archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  gjatë këtij mandati Po ashtu u d Rektori Berishaj e informoi për planet e Menaxhmentit dhe perspektivën e Universitetit në përgjithësi Gjatë takimit u diskutuan ide të ndryshme të bashkëpunimit ndërmjet Universitetit të Prishtinës dhe universiteteve të Sllovenisë siç është ai i Lubjanës dhe Mariborit Një ide konkrete e diskutuar edhe më herët më ambasadorin kroat e që është hapja e Departamentit të Ballkanistikës në Universitetin e Prishtinës u përkrah edhe nga ambasadori slloven Majhen Ndërkohë u propozua edhe për hapjen e Departamentit të albanologjisë në Universitetin e Lubjanës gjë për të cilën sipas ambasadorit Majhen ka pasur interesime konkrete në Slloveni Rektori Berishaj dhe Ambasadori Majhen u pajtuan që me konkretizimin e kësaj ideje të fillohet sa më parë që është e mundur ndërkohë që shprehën gatishmëri për të gjitha mënyrat e bashkëpunimit akademik që është në funksion të ngritjes së cilësisë së studimeve dhe mobilitetit si të stafit ashtu edhe të studentëve të universiteteve homologe Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/4917.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ku edhe do të bëhet certifikimi i studentëve Prof dr Anton Berishaj u d i rektorit të UP së do të mbajë fjalim me rastin e mbylljes së këtij edicioni ndërkaq ceremonia do të shoqërohet edhe me paraqitje muzikore të bendit ODA Në këtë edicion veror kanë marrë pjesë rreth 400 studentë prej të cilëve rreth 150 ndërkombëtarë ndër ta 75 nga Evropa Juglindore si dhe nga vendet e rajonit ku bëjnë pjesë Shqipëria Maqedonia Bosnjë dhe Hercegovina Bullgaria Serbia Mali i Zi Moldavia dhe Rumania Pjesa tjetër e studentëve pjesëmarrës janë nga Universiteti i Prishtinës përfshirë një numër të vogël të studentëve nga institucionet e tjera të arsimit të lartë në Republikën e Kosovës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/4905.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  qershor 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs për këto vende të lira pune në Universitetin Veror Ndërkombëtarë të Prishtinës 2014 1 Zyrtar i logjistikës në Universitetin Veror Ndërkombëtarë të Prishtinës 2014 me afat të ca Rektori Berishaj u d vizitoi komunitetin Çam në Izmir 03 qershor 12 00 Pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit me Universitetin Dokuz Eylül të Izmirit si dhe takimit më përfaqësues të departamenteve të ndryshme të këtij Universiteti Rektori Berishaj u d vizitoi edhe komunitetin Çam të Izmirit Vizi Rektori Berishaj u d nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Universitetin Dokuz Eylül të İzmirit 02 qershor 12 00 Gjatë një vizite zyrtare që rektori Berishaj u d është duke zhvilluar në İzmir të Turqisë sot më datë 2 6 2014 u prit në një takim zyrtar nga Rektori i Universitetit Dokuz Eylül të Izmirit Prof Dr Mehmet Füzün Qëllimi i këtij takimi 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=40 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  17 maj 12 00 Njoftohen të gjitha organizata studentore të cilat nuk kanë aplikuar që të garojnë në zgjedhjet studentore të Universitetit të Prishtinës 2012 se këtë mund ta bëjnë sot dhe nesër gjegjësisht 17 18 5 2012 Certifikimi i organizatave studentore të cilat do të garojnë në zgjedhjet studentore 2012 do të bëhet të Hënën më 21 5 2012 ndërsa rezultatet do të shpallen në ueb in e UP së po të njëjtën datë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/NJOFTIM-%284%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  lëshimin e shtojcës se diplomës dhe transkriptim te notave Diploma origjinale ose kopjen e vërtetuar te diplomës Certifikata e notave Informatë shtesë Pas marrjes se Shtojcës së Diplomës dhe Transkriptit të Notave kandidatet duhet të paraqiten në adresën SPARK Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Kati i parë Zyra 103 Rruga Agim Ramadani p n 10 000 Prishtinë Kosovë Zyra është e hapur gjatë ditëve të punës prej orës 08 00 12 00 Në këtë zyrë të gjithë kandidatët e interesuar duhet të paraqesin 1 Formularin e aplikimit të plotësuar në gjuhën Angleze Shqipe ose Serbe shih formularët më poshtë Albanian application form Serbian application form English application form 2 Diplomën 3 Shtojcën e diplomës 4 Pasqyrën e notave transkriptin e notave Për më shumë informata ju lutemi të mos hezitoni të kontaktoni dekantin e fakultetit përkatës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-mbi-terheqjen-e-Shtojces-se-Diplomes-dhe-T.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  I ARTEVE Në numrin rendor 6 në vend të tekstit të mëparshëm Një mësimdhënës për lëndën Flautë duhet të jetë teksti i ri me këtë përmbajtje Një asistent për lëndën Flautë XII FAKULTETI I XEHËTARISË DHE METALURGJISË Pas numrit rendor 3 shtohet numri rendor 4 me këtë përmbajtje Një mësimdhënës për lëndët Gjeoteknika I Mekanika e trollit Gjeomekanika në shfrytëzimin sipërfaqësor dhe Metodat e përcaktimit të qëndrueshmërisë së mesit XVI FAKULTETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA TEKNIKE MITROVICË Pas numrit rendor 3 shtohet numri rendor 4 me këtë përmbajtje Një mësimdhënës për lëndët Mikroprocesorët dhe mikrokompjuterët I Kompjuterikë I e II Simulimet me kompjuter Elektronika digjitale dhe Mikroelektronika Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-dhe-plotesim-i-Konkursit-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  që kanë aplikuar në konkursin për studime të doktoratës në UP se testi nga gjuha angleze do të mbahet me datën 13 maj 2012 e diel Testi do të mbahet në objektin e Fakultetit Teknik dhe do të zhvillohet sipas këtij termini Fakulteti Ekonomik dhe Fakulteti i Mjekësisë nga ora 11 00 13 00 Fakultetet e tjera nga ora 13 00 15 00 Për orientimin e kandidatëve në hyrje të Fakultetit Teknik do të vendosen listat e kandidatëve dhe numrat e sallave ku do të mbahet testi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%283%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Zgjedhjet 2012 Administrata për Senat Praktikë në Parlamentin Gjerman 20 qershor 12 00 Që prej njëzet e pesë viteve Parlamenti Gjerman Bundestagu ofron Konkurs për Rektor të Universitetit të Prishtinës 20 qershor 12 00 Në bazë të nenit 19 pika 1 të Ligjit për Arsimin e Lartë të Republikës së Kosovës Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 15 06 2012 mori vendim për shpall Rezultatet preliminare pas plotësimit të vendeve me hedhje të shortit 19 6 2012 19 qershor 12 00 Zgjedhjet 2012 Administrata për Senat Zgjedhjet 2012 Fakultetet 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=150 (2016-02-16)
  Open archived version from archive