archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  gusht 12 00 Universiteti i Prishtinës njofton të gjithë të interesuarit se konkursi për zgjedhjen e personelit akademik të UP së i shpallur në gazetat ditore më 18 7 2012 i cili ishte paraparë të mbyllej më 1 8 2012 do të vazhdojë të mbetet i hapur deri më 9 8 2012 Paraqitja e dokumenteve bëhet në fakultetin gjegjës Aplikacionet e arritura pas afatit të zgjatur dhe ato të pakompletuara nuk do të merren në shqyrtim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%285%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Sot rektori i Universitetit të Prishtinës priti në një takim pune z Ragmi Mustafa kryetar i Komunës së Preshevës Z Mustafa pasi i uroi Rektorit për detyrën e re e ngriti për diskutim cështjen e regjistrimit të studentëve nga Lugina e Preshevës n Rektorati i UP së u vizitua nga përfaqësues të Dartmouth University 05 tetor 12 00 Sot zyra e Rektoratit të UP së u vizitua nga znj Laurel Stavis përfaqësuese e Dartmouth University për Marrëdhënie Ndërkombëtare Znj Stavis u interesua për planet e UP së në rrafshin ndërkombëtar duke ofruar ide konkrete të bashkëpunimit me Dartmout Rektori Gashi viziton njësitë akademike 05 tetor 12 00 Rektori Gashi ka hartuar një agjendë të ngjeshur të vizitave nëpër njësitë akademike të UP së Përvec takimeve me Dekanët e zgjedhur qëllimi i vizitave konsiston në njohjen për së afërmi me stafin akademik dhe organet e njësive akademike si dhe identifi 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=143 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Kosovë mundësuar nga Qeveria Zvicerane në bashkëpunim me Universitetin e Fre Rektori Gashi uron stafin e Fakultetit të Edukimit për inaugurimin e ndërtesës së re 04 tetor 12 00 Rektori Gashi së bashku me stafin e tij morri pjesë në inaugurimin e ndërtesës së Fakultetit të Edukimit të UP së Me këtë rast Rektori Gashi falënderoj Qeverinë e Kosovës për përkrahjen e vazhdueshme që i jep UP së Në veçanti Rektori Gashi potencoj se Ambasadori Austriak z Johann Brieger viziton UP në 04 tetor 12 00 Ambasadorja e Turqisë përgëzon Rektorin Gashi 03 tetor 12 00 Sot më datë 03 10 2012 Ambasadorja e Turqisë e vizitoj Universitetin e Prishtinës dhe me këtë rast e përgëzoi Rektorin Gashi për emërimin e tij në krye të Univers 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=144 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  UP Prof Dr Ibrahim Gash Praktikë në Bundestag un Gjerman 02 tetor 12 00 Ambasada Gjermane mban ditë informative për studentët e Universitetit të P Bursa për studime në Zvicër 20 shtator 12 00 Qeveria zvicerane ofron edhe këtë vit bursa për studime post diplomike për studentët e Universitetit të Prishtinës Për informata më të hollësishme klikoni këtu Ligjëratë nga z Peter Everers Drejtor në EUROSTAT 18 shtator 12 00 Agjencia e Statistikave të Kosovës në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon ligjëratë me z Peter Everers Drejtor për Bashkëpunim në Drejtoratin e Zyrës së Statistikave të Unionit Evropian EUROSTAT Kjo ligjëratë ka për qëllim vetëdijesim 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=145 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Pershkak të ngarkesës së madhe rezultatet e provimit pranues do të shpallen pas orës 17 00 03 gusht 12 00 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Pershkak-te-ngarkeses-se-madhe,-rezultatet-e-provi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  invited to apply for a PhD PostDoc fellowship for Austrian universities The objective is that PhD students and PostDoc researchers will contribute to the institutional capacity development of their home institutions in Kosovo by completing their PhD studies and the PostDoc research at a university abroad After having finished the fellowship the scholars are obliged to return back to their home institution Candidates already enrolled at an Austrian or foreign university are not eligible and applicants must not have studied pursued research pursued academic work in Austria in the last six months before taking up the grant Higher KOS Scholarships Guidelines for the Scholarship Fund Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Higher-KOS-Scholarships-ofron-programe-te-Doktorat.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kandidatët të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme në Kosovë dhe e kanë diplomën për shkollimin e kryer Në Universitet mund të pranohen edhe studentët nga shtetet e tjera në bazë të kuotave të përcaktuara nga MASHT i Kandidatët jokosovarë dhe minoritarë kanë të drejtë të konkurrojnë dhe të pranohen vetëm në kuotat e parapara për ta Kandidatë jokosovarë konsiderohen ata kandidatë që e kanë mbaruar shkollimin e mesëm jashtë Kosovës dhe me rastin e paraqitjes në konkurs duhet t i kenë të nostrifikuara dokumentet e shkollimit Njohja nostrifikimi e diplomave bëhet në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Secili kandidatë mund të konkurrojë vetëm në një fakultet departament apo drejtim Kandidatët që refuzohen mund t i paraqesin ankesë Këshillit të Fakultetit të njëjtën ditë kur janë njoftuar për rezultatet e provimit pranues Pas këtij afati ankesat nuk do të pranohen Këshilli merr vendim për ankesën ditën e nesërme ritetet boshnjakë turq romë ashkali dhe egjiptianë Për më shumë shkarkoni dokumentin këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-shpall-konkurs-per-regji.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Konkurs për personel akademik 17 korrik 12 00 Klikoni këtu dhe shkarkoni konkursin për zgjedhjen e personelit akademik në fakultetet e Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-personel-akademik.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive