archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 universiteve të shteteve të Unionit Evropian Hollandë Gjermani Austri Belgjikë dhe Itali Fokusi i ERAWEB është mbi shkencat mjekësore Përmes programit ERAWEB studentët dhe profesionistë të fushave mjekësore mund të përmirësojnë aftësitë e tyre kërkimore në studimin e faktorëve që influencojnë shëndetin e popullatës Konkurrimi për programin ERAWEB është online dhe do të ofrohen bursa studimi në nivlet BA MA PhD Post Doc dhe staf akademik Konkursi do të jetë i hapur nga 6 Janari deri më 18 Mars 2015 Për më shumë informata klikoni në http erasmus westernbalkans eu http erasmus westernbalkans eu files 2011 12 FINAL ERAWEB call for applications 2015 pdf ERAWEB Poster Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Fillon-aplikimi-per-bursa-edhe-ne-programin-Eraweb.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Angelika Viets 01 tetor 12 40 Më 1 tetor rektori i UP së prof dr Ramadan Zejnullahu priti në një takim shkëlqesinë e saj ambasadoren e Gjermanisë në Kosovë znj Angelika Viets si dhe znj Saskia Leuenberget drejtoreshë e Programit për këmbime ndërkombëtare nga Bundestagu gjer Rektori Zejnullahu takoi znj Katharina Ertle nga DAAD ja 30 shtator 01 38 Më datë 30 shtator rektori i UP së prof dr Ramadan Zejnullahu takoi znj Katharina Ertle nga Shërbimi për Këmbim Akademik Gjerman DAAD Me këtë rast znj Ertle i prezantoi programet e bursave të cilat i ofron DAAD ja në nivelin e studimeve bazike Rektori Zejnullahu takoi z Mark Baskin nga World Learning 30 shtator 01 29 Më 30 shtator rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ramadan Zejnullahu u takua me z Mark Baskin udhëheqës i Programit të Transformit të Lidershipit Në këtë takim u diskutua rreth termeve teknike të bashkëpunim 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=31 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Kosovo s Society Economy and Politics through EU Accession 19 23 January 2015 at University of Prishtina 2 ECTS Credits Certificate of attendance Professors and Practitioners from EU and Kosovo Debates workshops interactive lectures Topics covered EU Integration Accession Lobbying EU Policies Europeanization Diversity and Minority Rights Open to undergraduate students from Kosovo and the region NO participation fee required however no accommodation or other assistance is provided for regional students Only 40 students will be accepted Interested to apply Fill in the application form at https docs google com forms d 1H MYUqk0ylgz BLuqZAfV0fW jeN2B8ylGrFeu ecxc viewform Or email us at euws2015 gmail com Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/EU-Winter-School-2015.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  uroj për ndërrimin e Komandës së Përgjithshme Në takim ndër të tjera u diskutua për gjendjen momentale në të cilën zhvillon aktivitetin Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina universiteti më i madh publik i cili është më tërheqësi për të rinjtë e Kosovës dhe institucioni në të cilin është i përqendruar personeli më profesional në vend Përpos aspekteve të infrastrukturës të cilat ishin pjesë e diskutimit u theksuan edhe përpjekjet të cilat po i bën UP ja për të realizuar misionin e vet duke punuar në sigurimin e kushteve më cilësore në procesin e studimeve Ata u njoftuan edhe me strukturën e re të Universitetit pasi ky ishte takimi i parë pas zgjedhjes së menaxhmentit të ri Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-i-Universitetit-te-Prishtines--Hasan-Prish.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ka ndaluar pagesën e rregullt të tyre në UP por nuk ua ka ndryshuar statusin Lidhur me këtë vendim kemi zhvilluar takim me drejtorin e përgjithshëm të QKUK dhe jemi pajtuar të gjejmë një zgjidhje Jemi pajtuar që në një të ardhme të afërt të përcaktohet vendi i punës dhe paga e plotë në QKUK e cila do të jetë në përputhje me gradën shkencore dhe thirrjen akademike të secilit punonjës UP është pajtuar që të marrë përsipër pjesën e pagesës për angazhimin në mësim në përputhje me thirrjen akademike dhe vëllimin e angazhimit Aktualisht UP ballafaqohet me vështirësi financiare ndërsa në shumë lëndë në Fakultetin e Mjekësisë janë zgjedhur mësimdhënës me fond jo të plotë të orëve Për këtë arsye kontratat e rregullta për secilin mësimdhënës do të bazohen në rregulloren e Këshillit Drejtues për të ardhura personale nr 1 104 të datës 9 6 2014 Sipas kësaj rregulloreje norma e ligjëratave për profesorët është 6 orë në javë Ndërkaq në Fakultetin e Mjekësisë ka raste kur një profesor paguhet me pagë të plotë pa e përmbushur normën Madje ka dhe raste kur për një orë në javë janë zgjedhur dhe paguhen me pagë të plotë dy profesorë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sqarim-per-nderprerjen-e-marredhenies-se-dyfishte-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  UNICEF Global Challenge Tema e sfidës së sivjetme është Connectity ku studentët e UPsë po marrin pjesë e projektet e vetdizajnuara me titujt 1 Equity 2 Encouraging Education Active Society and Participation dhe 3 Live in Color Të tri projektet fokusohen në përmirësimin e qasjës në arsim të lartë të vajzave Rome Ashkalike dhe Egjiptase Më shumë informata për ekipet dhe projeket e studenteve mund të gjeni në http unicefchallenge com projects Në këtë vegëz mund ti leni edhe komentet dhe propozimet e juaja për zhvillimin e mëtejëm të projekteve Projekti realizohet nga Programi Universitar për Studime dhe Hulumtime Gjinore UP dhe zyra e UNICEF në Prishtinë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/UNICEF-Global-Challenge--Connectivity%E2%80%9D---tri-ekipe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ramadan Zejnullahu priti në një takim ambasadoren e SHBA së Tracey Jacobson Me këtë rast rektori Zejnullahu i prezantoi planet për të ardhmen dhe reformat që Opinioni i Agjencisë kundër Korrupsionit Nuk ka konflikt interesi në zgjedhjen e rektorit Zejnullahu 27 shtator 08 37 Duke u mbështetur në nenin 5 paragrafi 1 pika 1 12 të Ligjit 03 L 159 për Agjencinë kundër Korrupsionit dhe nenit 19 paragrafi 1 pika 1 5 dhe 1 6 të Ligjit nr 04 L 051 për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik si dhe Rektori nuk i frikësohet shantazheve 24 shtator 08 24 Sot ishte planifikuar që të mbahet mbledhja e Senatit të Universitetit të Prishtinës Një grup i ashtuquajtur Grup i Pavarur i Studentëve kanë pamundësuar mbajtjen e mbledhjes duke e bllokuar hyrjen në rektorat Poashtu sot jemi informuar se pjesëtarë t 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=32 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ballkani Përendimorë përfshirë këtu edhe Universitetin e Prishtinës Në kuadër të këtij programi ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ ku afati i fundit për aplikim është deri më 10 shkurt të 2015 së Të pranishëm në këtë ngjarje ishin studentë asistentë dhe profesorë të interesuar rreth këtyre mundësive të bursave përkatësisht të projektit SIGMA gjithashtu në këtë ditë informuese prezent ishin përfaqësues nga Zyra Erasmus në Kosovë nga MASHT i Qendra NARIC në Kosovë Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar dhe cilësi prof dr Lindita Tahiri e cila iu drejtua pjesëmarrësve me një fjalë rasti për të vazhduar prezentimin e projektit në mënyrë të detajuar nga zyrtarja për projekte dhe programe znj Blerandë Dragusha dhe i tërë stafi i ZMJ së Për më shumë informata rreth projektit Sigma Agile luteni të klikoni këtu http portal uw edu pl en web sigma about sigma Ju urojmë suksese në aplikim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Zyra-per-Marredhenie-me-Jashte-e-UP-se,-mbajti-dit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive