archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kartela studentore ISIC si dhe mundësinë për të udhëtuar nëpër Evropë sipas zgjedhjes së tyre Për më shumë informata në lidhje me programin procedurat e aplikimit kriteret dhe aplikacionin ju lutem vizitoni www travellingtoeurope net Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 27 qershori 2012 ora 17 00 The Youth Initiative for Human Rights Kosovo YIHR KS continues its journey to Europe After the success of the project in 2007 2008 2009 2010 and 2011 where 86 youth were given the opportunity to travel through different European countries the YIHR KS organizes the Travel to Europe project once again This year the YIHR KS will provide the same opportunity to 15 of the best students from universities in Kosovo The chosen candidates will get Schengen Visas for 30 days Inter rail tickets ISIC student cards as well as the opportunity to travel around Europe at the routes of their own choices For more information regarding the aim of the programme application procedure eligibility and application form please visit www travellingtoeurope net The deadline for submission of applications is June 27 2012 17 00h Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nisma-e-te-Rinjve-per-te-Drejtat-e-Njeriut---Kosov.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shpërndarja e votave Zgjedhjet 2012 15 qershor 12 00 Shpërndarja e votave Administrata për Senat Zgjedhjet 2012 Shpërndarja e votave Fakultetet Zgjedhjet 2012 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Shperndarja-e-votave---Zgjedhjet-2012.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në SHBA Programi për Aftësim Profesional të Profesorëve të Universitetit JFDP është program i Byrosë për Çështje Arsimore dhe Kulturore të Departamentit Amerikan te Shtetit ECA Këshilli Amerikan për Edukim Ndërkombëtar ACTR ACCELS një organizatë ndërkombëtare jo profitabile pranon grantin nga ECA për të administruar programin JFDP dhe përcjellë përfundimin e programit të secilit pjesëmarrës Për të marrë pjesë në këtë program kandidati duhet të jetë shtetas i Kosovës të ketë dy vite përvojë pune në mësimdhënie të sistemit universitar të tregojë potencial për udhëheqje dhe për të bërë ndryshime në institucionin amë të ketë përkushtim ndaj mësimdhënies si dhe dëshirë për të hulumtuar qasje të reja drejt lëndëve ekzistuese dhe materialeve shkollore të tregojë aftësi për t i shërbyer universitetit nikoqir si burim akademik dhe kulturor si dhe te kete njohje te mirëfillta te gjuhës angleze Afati i fundit për konkurrim për semestrin pranveror të vitit 2013 18 qershor 2012 Për më shumë www jfdp org K ë shilli Amerikan Tel 381 38 226 255 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Aplikoni-ne-programin-JFDP-permes-American-Cou-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ligjet e miratuara në Ministrinë e Financave të Republikës së Kosovës Të gjitha shpenzimet e përfolura si ato të drekave zyrtare udhtimeve jasht vendit dhe meditjeve janë të bazuara mbi Rregullorën nr 831 të datës 1 4 2011 të miratuara nga Këshilli Drejtues Bordi i UP së ku specifikohen limitet për secilën prej tyre vec e vec Po ashtu Këshilli Drejtues i UP së ka marr vendime për lejimin e mbushjeve telefonike dhe shpenzimeve telefonike në mbledhjet e mbajtura më datën 11 09 2009 20 01 2010 dhe 21 12 2009 gjitha këto mund të dëshmohen dhe vërtetohen nga personat kompetent në UP Rastet e spekulimeve dhe shpifjeve të gazetarëve dhe mediumeve të cilat kanë keqpërdorur pozitën e tyre për interesa të individëve dhe grupacioneve të ndryshme politike me qëllim të denigrimit të Universitetit të Prishtinës autoritetit dhe punës së Rektorit gjatë mandatit të tij do të ngritet padi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/REAGIM.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mund t i parashtrojnë ankesë me shkrim Komisionit të Ankesave në nivel të Universitetit II Ankesat mund të parashtrohe Përmirësim dhe plotësim i Konkursit për zgjedhjen e personelit akademik të Universitetit të Prishtinës të shpallur me datën 18 korrik 2012 08 gusht 12 00 I FAKULTETI I MJEKËSISË 1 Nën numrin rendor 2 në vend të tekstit Një asistent për lëndën Mjekësi orale duhet të jetë teksti Dy asistentë për lëndën Mjekësi orale 2 Nën numrin rendor 6 në vend të tekstit Një asistent për lëndën Protetikë stoma Njoftim 03 gusht 12 00 Universiteti i Prishtinës njofton të gjithë të interesuarit se konkursi për zgjedhjen e personelit akademik të UP së i shpallur në gazetat ditore më 18 7 2012 i cili ishte paraparë të mbyllej më 1 8 2012 do të vazhdojë të mbetet i hapur deri m 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=147 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ofron programe te Doktoratës dhe Post Doktoratës 31 korrik 12 00 Students professionals and PostDoc researchers from Kosovo who are staff members of Kosovan public universities are invited to apply for a PhD PostDoc fellowship for Austrian universities The objective is that PhD s Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për regjistrimin e studentëve ne vitin e parë të studimeve 17 korrik 12 00 Universiteti i Prishtinës në vitin e parë të studimeve në afatin e parë të konkursit Konkurs për personel akademik 17 korrik 12 00 Klikoni këtu dhe shkarkoni konkursin për zgjedhjen e personelit akademik në fakultetet e Universitetit të Prishtinës 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=148 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 1 Ajvaz Berisha profesor në Fakultetin e Shkencave Sportive 28 vota 2 Behxhet Mustafa profesor në FSHMN 23 vota 3 Beqir Sadikaj profesor në Fakultetin Juridik 27 vota 4 Safet Merovci profesor në Fakultetin Ekonomik Rezultati i votimit për Dekan të Njësive Akademike 09 korrik 12 00 Rezultati i votimit për Dekan të Njësive Akademike Të nominuarit për Dekan nëpër njësi akademike dhe Senatorët e përzgjedhur 06 korrik 12 00 Lista e të nominuarve Senatoret 2012 Bursa nga Fondacioni Konrad Adenauer 29 qershor 12 00 Fondacioni Konrad Adenauer ofron bursa për studentë dhe të diplomuar me arritje të jashtëzakonshme akademike 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=149 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet e Zgjedhjeve të Studentëve 2012 07 qershor 12 00 Numrimi i votave Rezultatet preliminare me përqindje Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rezultatet-e-Zgjedhjeve-te-Studenteve-2012.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive