archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet zyrtare të zgjedhjeve në Universitetin e Prishtinës 22 06 2012 22 qershor 12 00 Zgjedhjet 2012 Administrata për Senat Zgjedhjet 2012 Fakultetet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rezultatet-zyrtare-te-zgjedhjeve-ne-Universitetin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  titulluar Bursa Ndërkombëtare e Parlamentit IPS në kuadër të të cilit të rinjëve nga e gjithë bota u ofrohet mundësia që të njihen për së afërmi me punën e parlamentit gjerman Edhe këtë vit kandidateve dhe kandidatëve nga Kosova do t u jepet mundësia të fitojnë një nga bursat e lakmuara për verën e vitit 2013 Afati i aplikimit është vazhduar deri më 31 korrik 2012 Informata më të hollësishme rreth kritereve të aplikimit mund të gjeni këtu www pristina diplo de http www bundestag de bundestag europa internationales internat austausch ips info kosovo html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Praktike-ne-Parlamentin-Gjerman.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në vijim Të kenë përvojë të dëshmuar në mësimdhënie akademike dhe kërkime shkencore në nivel të profesorit të rregullt profesorit të asocuar ose profesorit asistent të Universitetit të Prishtinës si dhe të këtë përvojë dhe aftësi të dëshmuara menaxheriale Konkurrimi p ër postin e rektorit është i hapur për kandidatët e brendshëm dhe të jashtëm Kandidatët së bashku më kërkesën duhet t i paraqesin këto dokumente Biografinë e shkurtër Certifikatën e lindjes Vendimin certifikatën apo ekuivalente të titullit akademik Përmbledhjen e përvojës akademike në mësimdhënie kërkime shkencore krijimtari artistike dhe përvojën menaxheriale Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës rr Nëna Terezë p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës zyra nr 1 çdo ditë pune prej orës 10 00 16 00 Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e publikimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-Rektor-te-Universitetit-te-Prishtines.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Rezultatet preliminare pas plotësimit të vendeve me hedhje të shortit 19 6 2012 19 qershor 12 00 Zgjedhjet 2012 Administrata për Senat Zgjedhjet 2012 Fakultetet Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rezultatet-preliminare---pas-plotesimit-te-vendeve.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  do t PhD Student position in process engineering gas absorption and gas cleaning 14 shtator 12 00 The Njoftim Udhëzime për paraqitjen e Provimeve Online në Afatin e Shtatorit 2012 04 shtator 12 00 Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Filozofik se paraqitja e provimeve për Afatin e Shatorit 2012 do të bëhet Online nga data 05 09 2012 deri më 10 09 2012 përmes Linkut http notimi uni pr edu Njoftim Paraqitja e Provimeve Online në Afatin e Shatotrit 2012 31 gusht 12 00 Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Filozofik se paraqitja e provimeve për Afatin e Shatorit 2012 do të bëhet Online nga data 05 09 2012 deri më 10 09 2012 përmes numrit kodit të ID kartelës përkatëse Me dt 04 09 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=146 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për Zhvillim ofron 15 bursa për studime të Doktoratës dhe Post Doktoratës si dhe do të financon 10 projekte të përbashkëta Kosovare Austriake të hulumtimeve shkencore Për më tepër kliko këtu http www higherkos info hk index php option com content view article id 79 call for 15 phd and post doc fellowships announced today catid 47 news higher kos Itemid 126 Afati i fundit për aplikim është me datën 10 tetor 2012 Personat kontaktues për të gjitha pyetjet rreth Higher KOS bursave janë Silvia Riegler silvia riegler oead at Lydia Skarits lydia skarits oead at Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Projekti-HIGHER-KOS-ofron-15-bursa-per-studime-te-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  gjithë maturantët të cilët kanë aplikuar për regjistrim në Universitetin e Prishtinës dhe nuk janë pranuar në afatin e parë mund t i parashtrojnë ankesë me shkrim Komisionit të Ankesave në nivel të Universitetit II Ankesat mund të parashtrohen më 8 gusht 2012 përkatësisht të mërkurën duke filluar prej orës 9 00 13 00 III Dorëzimi i ankesave bëhet në hyrjen e ndërtesës së rektoratit të UP së IV Për rezultatet e shqyrtimit të këtyre ankesave njoftoheni nëpërmes komisionit të ankesave Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%287%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e rinj me këtë përmbajtje 20 Dy asistentë për lëndën Anatomi patologjike 21 Një asistent për lëndën Higjienë 22 Një mësimdhënës për lëndën Epidemiologji 23 Një mësimdhënës për lëndën Biokimi 24 Një asistent për lëndën Histologji me embrionologji Zgjedhja e personelit akademik do të bëhet në pajtim me dispozitat e Statutit të Universitetit të Prishtinës Kandidatët që paraqiten në konkurs duhet t i paraqesin këto dokumente kërkesën me biografi kopjen e diplomës përkatëse certifikatën e lindjes ndërsa ata të cilët janë të punësuar në Fakultet duhet ta paraqesin edhe vendimin e zgjedhjes së fundit dëshmitë për publikimet shkencore e profesionale si dhe informatat e tjera specifike shtesë të cilat janë të rëndësishme për ata që aplikojnë Njohja e gjuhës angleze apo e ndonjë gjuhe tjetër të huaj është përparësi për aplikantët Kandidatët që kanë doktoruar ose magjistruar jashtë vendit duhet të sjellin edhe dëshmi për nostrifikimin e diplomës përkatëse Konkursi mbetet i hapur deri me datën 16 gusht 2012 Paraqitja e dokumenteve bëhet në fakultetin gjegjës Aplikacionet e arritura pas afatit dhe ato të pakompletuara nuk do të merren në shqyrtim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Permiresim-dhe-plotesim-i-Konkursit-per-zgjedhjen-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive