archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të bursës universitare në bazë të vendimit me nr ref 677 të datës 29 04 2014 mund të parashtrojnë ankesë brenda afatit prej 7 shtatë ditësh që nga shpallja e këtij njoftimi Ankesa duhet të paraqitet në f U D Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar Hasnije Ilazi merr pjesë në konferencën rajonale në Ohër 28 prill 12 00 U D Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar Hasnije Ilazi merr pjesë në konferencën rajonale Edukim për paqe në nivelin universitar e cila mbahet në Ohër nga 29 30 prill 2014 Në këtë konferencë të organizuar nga Centre for Balkan Coopera DITA INFORMUESE PËR APLIKIM NË UNIVERSITETIN VEROR NDËRKOMBËTAR TË PRISHTINËS 2014 28 prill 12 00 Për studentët e Fakultetit Ekonomik Juridik 28 prill 2014 Ora 15 00 Vendi Fakulteti Ekonomik kati II salla nr 6 Mbahet dita informuese për Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishti 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=46 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prof Marenglen Spiron Dekanen e Fakultetit të Shkancave Sociale prof Saemira Pino dhe personelin akademik të këtij institucioni të arsimit të lartë Gjatë takimit është biseduar për mundësinë e bashkëpunimit në mes të UP dhe UMB përmes këmbimit të personelit akademik dhe studentëve projektëve të përbashkëta Horizont 2020 dhe në hulumtimit Gjatë vizitës në Tiranë Porektorja Ilazi është takuar edhe me drejtorin e Institutit për Çështjet Publike z Dorian Jano dhe më Zv Rektoren për Shkencën dhe Metodologjinë në Universitetin Evropian të Tiranës prof Odeta Barbullushi Prorektorja Ilazi ka marrë pjesë edhe në konferencën ndërkombëtare A flet gjuhën europiane Sfidat e ligjerimit publik në Shqipëri të organizuar nga Njësia e Hulumtimit dhe Komunikimit në Kryeministri Qeveria e Republikës së Shqipërisë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-%28u-d-%29-Hasnije-Ilazi-viziton-Universit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  private respektivisht të instituteve shkencore të të gjitha vendeve të botës Në këtë edicion veror është paraparë të pranohen rreth 350 studentë prej të cilëve parashihen të jenë rreth 150 ndërkombëtarë ndër ta një numër i konsiderueshëm nga Evropa Juglindore si dhe nga vendet e rajonit Shqipëria Maqedonia Bosnjë dhe Hercegovina Bullgaria Serbia Mali i Zi Moldavia dhe Rumania Pjesa tjetër e studentëve pjesëmarrës janë nga Universiteti i Prishtinës përfshirë edhe studentët nga institucionet e tjera të arsimit të lartë në Republikën e Kosovës Afati për aplikim zgjat deri më 31 maj 2014 Të gjithë studentët inkurajohen të aplikojnë për Universitetin Veror 2014 Aplikimi mund të bëhet në mënyrë elektronike në adresën http unvp uni pr edu Gjuhë e komunikimit në të gjitha kurset e Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës do të jetë gjuha angleze Përshkrimi i kurseve International Guide 2014 Për më shumë informacione kontaktoni në adresën elektronike mirjeta ismajli uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/University-of-Prishtina-International-Summer-Uni.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  studentët patën rastin të informohen rreth bursave për studime në Amerikë Prezantimi i dytë ishte i rezervuar për American Advising Center institucion ky i cili ofron kurse përgatitore për TOEFL GRE GMAT dhe provimin përfundimtar për këto teste Në prezantimin e tretë studentët dhe të diplomuarit e pranishëm u informuan rreth mundësisë për lidhje më të lehtë me punëdhënësit përmes portalit për punësim Portal Pune ku studentët mund të informohen për konkurse pune dhe të aplikojnë direkt për pozita të caktuara Në prezantimin e fundit Zyra për Marrëdhënie me Jashtë e UP së prezantoi programet e shkëmbimit të studentëve për studime në Evropë derisa Universiteti Veror i Prishtinës informoi studentët rreth kurseve të këtij edicioni kritereve të pranimit datës së fundit për aplikim dhe detajeve tjera Gjithsej në prezantime morrën pjesë 432 studentë dhe të diplomuar Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Realizohen-sesionet-e-prezantimeve-ne-kuader-te-Pa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  u d Berishaj e mirëpriti këtë propozim dhe sipas tij ajo që mbetet është thjeshtë konkretizimi i këtyre mundësive përbrenda këtij kuadri ligjor duke respektuar po ashtu njëkohësisht dispozitat ligjore dhe statutare të UP së Në takim po ashtu u diskutua edhe për lidhjen e Marrëveshjes së Bashkëpunimit me Northern Illinois University prej nga ministri Makolli kohë më parë në njërën prej vizitave të tij në ShBA kishte marrë ofertën për bashkëpunim Ky bashkëpunim përpos që synon hapjen e mëtutjeshme të Universitetit të Prishtinës pritet që të adresojë po ashtu sjelljen e studentëve të mërgatës në Universitetin e Prishtinës për disa semestra me qëllim të këmbimit të përvojave dhe krjimit të lidhjeve të tyre me vendin amë Takimi ishte edhe si fryt i