archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ambasadorin e Kosovës në Japoni z Ahmet Shala dhe Presidentin e Asociacionit të Miqësisë Japonezo Kosovare z Micky Haxhiislami ka vizituar Rektoratin e Universitetit të Prishtinës Prorektorja u d për Bashkëpunim ndërkombëtar Hasnije Ilazi merr pjesë në hapjen e Seminarit 33 Ndërkombëtar për Gjuhën Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare 19 gusht 09 00 Prorektorja u d për Bashkëpunim ndërkombëtar prof ass Dr Hasnije Ilazi ka marrë pjesë sot në hapjen solemne të Seminarit 33 Ndërkombëtar për Gjuhën Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare u d Rektori Berishaj priti në një takim ambasadorin e Kosovës në Japoni z Ahmet Shala 08 gusht 04 31 Më datën 7 gushtë 2014 Rektori u d i Universitetit të Prishtinës prof dr Anton Berishaj priti ambasadorin e Kosovës në Japoni z Ahmet Shala Gjatë takimit rektori Berishaj informoi ambasadorin Shala për proceset aktuale në Universitetin e Prishti 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=34 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Pas raportimeve të fundit për përmbatjen e tekstit të prof dr Vesel Latifi rektorati i Universitetit të Prishtinës ka vendosur që libri i Kriminalistikës i prof dr Vesel Latifi të tërhiqet përkohësisht nga përdorimi derisa të merren vendimet nga Komisioni Botues i Universitetit të Prishtinës Menaxhmenti i ri i Universitetit të Prishtinës është shumë i interesuar që të adresoj këtë çështje dhe çështjet e tjera të kësaj natyre dhe besojmë se nevoja për rishikimin e teksteve universitare që shfrytëzohen brenda Universitetit të Prishtinës është e rëndësisë së veçantë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Terhiqet-perkohesisht-nga-perdorimi-libri-i-prof--.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  austriak për Universitetin e Prishtinës si dhe e informoi për sfidat dhe problemet me të cilat po ballafaqohet Universiteti i Prishtinës përfshirë mungesën e kapaciteteve akademike numrin e madh të studentëve dhe shkurtimet financiare për Universitetin e Prishtinës Ambasadori Brieger theksoi se janë shumë të interesuar që të vazhdojnë ta përkrahin Universitetin e Prishtinës përmes programeve konkrete të bashkëpunimit dhe ngritjes së kapaciteteve Prorektorja për marrëdhënie me jashtë e UP së prof dr Lindita Tahiri i prezantoi planet e Universitetit të Prishtinës për fuqizimin e kualifikimeve profesionale përmes së cilave Universiteti i Prishtinës synon të lëshojë diploma profesionale dhe ndërton kuadro për tregun e punës Po ashtu prof dr Lindita Tahiri kërkoi përkrahjen e ambasadorit për institucionalizimin e mekanizmave për avancimin e cilësisë brenda Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Zejnullahu-u-takua-me-ambasadorin-e-Austri.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nuk e kanë kaluar pragun dhe nuk pranohen sipas Vendimit të Senatit 2 26 dt 17 10 2014 Të gjithë emrat e kandidatëve janë të bazuara në listat zyrtare të sjella nga Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve Universiteti i Prishtinës nuk mbanë kurrfarë përgjegjësie mbi vërtetësinë e të dhënave nëse kandidatët i takojnë apo jo kategorisë së Familjes së ngushtë të Dëshmorit Fakulteti Filozofik Fakulteti i Shkencave Matematiko Natyrore Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Juridik Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Fakulteti i Mjekësisë Fakulteti i Arteve Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit Fakulteti i Edukimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-e-Shoqates-se-Familjeve-te-Deshmoreve.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e vazhdueshme të Universitetit të Prishtinës si dhe e informoi ambasadoren Ozan për marrëveshjet e bashkëpunimit mes Universitetit të Prishtinës dhe universiteteve turke Deri më tani Universiteti i Prishtinës ka nënshkruar 25 marrëveshje bashkëpunimi me universitete turke përmes së cilave marrëveshje synohet zgjerimi i bashkëpunimit mes UP së dhe universiteteve turke Rektori Zejnullahu dhe ambasadorja Ozan u pajtuan që të thellohet bashkëpunimi edhe më tutje mes Universitetit të Prishtinës dhe universiteteve turke veçanërisht që Ambasada turke ta fuqizojë dhe ta përkrahë turkologjinë në Kosovë kurse njëkohësisht UP ja ta përkrahë albanologjinë në universitetet turke Rektori Zejnullahu dhe ambasadorja Ozan u pajtuan që të vendosin prioritete të përbashkëta që Universiteti i Prishtinës të përkrahet nga shteti turk qoftë përmes mobilitetit akademik bursave për studentë apo mjeteve laboratorike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Zejnullahu-u-takua-me-ambasadoren-e-Turqis.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të projektit Tempus Human Rights in the Heart of Higher Education studentët nga Universiteti I Prishtinës Agon Sinanaj dhe Blerta Ismaili marrin pjesë ne shkollën verore dy javore për të drejtat e njeriut në Universitetin Roehamton Rektori u d Berishaj u takua me ambasadorin slloven në Kosovë Miljan Majhen 18 korrik 10 39 Sot më datë 18 7 2014 Universitetin e Prishtinës e vizitoi ambasadori slloven në Kosovë Miljan Majhen ku u prit nga u d Rektori Berishaj Ambasadori Majhen e uroj për u d Rektorin Berishaj për pozitën dhe e përgëzoi për guximin që të ndërmarr mbi sup Nesër përfundon Universiteti Veror Ndërkombëtar 17 korrik 06 25 Nesër më 18 korrik duke filluar në orën 17 00 në Qendrën e Studentëve do të mbahet ceremonia e mbylljes së edicionit të 14 të të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës ku edhe do të bëhet certifikimi i studentëve Prof dr Anton Berish 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=35 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njoftim 23 mars 12 00 Per shkak te fotografimit të studentëve që janë regjistruar vitet e mëparshme dhe nuk kanë fituar kushtin për kalim në vitin e dytë 2 të të studimeve afati i fotografimit për ID Kartela zgjatet deri të Premten me dt 30 03 2012 me orar nga ora 9 00 deri në 12 00 cdo ditë pune Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim!-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  aplikojnë 22 mars 12 00 Me rastin e hapjes së Shkollës Pranverore për Zhvillim të Qëndrushem Njerëzor që do të hapet më 16 Prill 2012 ku në ditën e hapjes do jetë e pranishme edhe Presidentja e Republikës së Kosovës znj Ahtifete Jahjaga do të përfitojnë studentët më të mirë të Kosovës andaj ftohen të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës të aplikojnë Për informata shtesë ju lutem klikoni në http www ks undp org khdr dhe http www universum ks org cid 1 150 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Shkolla-Pranverore-per-Zhvillim-te-Qendruesh.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive