archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Filologjisë Gjakovë 4 Fakulteti Juridik Prishtinë 4 Fakulteti Juridik Gjilan 5 Fakulteti Ekonomik Prishtinë 5 Fakulteti Ekonomik Gjilan 6 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 7 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike 8 Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike 9 Fakulteti i Mjekësisë Prishtinë 9 Fakulteti i Mjekësisë Gjakovë 10 Fakulteti i Arteve 11 Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë 12 FGJT 13 Fakulteti i Shkencave Sportive 14 Fakulteti i Edukimit Prishtinë 14 Fakulteti i Edukimit Gjilan 14 Fakulteti i Edukimit Prizren 14 Fakulteti i Edukimit Gjakovë 15 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë 16 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Teknike në Mitrovicë 17 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Teknike në Ferizaj Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-e-studenteve-me-te-drejte-vote.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të kenë kandidatët me përvojë në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës Detyrat dhe përgjegjësitë Verifikon dhe raporton listat e vijueshmërisë dhe përformancës së studentëve Furnizon profesorët me materiale të leximit Furnizon klasët me orar Distribuon dhe verifikon materialet për lexim të studentëve dhe profesorëve Asiston në promovimin e kurseve forumeve publike dhe aktivitetet tjera të UNVP së Përcjellë informata relevante për studentët dhe profesorët e UNVP së I asiston zyrtarit të projektit Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në shtypin e përditshëm Në zbatim të nenit 11 pika 2 të Ligjit për Shërbyesit Civilë të Republikës së Kosovës ftohen që të konkurrojnë edhe kandidatët nga komunitetet minoritare në Kosovë Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Rektoratin Universitetit të Prishtinës Rr Nëna Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës zyra nr 1 Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervista me kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-shpall-konkurs-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  minimal të kandidatëve të cilët konkurrojnë për këshilla të fakulteteve së paku 5 kandidatë Organizatat të cilat nuk kanë përmbushur kriterin e më sipërm dhe që u hiqet e drejta e kandidaturës në fakultet janë si në vijim 1 Alternativa Studentore nuk certifikohet të marrë pjesë në zgjedhje në Fakultetin e Filologjisë dhe Fakultetin e Mjekësisë 2 Rilindja Studentore nuk certifikohet të marrë pjesë në zgjedhje në Fakultetin e Arteve 3 Vizioni Studentor nuk certifikohet të marrë pjesë në zgjedhje në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike 4 Lëvizja Studentore për Barazi Studim Kritikë Veprim nuk certifikohet të marrë pjesë në zgjedhje në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë 5 Unioni i Pavarur Studentor të Universitetit të Prishtinës nuk certifikohet të marrë pjesë në zgjedhje në Fakultetin e Shkencave Sportive Kryetari i Komisionit Zgjedhor Mr sc Vaxhid Sadriu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendim.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të bashkojë punëdhënësit potencial dhe organizatat me studentët dhe të diplomuarit e UP së Panairi është njëditor dhe do të mbahet më 30 maj 2012 e mërkurë nga ora 10 00 deri 17 00 në Hollin e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës Qëllimi ynë është që ky panair të jetë mundësi e mirë për studentët të diplomuarit punëkërkuesit që të njihen me mundësitë që ofrojnë kompanitë dhe organizatat për ata Ftojmë gjithë të interesuarit që të shfrytëzojnë mundësinë që të njihen më afër me mundësitë e punësimit punës praktike trajnimeve bursave studimeve jashtë vendit që ofrojnë kompanitë dhe organizatat pjesëmarrëse Në këtë panair marrin pjesë rreth 25 kompani dhe organizata Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-organizon-edicionin-e-dy.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Studentore RS UP 7 Vizioni Studentorë i Universitetit të Prishtinës VS UP 8 Unioni i Studentëve Shqiptar USSH 9 Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës PS UP 10 Perspektiva Studentore PRS 11 Opinioni i Pavarur Studentorë OPS 12 Uniteti i së Ardhmes Studentore UAS 13 Lëvizja Studentore për Barazi Studim Kritikë Veprim SKV 14 Lista Studentore Reforma LSR UP 15 Unioni i Pavarur i Studentëve të Universitetit të Prishtinës UPS UP Vërejtje Lëvizja Studentore për Barazi Studim Kritikë Veprim SKV u certifikua me kusht që Rron Gjinovci Durim Jasharaj dhe Astrit Dehari të mos jenë në listat e kandidatëve për këshilla dhe parlamente të studentëve si dhe të njëjtit nuk mund ta përfaqësojnë organizatën në cilësinë e personave kontaktues për shkak se janë dënuar për shkelje të rënda disiplinore nga Komisionet disiplinore të fakulteteve përkatëse si dhe rasti i tyre është në procedurë gjyqësore Këshillë juridike Organizatat studentore mund të paraqesin ankesë pranë Komisionit Zgjedhor të UP së në Rektoratin e UP së në afat prej 24 orësh Në emër të KQZ së Vaxhid Sadriu sekretar i përgjithshëm i UP së u d kryetar Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendimi-mbi-certifikimin-e-organizatave-studentore.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aplikacion punësimi Ligjëratë Wayde Pittman 21 maj 12 00 Ligjëratë nga Wayde Pittman zyrtar i Lartë Ligjor nga Dhoma Gjyqësore e Tribunalit Penal Ndërkombëtar për ish Jugosllavinë E martë 22 maj 2012 10 00 12 00 Fakulteti Filozofik Tema Pasqyrë e jurisprudencës së TPNJ së për krime të rënda gjenocid krime kundër njerëzimit krime të luftës 14 00 16 00 Fakulteti Juridik Tema Praktikat më të mira në procedurat gjyqësore të TPNJ së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ligjerate---Wayde-Pittman.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  skicat dhe paraqitjet grafike e cakton madhësinë dhe fontin e shkronjave e cakton madhësinë e figurave dhe e përcakton vendin e tyre në dorëshkrim Bashkëpunon me autorët e dorëshkrimeve dhe me redaktorin përkatës për dorëshkrimin Merret me përgatitjen kompjuterike të teksteve universitare skenimin e figurave përpilimin dhe përpunimin kompjuterik të ilustrimeve të tabelave dhe të elementeve të tjera të tekstit universitar bën faqosjen nxjerrjen në paus dhe ndarjen e ngjyrave Përkujdeset në mënyrë të vazhdueshme për editimin cilësor të librit universitar Kryen edhe punë të tjera të cilat ia cakton udhëheqësi 5 Zyrtar i shërbimit të studentëve për studime master dhe doktoratë Të kenë përgatitje shkollore superiore Fakultetin Juridik Filozofik ose të Filologjisë një vit përvojë pune njohuri të punës me kompjuter e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Detyrat përgjegjësitë bën regjistrimin e vitit të studentëve respektivisht semestrit dimëror dhe veror pranon fletëparaqitjet dhe dokumentacionin e kandidatëve të paraqitur në konkursin për pranimin e studentëve të ri dhe lidhur me këtë harton listat e nevojshme mban librin amë të studentëve dhe evidenca tjera të nevojshme për studentët dhe të gjitha këto shënime i ruan në kompjuter sipas programit kompjuterik unik të universitetit pranon fletëparaqitjet e provimeve nga studentët dhe ato i regjistron harton listat dhe formularët lidhur me procesverbalet për provimet e studentëve dhe ato ia dorëzon mësimdhënësve lëshon vërtetime mbi statusin e studentit certifikata të notave dhe dokumente tjera nga evidenca e shërbimit të studentëve kryen edhe punë të tjera që janë në kompetencë të shërbimit të studentëve dhe sipas urdhrave të dekanit sekretarit të fakultetit dhe zyrtarit të lartë për çështje të studentëve 6 Zyrtar i shërbimit të studentëve për studime themelore Të kenë përgatitje shkollore superiore Fakulteti Juridik Filozofik ose të Filologjisë një vit përvojë pune e nevojshme njohja e punës me kompjuter si dhe e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Detyrat përgjegjësitë bën regjistrimin e vitit të studentëve respektivisht semestrit dimëror dhe veror pranon fletëparaqitjet dhe dokumentacionin e kandidatëve të paraqitur në konkursin për pranimin e studentëve të ri dhe lidhur me këtë harton listat e nevojshme mban librin amë të studentëve dhe evidenca tjera të nevojshme për studentët dhe të gjitha këto shënime i ruan në kompjuter sipas programit kompjuterik unik të universitetit pranon fletëparaqitjet e provimeve nga studentët dhe ato i regjistron merr pjesë në përpilimin e raporteve dhe shënimeve statistikore mbi studentët lëshon vërtetime mbi statusin e studentit certifikata të notave dhe dokumente tjera nga evidenca e shërbimit të studentëve kryen edhe punë të tjera që janë në kompetencë të shërbimit të studentëve dhe sipas urdhrave të dekanit sekretarit të fakultetit dhe zyrtarit të lartë për çështje të studentëve 7 Bibliotekar Të kenë të kryer Fakultetin e Bibliotekarisë Filologjisë ose Filozofik një vit përvojë pune të ngjashme të njohin punën me kompjuter e dëshirueshme njohja e gjuhës angleze Detyrat përgjegjësitë E organizon punën në Bibliotekën e Fakultetit sipas nomenklaturës që aplikohet E hulumton bazën e të dhënave shkencore teknologjike I kryen edhe punët e zyrtarit të Bibliotekës në rast se në Fakultet nuk

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-vende-te-lira-pune-ne-Administraten-e-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 Ftohet i gjithë stafi shkencor i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina ta shfrytëzojnë mundësinë e aplikimit për një muaj vizitë hulumtuese në Austri Qëllimi i bursës është ti mundësoj stafit shkencor të Universitetit të bëjë hulumtim në Universitet e Austrisë në nivel të studimeve Master dhe PhD aplikimi është limituar deri në moshën 45 vjeçare Afati i fundit për aplikim është 30 Shtator 2014 Për informata më të detajuara ju lutem vizitoni ueb faqen http www wus austria org project 0 33 html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/4894.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive