobishme që është realizuar është edhe ai i financimit të të rinjve kosovar të cilët kanë studiuar në vendet evropiane përfshirë edhe Britaninë e Madhe Ata kanë pasur mundësinë të studiojnë atje dhe të pajisen me njohuri të mjaftueshme të cilat i kanë vënë në shërbim të institucioneve të Kosovës pas diplomimit z Demush Shasha i cili në cilësinë e sekretarit të përhershëm të Ministrisë së Integrimeve Evropiane porositi se Bashkimi Evropian duhet të shërbej si mjet për përmirësimin e jetës në Kosovë Sepse integrimi evropian nënkupton përmirësimin e sistemit ekonomik shëndetësor dhe arsimor Shkolla dimërore për integrime evropiane do të vazhdoj punimet nga 19 deri më 23 Janar 2015 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Shkolla-Dimerore-per-Integrime-Evropiane.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  stafit akademik dhe administrativë Qëllimi i kësaj ngjarje ishte që të informohën të gjithë të intersuarit për këto mundësi të studimeve dhe për rëndësinë e këtyre programeve Program SIGMA Agile koordinohet nga Universiteti i Varshavës në Poloni në bashkëpunim me 10 universitete të rajonit dhe 10 universitete nga BE ja Në këtë thirrje për aplikim që do të zgjasë deri më 10 shkurt 2015 përfshinë bursa studimi në nivelet bachelor master doktoratë post doktoratë staf akademik dhe administrativë Ndërsa programi Eraweb është një progam që mundëson shkëmbime ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 universiteve të shteteve të Unionit Evropian i cili u dedikohet vetëm shkencave mjekësore në nivelet bachelor master doktoratë post doktoratë dhe staf akademik Ky program koordinohet nga Erasmus University Medical Center Rotterdam dhe konkursi është i hapur deri më 18 Mars 2015 JoinEU SEE PENTA koordinohet nga Universiteti i Gracit dhe ka hapur thirrjen për aplkim me datën 3 nëntor 2014 dhe do të zgjasë deri më 1 shkurt 2015 ku do të ketë vetëm shkëmbim në studimet e doktoratës post doktoratës dhe lëvizshmërisë së stafit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Zyra-per-marredhenie-me-jashte-e-UP-se-mbajti-dite.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Arkitekturës 12 janar 09 37 Në kuadër të bashkëpunimit të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të UP së dhe Fakultetit të Ndërtimtarisë nga qyteti Leipzig Gjermani do të organizohet një bllok i ligjëratave për studentët e nivelit Master të programit studimor Konstruktiv Ligjëratat nga Prof Dr Lutz Nietner do të fillojnë të Martën më 20 Janar 2015 me fillim prej orës 14 30 dhe do të vazhdojnë deri të premten më 23 Janar 2015 në sallën 501 Ligjëratën mund ta ndjekin edhe të interesuar tjerë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ligjerata-nga-profesoret-e-jashtem-ne-Fakultetin-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive