archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  se ka kryer dy vepra penale gjatë periudhës kur ishte student në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës Veprat penale të cilat dyshohet se i ka kryer z Krasniqi janë 1 Tentim i legalizimit të përmbajtjes së pavërtetë dhe 2 Falsifikim i dokumentit zyrtar Për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale të lartpërmendura më datë 23 12 2011 Universiteti i Prishtinës ka kërkuar zyrtarisht nga Prokuroria Komunale në Prishtinë që t i fillojë hetimet lidhur me këtë rast Duke konsideruar se kjo situatë mund të ketë ndikim të drejtpërdrejtë në paanësinë profesionale dhe në etikën e gazetarit Besnik Krasniqi Universiteti i Prishtinës mori vendim t i ngrijë raportet me të deri sa organet kompetente nuk marrin vendim përkatës zyrtar lidhur me dyshimet e bazuara të përmendura lart Duke qenë të përkushtuar për respektimin e lirisë së raportimit të mediave Universiteti i Prishtinës mbetet i hapur për bashkëpunim të mëtutjeshëm ndaj së përditshmes Koha Ditore sikurse ndaj të gjitha mediave të tjera Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-mbi-ngrirjen-e-raporteve-te-bashkepunimit-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Filologjisë një vit përvojë pune e nevojshme njohja e punës me kompjuter si dhe e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Detyrat përgjegjësitë bën regjistrimin e vitit të studentëve respektivisht semestrit dimëror dhe veror pranon fletëparaqitjet dhe dokumentacionin e kandidatëve të paraqitur në konkursin për pranimin e studentëve të ri dhe lidhur me këtë harton listat e nevojshme mban librin amë të studentëve dhe evidenca tjera të nevojshme për studentët dhe të gjitha këto shënime i ruan në kompjuter sipas programit kompjuterik unik të universitetit pranon fletëparaqitjet e provimeve nga studentët dhe ato i regjistron merr pjesë në përpilimin e raporteve dhe shënimeve statistikore mbi studentët lëshon vërtetime mbi statusin e studentit certifikata të notave dhe dokumente tjera nga evidenca e shërbimit të studentëve kryen edhe punë të tjera që janë në kompetencë të shërbimit të studentëve dhe sipas urdhrave të dekanit sekretarit të fakultetit dhe zyrtarit të lartë për çështje të studentëve 2 Biblioekar Të kenë të kryer Fakultetin e Bibliotekarisë Filologjisë ose Filozofik një vit përvojë pune të ngjashme të njohin punën me kompjuter e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Detyrat përgjegjësitë E organizon punën në Bibliotekën e Fakultetit sipas nomenklaturës që aplikohet E hulumton bazën e të dhënave shkencore teknologjike I kryen edhe punët e zyrtarit të Bibliotekës në rast se në Fakultet nuk do të ketë zyrtar të Bibliotekës Kryen edhe punë të tjera të ngjashme sipas urdhrave të dekanit dhe të sekretarit të Fakultetit I kryen të gjitha punët e regjistrimit të librave broshurave dhe revistave në Bibliotekë E rregullon Bibliotekën sipas nomenklaturës që aplikohet Sipas nevojës bën kujdestari në sallën e leximit të studentëve Kryen edhe punë të tjera të ngjashme sipas urdhrave të dekanit dhe të sekretarit të Fakultetit Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në shtypin e përditshëm Në zbatim të nenit 11 pika 2 të Ligjit për Shërbyesit Civilë të Republikës së Kosovës ftohen që të konkurrojnë edhe kandidatët nga komunitetet minoritare në Kosovë Dokumentet e kompletuara për pozitat duhet të dorëzohen në fakultetet përkatëse adresat e të cilave mund ti gjeni në ueb faqen zyrtare të UP së www uni pr edu Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervista dhe testimi i kandidatëve të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-vende-te-lira-pune.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  tetor 01 41 Më 1 tetor ministri i Arsimit i Shkencës dhe i Teknologjisë Ramë Buja e ka pritur në një takim rektorin e Universitet të Prishtinës prof dr Ramadan Zejnullahu Ministri e uroi rektorin Zejnullahu për detyrën e re në krye të universitetit më të madh publik në vend dhe nënvizoi se Universiteti i Prishtinës do ta ketë gjithmonë mbështetjen e MASHT it drejt zhvillimit dhe ngritjes së cilësisë Rektori Zejnullahu e informoi ministrin Buja për përgatitjet për fillimin e vitit të ri akademik i cili do të fillojë më 7 tetor Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ministri-i-Arsimit,-i-Shkences-dhe-i-Teknologjise,.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Seksioni për Ekonomi dhe Bashkëpunim Ekonomik nga Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë Delegacioni gjerman shprehu gatishmërinë për ta përkrahur Universitetin e Prishtinës përmes formave konkrete të bashkëpunimit Ambasadorja Viets së bashku me delegacionin nga Bundestagu gjerman e prezantuan Programin e Bursave Parlamentare të Bundestagut Gjerman Rektori Zejnullahu tha se është shumë i interesuar që ky program i bursave të promovohet nga vetë zyra e Rektoratit Bundestagu gjerman bashkëpunon me Universitetin e Homboldtit në Berlin me Universitetin Freje dhe me Universitetin Teknik të Berlinit për ta menaxhuar skemën e bursave parlamentare ndërkombëtare Skema përfshin një praktikë 15 javore në Bundestagun gjerman ku praktikantët do të marrin përvojë dhe shkathtësi në draftimin e fjalimeve shkrimeve dhe letrave Bursa do të përfshijë akomodimin udhëtimin dhe një shumë prej 450 eurosh në muaj për përfituesit Për më shumë informata rreth bursave vizitojeni ueb faqen e mëposhtme http www bundestag de htdocs e bundestag international exchange ips ips 201258 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Zejnullahu-priti-ne-takim-ambasadoren-e-Gj.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takoi znj Katharina Ertle nga Shërbimi për Këmbim Akademik Gjerman DAAD Me këtë rast znj Ertle i prezantoi programet e bursave të cilat i ofron DAAD ja në nivelin e studimeve bazike të magjistraturës dhe të doktoratës kurset verore universitare në Gjermani për student si dhe ofroi mbështetje për qëndrime hulumtuese për mësimdhënës universitarë Aktualisht sipas znj Ertle janë 19 persona nga Kosova që janë duke i përfunduar studimet në disa nivele me mbështetje të DAAD së Vetëm gjatë vitit 2013 DAAD ja i ka ofruar katër bursa për studentët kosovarë në të gjitha nivelet e studimeve në universitetet gjermane Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Zejnullahu-takoi-znj--Katharina-Ertle-nga-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  29 Më 30 shtator rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ramadan Zejnullahu u takua me z Mark Baskin udhëheqës i Programit të Transformit të Lidershipit Në këtë takim u diskutua rreth termeve teknike të bashkëpunimit mes Programit të Transformimit të Lidershipit dhe Rektoratit për identifikimin e nevojave të Rektoratit dhe të njësive akademike në mësimdhënie dhe hulumtim Rektori Zejnullahu shprehu brengën për mungesën e stafit të mjaftueshëm dhe adekuat në fusha deficitare si veterinari infermieri dhe farmaci si dhe kërkoi mbështetje në këto fusha Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Zejnullahu-takoi-z--Mark-Baskin-nga--World.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Sot më datë 10 7 2014 u mbajt ceremonia e shpërndarjes së certifikatave të programit ATOM i cili ka për synim identifikimin e personave me inteligjencë të jashtëzakonshme Universiteti i Prishtinës tash e sa vite kontribuon në këtë program me ofrimin Bursë për praktikë në Bundestagun Gjerman 10 korrik 01 40 Bundestagu Gjerman ofron një bursë për studentët që flasin gjuhën gjermane për të mbajtur një praktikë në parlamentin gjerman Njëkohësisht studentët mund t i ndejkin studimet për një semester në njërin nga Universitetet e Berlinit A Dr Bruno Maçães mbajti ligjeratë në kuadër të forumit të UVP së 10 korrik 10 33 Në kuadër të forumit në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës në ambientet e Fakultetin Filozofik i ftuar ishte Sektretari i Shtetit për çështje Europiane i Portugalisë H E Dr Bruno Maçães Dr Bruno Maçães i shoqëruar nga u d prorekt 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=36 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aplikacion punësimi Senati vendosi për regjistrimin e studentëve në afatin e dytë 27 shtator 08 44 Në mbledhjen e Senatit të Universitetit të Prishtinës të mbajtur më 26 shtator u vendos që të shpallet afati i dytë për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2014 2015 të lejohet afati i tetorit për paraqitjen e provimeve dhe kriteret e kalueshmërisë Vendimi u aprovua nga 27 senatorë kurse 7 studentë senatorë abstenuan në votim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Senati-vendos-per-regjistrimin-e-studenteve-ne-afa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive