archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Programi ERAWEB financuar nga Komisioni Evropian ofron bursa për studentët e Fakultetit të Mjekesisë 21 mars 12 00 Për më shumë informata klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Programi-ERAWEB-financuar-nga-Komisioni-Evropian,-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Prishtinë në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës përkatësisht Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë organizojnë një seminar mbi konceptin e ri strategjik të NATO s për studentët e Universitetit të Prishtinës Qëllimi i këtij seminari është që t i informojë qytetarët e Kosovës për NATO n dhe të inkurajojë një debat të ndërsjellë në lidhje me Aleancën e Sigurisë dhe konceptin e saj të ri strategjik Kjo ngjarje do të mbahet më 12 03 2012 E Hënë në Fakultetin Filozofik kati II nr 201 në ora 10 30 Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Seminar-mbi-konceptin-e-ri-strategjik-te-NATO-s.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ta bëjnë sot dhe nesër gjegjësisht 17 18 5 2012 Njoftim mbi tërheqjen e Shtojcës së Diplomës dhe Transkriptit të Notave për studentët e Luginës së Preshevës 16 maj 12 00 Të gjithë Studentët e Luginës së Preshevës që kanë përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës mund ti paraqesin kërkesat për tërheqjen e Shtojcës së Diplomës dhe Transkriptit të Notave në Fakultetet e tyre përkatëse Kandidatet e interesua Përmirësim dhe plotësim i Konkursit 15 maj 12 00 Përmirësim dhe plotësim i Konkursit për zgjedhjen e personelit akademik të Universitetit të Prishtinës të shpallur me datën 5 maj 2012 Njoftim 08 maj 12 00 Universitet i Prishtinës njofto 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=154 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  me Jashtë e cila gjendet në Rektoratin e UP së zyra nr 19 Kandidatët do të informohen për datën e saktë të fillimit të kurseve nëpërmjet telefonit dhe e mailit në momentit që ata aplikojnë duhet t i lënë shënimet e sakta kontaktuese Kurset të cilat do të ofrohen në kuadër të kësaj Qendre si dhe çmimi mujor janë si vijon për studentë Anglishtja e biznesit 20 Frëngjishtja e biznesit 20 Gjermanishtja afariste 20 Edukim për media 20 Hyrje në gazetari 20 Kurset e teknologjisë informative 20 Ndërsa për të gjithë të tjerët nga 50 Për më shumë informata vizitoni ueb faqen tonë zyrtare www uni pr edu ose na kontaktoni në lllc uni pr edu Fletëpagesa merret në Rektorat me rastin e aplikimit për vijim të ndonjërit prej kurseve dhe pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Qendra-per-mesim-terejetesor-shpall-konkurs.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dokumente kërkesën me biografi kopjen e diplomës përkatëse certifikatën e lindjes ndërsa ata të cilët janë të punësuar në Fakultet duhet ta paraqesin edhe vendimin e zgjedhjes së fundit dëshmitë për publikimet shkencore e profesionale si dhe informatat e tjera specifike shtesë të cilat janë të rëndësishme për ata që aplikojnë Njohja e gjuhës angleze apo e ndonjë gjuhe tjetër të huaj është përparësi për aplikantët Kandidatët që kanë doktoruar ose magjistruar jashtë vendit duhet të sjellin edhe dëshmi për nostrifikimin respektivisht barasvlerës së diplomës përkatëse Konkursi mbetet i hapur deri më 21 5 2012 Paraqitja e dokumenteve bëhet në fakultetin gjegjës Aplikacionet e arritura pas afatit dhe ato të pakompletuara nuk do të merren në shqyrtim Konkursin mund ta gjeni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-shpall-konkurs-per-z-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  5 000 Employers for its links with businesses and for the career prospects of its graduates The School is currently launching new editions of following Programs æ MBA in International Business full time and part time 23rd edition September 2012 æ International Master in Tourism full time and part time 12th edition October 2012 æ Master in Insurance Risk Management 13th edition January 2013 You may find further information on the Programs on our web site www mib edu Scholarship Opportunities MIB School of Management and its sponsor companies are committed to helping talented candidates from target countries attend a world class Master Program Today BALKANS is considered a strategic area for the high business potential and the high potential human capital Thanks to the contribution of company sponsors looking for young talents to place in their staffs MIB offers scholarships for candidates from BALKANS up to 100 of the tuition fees I kindly ask your office to release this information and make these opportunities available to anyone who may be interested For further information please do not hesitate to contact the School Admissions Officer Barbara Sepic tel 39 040 91 88 166 e mail sepic mib edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/MIB-School-of-Management-ofton-bursa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  22 Shtator 2012 në Budva një nga qytetet bregdetare të Malit të Zi Programi akademik do të ofrohet nga pedagogë të Universitetit Ekonomik të Vjenës dhe Universiteteve partnere dhe gjuha e mësimit do të jetë ajo angleze Universiteti Veror i Evrop ës Juglindore ka për qëllim pasurimin e njohurive akademike të studentëve dhe në të njëjtën kohë realizimin e kompetencave të tyre ndërkulturore Afati i fundit për aplikim është deri më 11 05 2012 Dokumentet e nevojshme që duhet të dorëzohen në Rektorat përkatësisht në Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë janë Vërtetimi mbi statusin e studentit ta ketë të përfunduar së paku vitin e dytë të Fakultetit Ekonomik Certifikata e notave CV në gjuhën angleze Letra e motivimit në gjuhën angleze Certifikata e gjuhës angleze Të gjithë kandidatët do të ftohen në intervistë Për më shumë informacione ju lutemi shkruani në adresën elektronike hana kursani uni pr edu Infosheet ISU SEE2012 ISU SEE2012 Course Outline Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Aplikoni-per-programin-e-Universitetit-Veror-te-Ev.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rinjve për të Drejtat e Njeriut Kosovë YIHR KS vazhdon rrugën drejt Evropës Pas suksesit dhe mundësisë që iu dha 86 të rinjve që të udhëtojnë nëpër shtete të ndryshme të Evropës gjatë verës së vitit 2007 2008 2009 2010 dhe 2011 YIHR KS Shpërndarja e votave Zgjedhjet 2012 15 qershor 12 00 Shpërndarja e votave Administrata për Senat Zgjedhjet 2012 Aplikoni në programin JFDP përmes American Councils for International Education 11 qershor 12 00 Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës shpall konkursin për Programin për Aftësim Profesional të Profesorëve të Universitetit REAGIM 11 qershor 12 00 Menaxhmenti i Un 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=151 (2016-02-16)
  Open archived version from archive