vazhdimit të bashkëpunimit të Universitetit të Prishtinës me institucionet tjera publike relevante të Republikës së Kosovës në funksion të çuarjes përpara të çështjeve me interes të përbashkët Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-priti-ne-takim-Ministrin-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  d i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Prof Dr Anton Berishaj do të vizitojë Akademinë e KEDS që ndodhet në objektin e ICK së në Bregun e Diellit Aktashi 1 afër objektit të Raiffeisen Bankës Rektori Berisha do t REKTORI U D ANTON BERISHAJ MORI PJESË NË SPORT FEST TIRANË 2014 25 prill 12 00 Sot më 25 Prill 2014 Rektori u d Anton Berishaj mori pjesë në Sport fest Tiranë 2014 organizuar nga Universiteti i Tiranës në kuadër të aktiviteteve të përbashkëta sportive në hapësirën mbarë kombëtare Në këtë ngjarje morën pjesë edh Listat për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 25 prill 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 pas shqyrtimi të ankesave në mbledhjen e mbajtur më 24 4 2014 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=47 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në Kosovë Si Rektori u d Berishaj ashtu edhe znj Omar Gad u pajtuan që çështja e të drejtave të fëmijëve në Kosovë është tepër sensitive dhe nevojitet një bashkëpunim i thellë dhe strategji pro aktive për të sensibilizuar opinion Universiteti i Prishtinës theksoi Rektori u d Berishaj mundet që përmes njësive akademike përkatëse si Fakulteti i Edukimit Fakulteti i Mjekësisë Departmenti i Gazetarisë Departamenti i Psikologjisë etj të ofrojë hapësirë në kurrikulat e tyre për kurse alternative zgjedhore që lidhen me avancimin e të drejtave të fëmijëve Një aspekt tjetër i përmendur në takim ishte edhe fuqizimi i hulumtimeve për të drejtat e njeriut me ç rast rezultatet nga hulumtimet do të lidheshin me bazën më të gjerë të të dhënave për të ofruar studime krahasimore dhe më të thella dhe që do të ndihmonin si burim informate për qarqet hartuese të politikave publike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-priti-ne-takim-shefen-e-Zy.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Zyrës për Zhvillim Akademik Prof dr Hysen Bytyçi stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik zyrtarët e Qendrës për Zhvillim të Karrierës përfaqësuesit e kompanive pjesëmarrëse bashkëpunëtorët dhe studentët Të pranishmëve iu drejtua prorektorja për zhvillimin e cilësisë prof dr Merita Berisha e cila ia uroj mirëseardhjen gjithë pjesëmarrësve duke theksuar rëndësinë që ka panairi për studentët Qëllimi i Panairit të Karrierës është lidhja e studentëve dhe të diplomuarve tanë me kompanitë institucionet organizatat të cilat ofrojnë shërbime për ta Përmes panairit mundohemi që të t ia lehtësojmë studentëve tanë gjetjen e mundësive për angazhim në punë ose punë praktike mundësive për përfitimin e bursave kurseve trajnimeve profesionale etj Ky panair u mundëson studentëve dhe të diplomuarve të UP së të përfitojnë shërbime të orientimit dhe këshillimit në karrierë si udhëzime konkrete për përpilimin e dokumenteve të nevojshme për aplikim në punë ka thënë prorektorja Berisha Ndër të tjera ajo theksoi përkushtimin e Universitetit të Prishtinës për zhvillimin e programeve studimore ekzistuese dhe hapjen e programeve te reja Panairi i Karrierës është mundësi e mirë me kompanitë pjesëmarrëse të shkëmbehen idetë për zhvillimin e programeve studimore ekzistuese dhe krijimin e atyre programeve të reja që përkojnë me kërkesat e tregut të punës për të cilën gjë është përkushtuar UP ja ka thënë prorektorja Berisha Prorektorja Berisha vlerësoi lartë kontributin e studentëve vullnetarë të QZhK së që ndihmuan në promovimin e këtij aktiviteti dhe shërbimeve të QZhK së dhe ndau mirënjohje për ata që realizuan falas materialet promovuese të Panairit të Karrierës Pas hapjes zyrtare të panairit prorektorja Berisha dhe drejtori i ZZhA së vizituan stendat e kompanive dhe institucioneve pjesëmarrëse dhe iu drejtuan studentëve të pranishëm në sesionin e parë të prezantimeve që mbahen në Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë Kompanitë institucionet dhe organizatat pjesëmarrëse janë Ambasada Gjermane Friedrich Ebert Stiftung GIZ Prishtina IPS Alumni Kosova Ost Ausschuss der Deutschen Wirtschaft Sprachlernzentrum Prishtina Konrad Adenauer Stiftung DAAD ProCredit Bank The University of Sheffield Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut YIHR Qendra per Trajnim dhe Zhvillim PTK BKT Banka Kombëtare Tregtare KosovaJob Aleanca Franceze Qendra e Trajnimit KEK Raiffeisen Bank FINCA RSM COMPANY sh p k Kos Invest Fondi Kosovaro Amerikan për Edukim PortalPune American Advising Center Panairi do të jetë i hapur vetëm gjatë ditës së sotme deri në orën 16 00 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-D-Prorektorja-Berisha-beri-hapjen-e-Panairit-te-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive